Samsun///55

yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))

yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))

hatta bir kere bize geldiklerinde demiştimki bir pazar günüm var geldiniz,çay demledim serviside siz yapınız dedim alkisalkisalkis
tabi olması gereken senin söylediğin kafamçokkarıştıyinede seviyorlar beni ama hemde çook...

canım benim o çorapları,çoraplar topiğineekledim kızlara sordum nasıl kullanabilirim diye tavsiye üzerine öyle giyindim sonra hihoyyyt
bebek şekeri bak aşağıdaki gibi oluyor,nikah şekeri gibi bebek görmeye gelenlere ikram ediyorsunki,bebek açgözlü olmasın diye

bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))

açık sözlü birisin demekki doğal olduğun için seviyorlardır

bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))

selam arkadaşlar

merhabalarrrr!a.s.ayy ben biliyorum bunu bende sandım ki o da bir çeşit örgü modeli yaww!fisfisfiskaydirigubbakcemile3
odessia hoşgeldiiinnn!a.s.
kız suprensesi koca kadınlara öyle davranılır mı kızzz!....fisfisfis

Suprensesi üye olana kadar canım çıktı.klava:Nick beğenddiremedim foruma.:dilcikar:Sonunda balllll olup çıktım.:roflol:

Bu arada herkese merhaba.:lepi:Ben de Samsun'luyum.Bekarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.delikafadulden

balllll hoş geldin .canım ..aramızaa.s. ..lll eksik olursa kusura bakma artık:jeyyar::jeyyar: ..lll dir bi eksik bi fazla ..dimi ..

derin öpüyorum seni nan bi görüşemedik haaa özledim kızım seni ..ay bide msn in başında değildim kusura bakma canımsın ..biliyon demi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…