• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))

yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))

hatta bir kere bize geldiklerinde demiştimki bir pazar günüm var geldiniz,çay demledim serviside siz yapınız dedim alkisalkisalkis
tabi olması gereken senin söylediğin kafamçokkarıştıyinede seviyorlar beni ama hemde çook...

günaydın kızlarrr!a.s.kız prenses o çoraplara bittim yawww!alkisalkisalkisne güzeller öyle kolejlilere benzemişsin!eteği de çok beğendim ben de mi çekip yollasam ya!:1rolleyes:
moonserose neyseki güzel geçmişa.s ben çok sevmezdim ev oturmalarını oldum olası!şimdi biraz daha aştım bu konuyu sanırım!kuusuum çok iyi yaptın canım gezdin!:1hug:ya bebek şekeri mi ne o ne ki?:uhm:ben örgü işlerinden anlamam çok!bu konu suprensesinin işi!neyse kahvaltı yapmadık dahacokacimcoook bekliyorlar hadi öpüyorum şimdilik!....Şeniz

canım benim o çorapları,çoraplar topiğineekledim kızlara sordum nasıl kullanabilirim diye tavsiye üzerine öyle giyindim sonra hihoyyyt:emir_bebek:
bebek şekeri bak aşağıdaki gibi oluyor,nikah şekeri gibi bebek görmeye gelenlere ikram ediyorsunki,bebek açgözlü olmasın diye :emir_bebek:

3006.jpg

bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))

hatta bir kere bize geldiklerinde demiştimki bir pazar günüm var geldiniz,çay demledim serviside siz yapınız dedim alkisalkisalkis
tabi olması gereken senin söylediğin kafamçokkarıştıyinede seviyorlar beni ama hemde çook...

açık sözlü birisin demekki doğal olduğun için seviyorlardır

hoşgeldin odessia,iyiym kızlar başım ağrıyo yine müdürle günlük rutin kavga

odessia kaçmış sanırım,ce leriz onu sonra
canım gıda sektöründe şuan çalışıyorum

bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))

selam arkadaşlar

merhabalarrrr!a.s.ayy ben biliyorum bunu bende sandım ki o da bir çeşit örgü modeli yaww!fisfisfiskaydirigubbakcemile3
odessia hoşgeldiiinnn!a.s.
kız suprensesi koca kadınlara öyle davranılır mı kızzz!....fisfisfis

Suprensesi üye olana kadar canım çıktı.:oklava:Nick beğenddiremedim foruma.:dilcikar:Sonunda balllll olup çıktım.:roflol:

Bu arada herkese merhaba.:lepi:Ben de Samsun'luyum.Bekarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.delikafadulden

balllll hoş geldin .canım ..aramızaa.s. ..lll eksik olursa kusura bakma artık:jeyyar::jeyyar: ..lll dir bi eksik bi fazla ..dimi ..:delphin:

derin öpüyorum seni nan bi görüşemedik haaa özledim kızım seni ..ay bide msn in başında değildim kusura bakma canımsın ..biliyon demi ..

Back