• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

ay kıyamam sana cnm sıkkınlığından değilde
alışkanlık yaptın biliyonmu
beni kk da nerde olsam arayıp bulurdun ..sankim ondan ..ama sıkma canını sen istifa edemezsin
zaten o herifde seni bırakmaz
..öptüm cnm cım
kendine iyi bak
..oldumu ..seviyom seni ..

watan 55 mekan 48 yasakkelime

sssllllmmmm ,,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrr

kızlar merhaba!a.s.sehirlikedi hoşgelin!a.s48'in neresindesin?güneş55 bizden de kocaman selam ve sevgiler!a.s.
kuusuum yine mi gezecen?kaydirigubbakcemile4oh oh sefan olsun?iyi misin?suprensesi senden naber?:sm_confused:ben yokken muhabbet çok iyiymiş uğrayamadım ben?...:1no2:

hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil,bu resimdeki sensin heralde canım samsun mu burası sende esmersin anlaşılan :))

evet hayırlısı olsunda NE olursa olsun cinsiyeti bebeğimin evet samsun sahilde cekindi
cok seviyrum samsunu yarında gelecegim inş işkurda kurs için cekiliş varda eşimle ona gelecegiz :):):):) Evet ben esmerim saclarımıda siyaha boyatmıştım o yüzden daha esmer gözüküyorum ablacım........

acamadım resimleri ablacım tesekkür ederim bende model arıyorum sürekli boş durmaktan sıkılıyorum sana cok tesekkür ederim ablacımm.....:1hug:

nerelerdeydin derincim

evet hayırlısı olsunda NE olursa olsun cinsiyeti bebeğimin evet samsun sahilde cekindi
cok seviyrum samsunu yarında gelecegim inş işkurda kurs için cekiliş varda eşimle ona gelecegiz :):):):) Evet ben esmerim saclarımıda siyaha boyatmıştım o yüzden daha esmer gözüküyorum ablacım........

acamadım resimleri ablacım tesekkür ederim bende model arıyorum sürekli boş durmaktan sıkılıyorum sana cok tesekkür ederim ablacımm.....:1hug:

merhaba kızlar!a.s.buralardayım suprensesi ama fırsatım olmuyor açmaya pc.yi!:1no2:şiştim valla yine!işleri bıraktım oyuruyorum şimdi!benneyaptımki
gelinimiz becerikli sanırım a.selişleri de biliyor!bol bol örersin sen şimdi bebişe!:CüvCüv:

merhaba kızlar!a.s.buralardayım suprensesi ama fırsatım olmuyor açmaya pc.yi!:1no2:şiştim valla yine!işleri bıraktım oyuruyorum şimdi!benneyaptımki
gelinimiz becerikli sanırım a.selişleri de biliyor!bol bol örersin sen şimdi bebişe!:CüvCüv:

Evet elimden geldikce bişeyler yapmaya calışıyorum boş durmayı sevmiyorum şimdide bebek şekeri yapmak istiyorum ama güzel model bulamıyorum :(

Evet elimden geldikce bişeyler yapmaya calışıyorum boş durmayı sevmiyorum şimdide bebek şekeri yapmak istiyorum ama güzel model bulamıyorum :(

canım kk ya baktınmı model için gazi caddesinde bir mağaza var ay ben gidip bakarım senin için,kız resim çeker gönderirim sana,kücücük magnetler satılıyor,ucuzda çok ayol tam benim işim istersen yardımcı olabilirim zevkle alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

heyyyyyyt ben geldimkaydirigubbakcemile4 ...hop hop sekerekten geldim ..inciler dizerekten geldim:teytey: ..kanatlarımı çırpıpta geldim ...alkisalkisalkis(bu alkış ama olsun kanatlısı yok ne yapayım)nasılsın memleket güzelleri ...gelnimizde var ..ay diycem diycem hep acele girip çıkıyom ..anam ne güzel pek renklenmiş buralar ..yeni gelenlerin hepsini öpüyorum ....ŞenizŞeniz..
kız su prensesi ..nerdesin ...:uhm:çabuk gel kaydirigubbakcemile
derin pc in olmadı şekerim hee :çok üzgünüm:..gezdim valla ohhhh:içelim: pekde güzeldi haikatten ..bi kafamı dinlemişim sormayınyerimseniben ..bütün gün hamak keyfi yaptım ...:1closedeyes:

evet ablacım sorma bizde gittik foçaya pek güzel geçti ..baya dinlendim ..sen nasılsın ablam güzel yorumların için teşekkür ederim ..inanki bende seni çooook sevdim ...bu konuda çok samimiyim ..cnmsın ..

evet ablacım sorma bizde gittik foçaya pek güzel geçti ..baya dinlendim ..sen nasılsın ablam güzel yorumların için teşekkür ederim ..inanki bende seni çooook sevdim ...bu konuda çok samimiyim ..cnmsın ..

bende bende bende çok sevdim,neden açılmıyorki linkim bi bakayım kızlar
kusuum hoşgeldin gitme sakın bir yerlere

kusuum bir gezdim bugün sorma aylardan beri hiç böyle gezmemiştim alışveriş merkezine gittik arkadaşımla gecenlerde yazmıştımya uauzn süredir küstük diye onunla,sonra sahile gittim o ara uyuz müdürü gördüm,bana diyorki ne biçim giyinmişsin salak ona neyse birde ben güzel olduğumu düşünüyorum resmimi ekleyeyim de bakın deli dıda:))

slmm kızlar nasılsnızz kusura bakmaynnn gremedim bayadırr:):)
kzz prensess resminii koyda görekk cemalinii ::)

günaydın samsunlu hatunlar, nasılsınız? ben iyiyim çok şükür. dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kızdım vaziyeti tahmin edebiliyorsunuzdur ama herşeye rağmen muhabbet çok güzeldi.
çok sevimli birine benziyorsun prenses çok şeker çıkmışsın :))

günaydın kızlarrr!a.s.kız prenses o çoraplara bittim yawww!alkisalkisalkisne güzeller öyle kolejlilere benzemişsin!eteği de çok beğendim ben de mi çekip yollasam ya!:1rolleyes:
moonserose neyseki güzel geçmişa.s ben çok sevmezdim ev oturmalarını oldum olası!şimdi biraz daha aştım bu konuyu sanırım!kuusuum çok iyi yaptın canım gezdin!:1hug:ya bebek şekeri mi ne o ne ki?:uhm:ben örgü işlerinden anlamam çok!bu konu suprensesinin işi!neyse kahvaltı yapmadık dahacokacimcoook bekliyorlar hadi öpüyorum şimdilik!....Şeniz

günaydın samsunlu hatunlar, nasılsınız? ben iyiyim çok şükür. dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kızdım vaziyeti tahmin edebiliyorsunuzdur ama herşeye rağmen muhabbet çok güzeldi.
çok sevimli birine benziyorsun prenses çok şeker çıkmışsın :))

canım benim ya ben çok severim annemin arkadaşlarıyla oturup dedikodu yapmayı ama ben öyle hizmet etmem onlara hatta derimki kalkın bugün benim izin günüm bide size hizmet edip yorulamam derimkafamçokkarıştılaelaelaelaelae gerçi annem kızar işaret eder o ara ama yalanmı söylicem,laelaelaelaelaekendileri bilir çağırmasınlar beni yada gelmesinler

tşk ederim bu arada eminim sende çok tatlısındır,a.s.

Back