Samsun///55

Nerede yaşadığım,ne iş yaptığım gibi bilgiler bana sorulabilirdi.
Maalesef sorulmadan yargılandım.....................................................
sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Vay janına ben bu zamana kadar niye buraya uğramamışım hiç :mymeka:
selam kızlar ben de samsunluyum... :asigim:

aramıza hoşgeldin canım.:nazar:haydiii samsunlular burayaaa.:teytey:nerelerdesiniz canlarım hiç kimseleri göremiyorum.sengözlerimebaksanab Şeniz

merhaba arkadaşlar bugun katıldım aranıza bende samsunluyum ama iskenderunda oturuyorum memleketımı çok özledim ya burnumda tütüyor benim için havasını bır defa içinize çekermisiniz:KK43:

slm bende samsunluyum canlarımmmm efdsal canım nasılsın gulsahcıgım gecmış olsun umarım kendını toplamıssındır herkese slm memleketımı osledımm

ben hollandadan katiliyorum araniza. Evli ve 2 cocuk annesiyim.
Uzun zamandir Samsuna gitmedim, fakat internetten takip ediyorum o guzelligini. a.s.

selam hemsolarrrr ben yurtdisindayim Almanyada.cok özledimmmm yaza izine geliyorum .ahh ahhhhh.burada ben samsun carsambaliyim varmiii carsambalii hemsolar yazarsaniz sevinirim hosca ve dostca kalin...

herkese merhabaaaaaa:) bn fatsalıyım ama 14 senden beri samsunda oturuyorumm kim nederse desin samsun türkiyenin en güzel şehirlerinden birisi deniziyla,sahiliyle,ualşım kolaylığıyla süper süper..hele şu son 3 senedir çok çok daha güzell.herkesi öpüyorum :):)

selam hemsolarrrr ben yurtdisindayim Almanyada.cok özledimmmm yaza izine geliyorum .ahh ahhhhh.burada ben samsun carsambaliyim varmiii carsambalii hemsolar yazarsaniz sevinirim hosca ve dostca kalin...
gunaydınnn canım bende samsun çarşambalıyım yanı aile buyuklerımız ordan gelıyor ahhh bende cok ozledım samsunuuuu samsunlular haydı konumuzu aktıf hale getırlerımmma.s.

bende samsunluyum ailem orda ben ise istanbuldayım adını bile duyunca boğazım düğümleniyor onları ve samsunu çok özlediiiiim

gunaydınnn canım bende samsun çarşambalıyım yanı aile buyuklerımız ordan gelıyor ahhh bende cok ozledım samsunuuuu samsunlular haydı konumuzu aktıf hale getırlerımmma.s.
cnm bizde tekkeköye yakınız her yaz gidiyom dikbıyıktada akrabalarımız var çarşambaya 1 kez gittim

slm hemşerilerim bende samsun carşambalıyım yanı aile buyuklerımız bız samsun merkez ben ist oturuyorum annemler orda nasıl ozledım samsunu anlatamam ben busene gıdemem kızımın sınavı var gıdenler selamsoyleyın samsunuma simit yemeyi unutmayın benim icin gulcicek bişey sorucam gulcicek soy adınmı benım soyadım gulcicekte merak ettim

bende fransada bulunan samsunluyum .hepinize selam, simit yemege giden arkadaslar bir tanede benim icin yesinler . gorusmek uzre samsun ,bilmem ne zaman olur,

slm hemşerilerim bende samsun carşambalıyım yanı aile buyuklerımız bız samsun merkez ben ist oturuyorum annemler orda nasıl ozledım samsunu anlatamam ben busene gıdemem kızımın sınavı var gıdenler selamsoyleyın samsunuma simit yemeyi unutmayın benim icin gulcicek bişey sorucam gulcicek soy adınmı benım soyadım gulcicekte merak ettim

slm benim annem ve babamda ordalar tekkeköy tarafında bende onları çoooook özledim ben istanbuldayım yazın gidicem inşallah merkezdede teyzemler var bağkurda oturuyorlar bütün hemşolara selammmm

X