Samsun///55

hoşbulduk peri.izmirin çok güzel olduğunu hep duyuyorum ama gitmek nasip olmadı.inşallah gidip gevrek yiyeceğim orda.

imşallah bir gün izmire bu güzel şehire gelmen nasip olurda bizlerde seni seve seve :kahve: ağırlarız.unutamayacağın gevreklerinden yediririz. belki ben bu yaz samsuna gelirim inşallah sizde o tarihlerde bir toplantı düzenlersinizde tanışmak kısmet olur hepinizle..:nazar:Şeniz

ne kadar da samsunlu varmış bende samsunluyum herkese kocaman öpücükler inş bigün toplanmak tanışmak mümkün olur

kızlarrrrrrrrr selammmmmmsssssssssss önümüzdeki hafta nihayet samsuna taşınıyorummmmmmmmm inşallah çevremde olurrrrrrrrr.....süperrrrrrrrrrrrrrr:içelim::teytey:

çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inş tanışırız

canım çok sağol elbettekı tanışmayı isterim samsundan mağaza devraldık taşındıktan sonra bende orda olacağım mutlaka beklerım güzel dostluklara.........................amasyadan samsuna gezmeye giderdik ve çok beğenirdim samsunu ve kısmet işte samsuna taşınmak kısmet oldu artık hayırlısı.....a.s.

slm canım ne üzerine mağaza acaba merak ettim ne zaman geliyosunuz inş tanışırız

canım bu eskı ıhlas mağazasını devraldık öğretmenevi karşısındakını şimdiki adı mağaza mağaza...........inşallah hayılısı olur.............yanı alışveriş yapmanız şart değil dostları arkadaşları ağırlamaktan memnunıyet duyarım...........

ooo elifcik hayırlı olsun cok buyuk bır dukkan orası ne uzerıne accaksınız samsuna gelınce ugrarrım yanına

selam canım yıne aynı olacak ama dahada geniş kapsamlı düşünüyoruz ben mesela çok güzel bir marka ımıtasyon takı da koyalım dıyorum genelde herşey var ama daha neler yapabılırız araştıracağız ..........................gelirsende ağırlamaktan memnunıyet duyarım canım nice güzel dostluk ve sohbetlere..................

selam canım yıne aynı olacak ama dahada geniş kapsamlı düşünüyoruz ben mesela çok güzel bir marka ımıtasyon takı da koyalım dıyorum genelde herşey var ama daha neler yapabılırız araştıracağız ..........................gelirsende ağırlamaktan memnunıyet duyarım canım nice güzel dostluk ve sohbetlere..................

NE DEMEK CANIM COK GUZEL BIR YER TAM MERKEZ BILIRSIN SAMSUNUN COK IYI SILER YAPARSIN UMARIM CANIM

hu hu samsunnnnnn kımse yokmu nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yoksa benı ıstemıyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzz:1no2::roflol:

X