- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.821
watan 55 mekan 48 yasakkelime
sssllllmmmm ,,izmirden kucak dolusu sevgilerrrrrrr
hayırlı evlat olsunda cinsiyeti önemli değil,bu resimdeki sensin heralde canım samsun mu burası sende esmersin anlaşılan :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/264745-bebekolara-yelekler.html00
gelincim bebek yeleklerime bak,çok basit fikir edinebilirsin
nerelerdeydin derincim
evet hayırlısı olsunda NE olursa olsun cinsiyeti bebeğimin evet samsun sahilde cekindi
cok seviyrum samsunu yarında gelecegim inş işkurda kurs için cekiliş varda eşimle ona gelecegiz :):):):) Evet ben esmerim saclarımıda siyaha boyatmıştım o yüzden daha esmer gözüküyorum ablacım........
acamadım resimleri ablacım tesekkür ederim bende model arıyorum sürekli boş durmaktan sıkılıyorum sana cok tesekkür ederim ablacımm.....:1hug:
merhaba kızlar!a.s.buralardayım suprensesi ama fırsatım olmuyor açmaya pc.yi!:1no2:şiştim valla yine!işleri bıraktım oyuruyorum şimdi!benneyaptımki
gelinimiz becerikli sanırım a.selişleri de biliyor!bol bol örersin sen şimdi bebişe!:CüvCüv:
Evet elimden geldikce bişeyler yapmaya calışıyorum boş durmayı sevmiyorum şimdide bebek şekeri yapmak istiyorum ama güzel model bulamıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/264745-bebekolara-yelekler.html00
gelincim bebek yeleklerime bak,çok basit fikir edinebilirsin
evet ablacım sorma bizde gittik foçaya pek güzel geçti ..baya dinlendim ..sen nasılsın ablam güzel yorumların için teşekkür ederim ..inanki bende seni çooook sevdim ...bu konuda çok samimiyim ..cnmsın ..
günaydın samsunlu hatunlar, nasılsınız? ben iyiyim çok şükür. dün annemin tüm arkadaşları bizdeydi ve ben tek kızdım vaziyeti tahmin edebiliyorsunuzdur ama herşeye rağmen muhabbet çok güzeldi.
çok sevimli birine benziyorsun prenses çok şeker çıkmışsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?