E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.881
kızlar
hihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar
heyt kuşunuz geldi ..ne yapıyonuz bacular ..günaydınhihoyyyt ..güneş ablam ..ve kızlar hepinizi öptüm .Şeniz.bende izmir den göndereyim öpücüklerimikaydirigubbakcemile3...suyumprensesim yok kız şakaydı nan onlar sırnaşık şey..aaa olurmu hiç anam benim deli herif ..çıldırdı gece yine:1shok: ..hep burdasın hep burdasın ..nikahını kk dakilerle kıydıralımda olsun:roflol::roflol: ..dedi ..söylendi ..ne yapayım:uhm: ..haklıda herifa.s onu uyutuyom kaçıyom ..bugece gelemem zati..:1no2:
ya neden benimde normal bir hayatım var,kızlar merkeze kirazlık tarafına yağmur yağıyormu çok :)
Hava durumu : Kutlukent mevkii, kapalı, çok bulutlu, yağmur yok, ama gökyüzü ağladı ağlayacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ankara yolu 10.km kapalı,sağnak yağışlı :lepi::lepi::lepi:
MOONROSE0 canım sen çarşıdasınya bişey soracam bana etek lazım uzunda olabilir ama süslü bişey ama günlük :)nereye bakabilirim bir fikrin varmı ,gezip dolaşacak vaktim yok ya belki sen bilirsin canım
ahh canım şehrin göbeğindeyim ama gezmeye vaktim yok ( LCW den alışveriş yapıyorum ben genelde birde adil ışıkda yeni modeller var çok şekerler ama hep 36 beden bana olmaz da sana uyarmı bilmem
bazen çarşıya 2 ay üzerine gittiğim bile oluyor,nasılsa yeşilyurtta varya ordan bulamadımda,şehhhreee incem yakında alkisalkisalkis
balım canım hoş geldin beni kırmadığın için tşk ederim canım benim,yeni açtım yoğundu canım,annemle müdürün annesine gidiyoruz,gelince anlatırım hem havadısleride alırım hürrem sultandan (sen anlarsın hüyle ilgili)seni çok seviyorum canımsın benim,kızlar kusum derinim caım öpüyorum hepinizi
,balım benim arkadaşım bahsetmiştim ya
günaydın samsunlu güzel hatunlar,nasılsınız? muhabbetiniz daim olsun düngece coşmuşsunuz :)) herkese kolaylıklar dilerim
günaydınnn samsunun güzel hatunları nasılsınızzzzzz izmirden kokulu öpücüklerrrrrrrr
Günaydınnnn
kızlar