• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

merhaba , superisinin sayesinde öğrendim samsunlulara ait bir topiğin olduğunu ve dünden beri kk yı altüst ediyordumki sonunda buldum . nasılsınız?

canım hoşgeldin topiğimize a.s.sağ olsun prensesimiz hakikatten çok gyretli çalışıyosunŞeniz ...hep gel ama oldumu .bende derin55 gibi samsun dışında yaşıyorum hatta samsunu hiç görmedim :1no2:..annem ladikli baba köprülü küçükken gelirdik köprüye ..ben 11 yıl aradan sonra 20006 da geldim .ama ladiğe .inş bu sene çok istiyorum gelmeyikaydirigubbakcemile4 ..kısmetse derin ve suprensesi ile görüşcez :Saruboceq:..belkide sırf onlar için gidicem ...açıkcası ben yaşadığım şehri çok seviyorum ...ordaki akrabalarımıda pek az etmem.:kızgın:..ama bu sene gelmeyi çoook istiyorum ..:1hug:
ben atakumda canım ama diğer arkadaşlarımız uzaktalar samsundan onlara memleket havası gönderelim seninle
ayyy canım ya sen kendi havanı gönder yeter ...a.s.
tamam suprensesi ben oraları çok iyi bilmiyorum:1no2:!bu arada süper çalışıyorsun ha bulup bulup getiriyosun samsunluları tebrik ederim!:hooray:
moonserose hoşgeldin aramızaa.s.!ben muğlada yaşıyorum ama samsunun yerlisiyim!a.skuusuum gitmiş herhalde bu arada!
bende çıkacaktım ya dışarı ayy eşim kızı aldı gitti gidene kadar da kafamı şişirdilerlaelaelaelaelae teyzem de off bu ne ya diye kaynanalık etti beynim yoruldu vallakafamçokkarıştı en sonunda gelebildim buraya!...
cnm evet gittima.s ..halledip geldim ama arkadaşım geldi .giremedim :1no2:.bidaha sonra girdim ..kız biraz rahatsız gibi pek fazla ilgilenemedim:çok üzgünüm: ..inş yarın artık akşamam görüşürzü bizim ..buluşmamız var izmirliler olarak :Saruboceq:inş güzel geçer darısı başımıza :1hug:
bi repi hakettim mi ???kaydirigubbakcemile2
ayyy hemde nasıl ama sınırlıyolar annem be ..:kızgın::oklava:
hoşbuldum derin nazik karşılaman için teşekkür ederim.samsunda yaşadınmı hiç ? ben hiç samsun dışında yaşamadığım için sizin kadar bilemem tabii buranın değerini

üniversiteye kadar samsundaydım!a.ssonra muğlayı kazandım evlendim ve burda kaldık!:a015:ailem istanbula yerleşti ama samsunda da evimiz var!eşim de adanalı!biraz geziciyim ben!kaydirigubbakcemile4 orayı da gerçekten çok özledim en uygun zamanda geleceğim!...
bende bende gelicem ...kaydirigubbakcemile4
bekliyoruz zaten
beni benide bekliyon demi ..:jeyyar::jeyyar:
emredersin prenses kaydirigubbakcemile
selam herkesee hihoyyyt
selam firari nasılsın ..:oklava:
zeynepciğim ceee deyip kaçma ya:1rolleyes: sobete de gel arada nasılsın?:sm_confused:su prensesi siyah süt kitap adı kız neyi anlayacak?:uhm:konuşmasanıza aranızda leeennn?...
amanin çarşambalının kafası attı :mymeka:..ben derin deli derin uleeen ..:jeyyar::roflol::roflol:aşkım ya bu tamamen ben kadir deli kadir ulen repliği inş .kızmazsın ...ama biz karadenizliler yapı itibariyle hafif deliyizdir ama ..laelaelaelaelae
slmmmm kızlar ben geldimm kusura bakmayın ya bayadır giremedimm topiğimize:):)
nasılsınızz samsun güzellerii..
ben iyiim de yorgunumm ammen yaz temziliğine başladıı yoruluyorummm pufff....:):)mirmirmirmir

offf bahar temizliği kız temizliği yaz temizliği ..hiç bitmiyoki:çok üzgünüm: ..odediğini çocuk olunca :emir_bebek:biz sabah temizliği ..öğlen temizliği akşam temizliği gibi sıklaştırıyoruz ..şekerim :roflol::roflol:.kolay gelsin ...öptüm ..sık gir ama oldumu ..:içelim:

günaydın hatunlar,nasılsınız? teşekkür ederim suprensesi resim çok tatlı severimde zaten parılparıl şeyleri :))
hoşbuldum kuşuum her fırsatta yazacağım size samsundan güzel haberler vereceğim.benimde en yakın arkadaşım ladikli , sen neresindensin?
herkese kolaylıklar dilerim

009zh8.jpg

canım hoşgeldin topiğimize a.s.sağ olsun prensesimiz hakikatten çok gyretli çalışıyosunŞeniz ...hep gel ama oldumu .bende derin55 gibi samsun dışında yaşıyorum hatta samsunu hiç görmedim :1no2:..annem ladikli baba köprülü küçükken gelirdik köprüye ..ben 11 yıl aradan sonra 20006 da geldim .ama ladiğe .inş bu sene çok istiyorum gelmeyikaydirigubbakcemile4 ..kısmetse derin ve suprensesi ile görüşcez :Saruboceq:..belkide sırf onlar için gidicem ...açıkcası ben yaşadığım şehri çok seviyorum ...ordaki akrabalarımıda pek az etmem.:kızgın:..ama bu sene gelmeyi çoook istiyorum ..:1hug:

ayyy canım ya sen kendi havanı gönder yeter ...a.s.

