- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.801
sssllllmmmm ,,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrr
ben en çok güneş ablayı merak ediyordum evet ya yüzünüzden gülücük eksik olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sssllllmmmm ,,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrr
moonserose canım haftasonu çalışmak ne kadar kötü bir durum demi,ya bugünde sizin orası çok kalabalık olur
Günaydınn Kızlar a.s. Nasılsınız :uhm:
moonserose0 malesef hayatım işkence gibi geliyor resmen cumartesi çalışmak bana yaa, biz toptancıyız canım bugün kalabalık olmuyoruz ama benim işim çok oluyor.sen nasılsın?
cumartesi günü çalışmak nasıl olursa öyleyiz canım,neyse yarın pazar tekkeköyün içindemi eviniz,ah şöyle bahçeli bir yerde olmak vardı mirmirmirmir
Devlet memuru olmadıkça tatil günleri çalışmaya devamm :1no2:
Ben Lojmanlar mevkiindeyim, Apartman dairesi yani :1no2:
işlerimi toparlamaya çalışıyorum canım öğleden sonra 1-2 saatliğine sizin orayay gelecem,benim işyerim ankara yolundaya evde atakumda,çarşıda işlerim olunca biriktiriyorum böyle gidip halledip geri geliyorum,ben hobi olarak elişi yapmayı çok seviyorum yüncüye gitcem,boncukcuya,bide fatih sultan mehmette bir kuaför var oraya gidiyorum kıl tüy işlerim için orayada gitcem kaydirigubbakcemile5
ben en çok güneş ablayı merak ediyordum evet ya yüzünüzden gülücük eksik olmasın
günaydın hatunlar, suprensesi bende burda tek bayanım canım imalathaneyi saymıyorum , haklısın canım bayanlara daha dikkatli davranılmalı ama nerdeeee...
hoşgeldin şehirlikedi,55 in neresindensin? resimlerinize baktım güneş abla çok mutlu olduğunuz her halinizden belli :))[
teşekkürlerrrrrr :1hug:
10 parmakta 10 marifet maaşallahkaydirigubbakcemile2
tünaydın samsunun güzel hatunları nasılssınız ,:1hug:a.s.
canım benim sağol ,nasıl merak ettiğine değmişmiyim ,hiç beğenmedim ben resimleri ,güzel çıkmamışım,aslında resimden daha güzelim ,,:roflol::roflol::1hug:a.s.
mrb samsunun tatlı bayanları bende geldim nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bebişimle iş yapıyorum onun büyümesini bekliyorum sabırsızlıklaa......
kız suprensesi sen beni iyice boşladın ya sorarım sana hesabını :mymeka:..görürsün ..ben foçaya gidiyom yokum yarın akşam hatta geceye kadar ..öptüm ..Şeniz
samsunun güzelleri hepinizi öptüm güzel pazarlar ....a.s.
ha suprensesi bu çocukta hakkın rahmetine mi kavuştu garibim :roflol::roflol:...boşver ..:dance::dance:
derincim sanada ayrıca selamlar by...:lepi: