Samsun///55

canım gül çiçeğim bende samsunu merkez den hatta yıkılan modern pazrın üst tarafında oturuyorduk.halada orada evimiz durruyor.zaman zaman geliyoruz fırsat buldukça..inşallah geldiğimizde görüşmek isterim.öpüyorum tüm samsunlu arkadaşlarımıııı.Şeniza.s.a.s.

canım bende orda buyudum beledıye ılk ogretı okulunun karsısındaydı ev bılırsen su an ankaradayım ama esım buralı gelın geldımyanı buraya ama gorsumek ısterdım sızınle
benim babamda samsun çarşambalı akrabalarımız posuk koyunde var halada

günaydınnnnnn samsunun güzel kk lı bayanlarıııııııııııııııııııııııııııııı

CANLARIM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUUN, SEVDİKLERİMİZLE BERABER DAHA NİCE YILLARA İNŞALLAH, DİLERİM YENİ YILDA TÜM DİLEKLERİNİZ GERÇEKLEŞSİN, TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN:1hug:a.s.
115219506014.jpg

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
SAMSUUUUNNN,

KARLI BİR ANKARA SABAHINDAN SICACIK SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM SİZE
:1hug:a.s.

slm olsun bütün samunlu bayanlara herkese mutlu yıllar her sey gönlümüzce olsun sevgiyle kalın....

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

nerde bu samsun k.k üyeleri hiç sesleri çıkmıyo:)))bayanlar nerelerdesiniz buryda bakın birazcık selamlar....

ben geldim samsunlular nerdesınız gerçekten hiçde tanıdık çıkmadı cok merak edıyorum acaba tanıdığım biri varmı diye

ben geldim samsunlular nerdesınız gerçekten hiçde tanıdık çıkmadı cok merak edıyorum acaba tanıdığım biri varmı diye

a.s. Canım benim tanıdık olmamıza gerek yokki. İnsanlar bir yerlerde bir şekilde tanışıyorlar bizde burada tanıştık birbirilerimizi bulduk değilmi hepinizi çokkk seviyorum tüm samsunlu ve kk lı arkadaşlarım canlarım benim hepinizi öpüyorumŞeniz:nazar::enbuyukkk:

merhabalar...tüm samsun'lu arkadaşlar...
peri'ciğimin bahsettiği komşu kızı benimyerimsenibentamamen bir tesadüfe dayalı olarak kendisini burda buldum...:dance:ve tabii çok mutlu oldum...öyle böyle değil...25-30 yıla yakın bir zaman öncesine dayanan bir komşuluk bu...canım benim ya...mahallemizin güzel kızı demişin sağolasın:eek:o kız şimdi nerdeyse 40 oldu(mart'ta dolu dolu 40 oluyorum Allah'ın izni ile)biri askerliği gelmiş iki oğlan annesi...anlıyacağın güzellik,müzellik hak getire artık:roflol::roflol:nerde ise babaanne olacağım:roflol:ama yinede hoşuma gitti:eek:canım periciğim,çok sağolasın....

son dönemlerde eskisi kadar sık bulunamadım sitede ...buraya gelipte yazılanları görünce samsun damarım çoştu...halen burda olan veya bazı nedenlerle başka memleketlere yerleşmek durumunda kalmış tüm samsun'lu hemşehrilerim hepinizi ve perimi sevgiyle kucaklıyorum...:asigim::1hug:a.s.

............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsun- terme den yada termeli kimse varmı arkadaşlar?
benim annemde Samsunlu- Termeli...
sevgiler....
a.s.

benim eşim termeli..hatta dünde oğlumla oradaydılar...çiftliğe kayınvaldemleri ziyarete gittiler...anladığım kadarı ile anneniz artık terme de değil....ama o tarafın insanları çoğunlukla birbirlerini tanıyorlar...

Mesajımı alıntı yapan arkadaşlarda editlerse sevinirim.
Saygılar,,

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben de Samsunluyum herkese günaydın.Varmısınız bir Çiflik turu atmaya parfenin o nefis profiterollü yaş pastasından yemeye hıııııııııııı.............

Selam canım
annem Terme den 35 sene önce İstanbul'a gelin gelmiş.
Arada bir gidiyor memlekete.
Anneannemler Terme'de ama.
Terme nin Sakarlı Kasabasında yaşıyorlar.
Anneannemim adı Hamide Dok....
Dedemde rahmetli Halis Dok..
Belki tanışıyorlardır.
Sevgiler,
a.s.

eşim büyük ihtimalle tanır...eşimin ailesi çok geniş ve tanınmış bir aile,çiftçilik dışında birçok ticari alanda çalışıyorlar(kardeşleri,amcaları,amca çocukları)dolayısı ile termeli birçok kişiyi tanıyorlar...eşime sorarım...ben daha eşimin ailesini bitiremedim tanıma işinde:roflol: gidince çiftliğe giriyor,ordan çıkıp evime geliyorum...dolayısı ile pek kimse tanımıyorum...sevgilera.s.

Kızlar ben de Samsunluyum herkese günaydın.Varmısınız bir Çiflik turu atmaya parfenin o nefis profiterollü yaş pastasından yemeye hıııııııııııı.............

inşallah güldeniz... hatunlar bir türlü biraraya toplanamıyor...site geniş kayboluyoruz heralde...:roflol:a.s.

X