cnm evet gittima.s ..halledip geldim ama arkadaşım geldi .giremedim :1no2:.bidaha sonra girdim ..kız biraz rahatsız gibi pek fazla ilgilenemedim:çok üzgünüm: ..inş yarın artık akşamam görüşürzü bizim ..buluşmamız var izmirliler olarak :Saruboceq:inş güzel geçer darısı başımıza :1hug:

ayyy hemde nasıl ama sınırlıyolar annem be ..:kızgın::oklava:

bende bende gelicem ...kaydirigubbakcemile4

beni benide bekliyon demi ..:jeyyar::jeyyar:

selam firari nasılsın ..:oklava:

amanin çarşambalının kafası attı :mymeka:..ben derin deli derin uleeen ..:jeyyar::roflol::roflol:aşkım ya bu tamamen ben kadir deli kadir ulen repliği inş .kızmazsın ...ama biz karadenizliler yapı itibariyle hafif deliyizdir ama ..laelaelaelaelae

offf bahar temizliği kız temizliği yaz temizliği ..hiç bitmiyoki:çok üzgünüm: ..odediğini çocuk olunca :emir_bebek:biz sabah temizliği ..öğlen temizliği akşam temizliği gibi sıklaştırıyoruz ..şekerim :roflol::roflol:.kolay gelsin ...öptüm ..sık gir ama oldumu ..:içelim:

günaydın hatunlar,nasılsınız? teşekkür ederim suprensesi resim çok tatlı severimde zaten parılparıl şeyleri :))
hoşbuldum kuşuum her fırsatta yazacağım size samsundan güzel haberler vereceğim.benimde en yakın arkadaşım ladikli , sen neresindensin?
herkese kolaylıklar dilerim

Günaydın Güzel Bayanlar... Ben geldim aranıza kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrrr!a.s.cift hoşgeldiiinnn?a.s.moonserose iyiyim ben a.sher zamanki gibi sabah işlerime başladım fırsat bulunca buraya atladım!kaydirigubbakcemile4kuusuum kızmam kızzz :1hug:azıcık kadir inanırlık var kanımızda ne edelim?suprensesi bugün nasılsın? yeni bir vukuat var mı?

zeynepciğim ceee deyip kaçma ya:1rolleyes: sobete de gel arada nasılsın?:sm_confused:su prensesi siyah süt kitap adı kız neyi anlayacak?:uhm:konuşmasanıza aranızda leeennn?...

:çok üzgünüm:ne bağırıyon bacak kadar cocuğa,ağlarım bak sonra ya canım kardeşimle zeynep aynı okuldalarya bunların okuluna seyyar biri geliyor kitap satmak için çok uygun fiyatlar,ama korsan değil ben sordum çatlarım ya vergi felan vermedikleri için faturada kesmiyorlar ondan ucuzmuş,ben denk geldiğimde almıştım ama siyah süt kalmamıştı,kardeşimle zeynepten istiyorum iki kücük kedi beni kandırdıklarını sanıyorlar,tamam alırız felan ama aylardır ortada kitap yokdelikafadulden,parasını verecem ha delikafaduldenondan dedim sen yaptın gene yapacağını,alkisalkisalkis
kuusuum selam ya ne yapıyon suprensesi ..aman ya gitmiycem ya geldiler yine bana ...
canım ne oldu sana,görmemişim gittinmiki merak ettim,banada geldi bugün o çocukla kavga ettim,ayrılcam,yalnız ben sürekli ayrılan bir tip oldum çıktım özkandan sonra en uzun ilişkim buydu 1 hafta nasıl ama delikafadulden neyse ayrıntılara girmeyeyim şimdi derin okursa laelaelaelaelae

benim ikamette işde samsun merkezde. iş yerim fatih sultan mehmet cad. de . tekkeköyde arkadaşım var sıksık gelirim

iyiyim kızlar teşekkür ederim ama vurmayın tamam gelcem :tomato: prensesim aşkolsun sen iste ben sana kitabın çöp vergisi bilem verilmişini bulur alırım Şeniz

Hı hıı. evet o benim :) Hangi şirketteydin ?

renaultta canım senin işin ne üzeirine

moonserose0 benim ikamette işde samsun merkezde. iş yerim fatih sultan mehmet cad. de . tekkeköyde arkadaşım var sıksık gelirim

muhasebecimisin canım,

zeynep sultan iyiyim kızlar teşekkür ederim ama vurmayın tamam gelcem prensesim aşkolsun sen iste ben sana kitabın çöp vergisi bilem verilmişini bulur alırım

yerim seni kız böcek ne yapıyon yarın dışarı çıkalımmı kaydirigubbakcemile4

ev tekstil toptancısının sorumlusuyum canım.ya bugün hava çok mu soğuk ben mi çok üşüyorum ama temmuz ayını çok özlüyorum bi gelsede terlesek üşümekden iyidir :)

Back