• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

suprensesi beni çağırdıydı bi ara ama yok şimdi neyse akşama gelir herhal .ben bi tatlımı yapıp geleyim bari ..

balım canım hoş geldin beni kırmadığın için tşk ederim canım benim,yeni açtım yoğundu canım,annemle müdürün annesine gidiyoruz,gelince anlatırım hem havadısleride alırım hürrem sultandan (sen anlarsın hüyle ilgili)seni çok seviyorum canımsın benim,kızlar kusum derinim caım öpüyorum hepinizi
,balım benim arkadaşım bahsetmiştim ya

heyyy ne oluyo suprensesi :mymeka:..yazdım özele zaten anlarsın sen gerisini :kızgın:...kızım yolarım valla karışmam bak:jeyyar::jeyyar: ..bi gagalarsam görürsün ...:dilcikar::dilcikar:

küstüm işte hı:roflol::roflol:(şaka tabiki şaka da her şakda olduğu gibi bunuda ciddi tarafı var )

balım cnm ya rep verecem gülüm ama dünden beri çok çalışmışım alkisalkisalkisalkisalkisalkisbiraz dinlen diyolar gülüm:roflol::roflol: ..ilk rep i sana vercem tatil modundan bi çıkayım ..:1closedeyes::kahve:

söyle oynak gacı :sm_cool:..gece bu saat olmuş sen hala bi sağ bi sol kıvırtıyon kaydirigubbakcemile2..maşallah enerjine..:nazar:a.s.ay bide alkışlayım içimden geldi .alkisalkisalkis

Suprensesi üye olana kadar canım çıktı.:oklava:Nick beğenddiremedim foruma.:dilcikar:Sonunda balllll olup çıktım.:roflol:

Bu arada herkese merhaba.:lepi:Ben de Samsun'luyum.Bekarım.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.delikafadulden

hoşgeldin ballll,evet zor nik beğendirmek
kızlar balll benim arkadaşım çok samımı bazen küsüyoz ama katlanıyor bana işte,sonunda oda katıldı aramıza yer açalımmı hihoyyyt

söyle oynak gacı :sm_cool:..gece bu saat olmuş sen hala bi sağ bi sol kıvırtıyon kaydirigubbakcemile2..maşallah enerjine..:nazar:a.s.ay bide alkışlayım içimden geldi .alkisalkisalkis

allahhhh kalk kız oynayalım,insanın senin gibi kankası olursa hep mutlu olur,oynarda

oynarım valla ben kapı gıcırtısındada oynarım maaile böyleyiz .benim sarı kuşumda böyle kızımda ...deme ...bak kurtlandım yine ..
ooooo ablam gelmiş utandırdı beni ..ben gelcektim sana ..

ballllllllllll (tam12 tane)a açtık zaten bi yer .gelsin dilediğince kalsın ...

minicik eteğide giymiş ..üşütecen bu saatte ..anacım ..git giyin üstüne bişeyler ..bak hala oynuyo ..

sssssllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmm

offf gezmediğim topik kalmadıııııııı,nasılsınızzzzz

ayyyy ablam iyiyiz sen nasılsın ....gez ablam gez ..ben bi giriyom bi çıkıyom ...kaçıcam birazdan son turlarımı atıyom artık ..

ayyyy ablam iyiyiz sen nasılsın ....gez ablam gez ..ben bi giriyom bi çıkıyom ...kaçıcam birazdan son turlarımı atıyom artık ..

canım ya dün gece beni cezalandırdınmı,ben geldim sen çıktın ya ama öyle yaptınsa aşkolsun

günaydın samsunlu güzel hatunlar,nasılsınız? muhabbetiniz daim olsun düngece coşmuşsunuz :)) herkese kolaylıklar dilerim

günaydınnn samsunun güzel hatunları nasılsınızzzzzz izmirden kokulu öpücüklerrrrrrrr

kızlar

6b1mv02.gif

Back