• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

Herkes evlilik hazırlığında demekki alkisalkisalkis
Yaza tek bekar ben kalıcam sanırsam :delphin:

yok hayatım olurmu bende varım,hatta hiç evlenmeyecek olanlardanım

moonserose0 ben tamamen bekarım ama çeyiz topiklerine hiç bakmadım , sen sanırım oralardasın :))
nasıl var mı faydalı şeyler?

canım sen tam yerinde çalışıyorsun nete felan gerek yoktur senin için :hooray:

evet şekerim benim nete ihtiyacım yok çeyiz namına çoğu şeyi satıyoruz elde yapılacaklarıda yaptım zaten , geriye en zoru kaldı ; koca bulmak :)) bende o kısımda çok beceriksiz olduğum için suprensesi tek bekar sen kalmayacaksın bende varım

evet şekerim benim nete ihtiyacım yok çeyiz namına çoğu şeyi satıyoruz elde yapılacaklarıda yaptım zaten , geriye en zoru kaldı ; koca bulmak :)) bende o kısımda çok beceriksiz olduğum için suprensesi tek bekar sen kalmayacaksın bende varım

benim çeyizlerimizide yaparız tahmin edebiliyorum çalışabileceğin yerleri fatih sultan mehmette varya bazı mağazalar neyse işallah ilerde birgün bende müştEriniz olurum canım şçe

benim çeyizlerimizide yaparız tahmin edebiliyorum çalışabileceğin yerleri fatih sultan mehmette varya bazı mağazalar neyse işallah ilerde birgün bende müştEriniz olurum canım şçe

inşallah şekerim elimden geleni yaparım . bugün kimsecikler yok değil mi dün sanki daha şenlikdik?

hangi müdür veya patron uyuz değilki hayatım boşver takmayacaksın bunları ömür törpüsü bunlar

başıma ağrılar girdi resmen,en azından senin yanında başka kızlarda vardır ben yalnızım tek kız benim biraz daha anlayışlı olmaları gerekir nerdeee

günaydın hatunlar, suprensesi bende burda tek bayanım canım imalathaneyi saymıyorum , haklısın canım bayanlara daha dikkatli davranılmalı ama nerdeeee...
hoşgeldin şehirlikedi,55 in neresindensin? resimlerinize baktım güneş abla çok mutlu olduğunuz her halinizden belli :))

we1_JC.gif

Back