- Emoji Skoru
- 756
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.841
yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yook yahu ben öyle diyemem valla başa gelen çekilir der ve yaparım :))
günaydın kızlarrr!a.s.kız prenses o çoraplara bittim yawww!alkisalkisalkisne güzeller öyle kolejlilere benzemişsin!eteği de çok beğendim ben de mi çekip yollasam ya!:1rolleyes:
moonserose neyseki güzel geçmişa.s ben çok sevmezdim ev oturmalarını oldum olası!şimdi biraz daha aştım bu konuyu sanırım!kuusuum çok iyi yaptın canım gezdin!:1hug:ya bebek şekeri mi ne o ne ki?:uhm:ben örgü işlerinden anlamam çok!bu konu suprensesinin işi!neyse kahvaltı yapmadık dahacokacimcoook bekliyorlar hadi öpüyorum şimdilik!....Şeniz
f cift cnım nasılsın
hatta bir kere bize geldiklerinde demiştimki bir pazar günüm var geldiniz,çay demledim serviside siz yapınız dedim alkisalkisalkis
tabi olması gereken senin söylediğin kafamçokkarıştıyinede seviyorlar beni ama hemde çook...
selam arkadaşlar
hoşgeldin odessia,iyiym kızlar başım ağrıyo yine müdürle günlük rutin kavga
bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))
selam arkadaşlar
bunların malzemesi de satılıyor magnetler felan boncuklar ama gelin uğramamış topiğimize fikir vercektim birde topiğe günlük girenlere rep veriyom:))
selam arkadaşlar
balll hoşgeldin arkadaşım!...a.s.