Samsun///55

günaydınnnn tüm samsunlu arkadaslarıma ve memleketime kalimeranın dediği gibi ankarada hava çok soğuk herkese slmlara.s

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
SAMSUUUUNNN:1hug:a.s.

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
SAMSUUUUNNN,
KIZLAR NEDEN KİMSELER YOK BURDA YAAAsenağlama SAMSUNLU HEMŞERİLERİM NERDESİNİZ SİZ????????............

günaydın saMsunlular bu bayramda memleketımdeydım havasını cektım ıcıme geldım ankaraya gerı cok oslemısdım samsunu ama gezemedım cokya

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
SAMSUUUUUNNNN,

ARKADAŞLAR GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMIZNIZ KUTLU OLSUN, SEVDİKLERİMİZLE BİRLİKTE DAHA NİCE BAYRAMLARA İNŞALLAH, HEPİNİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM VE BENDEN SİZE SABAH KAHVESİ KIZLAR AFİYET OLSUUNNN:kahve:

kahve.gif

benimde annem samsun bafralı bizim akrabalarımızın çoğu orda dayım büyükbabam annemin halaları amcaları hep orda ama biz istanbulda yaşıyorduk ben evlendikten sonra kıbrısa yerleştim eşimin işi dolayısıyla 3 4 yıldır malesef bafraya gidemiyorum çok özledim hem orayı hem akrabalarımızı off ne zor gurbette olmak yaaa:KK43:((

günaydın kızlar nasılsınız? biz ankaralılar uykusuz bir gecenin ardından işe geldik çünkü ankarad deprem oldu, neyseki can kaybı falan yok, yüce ALLAHIM tüm insanlığı depremden ve diğer felaketlerden korusun İNŞALLAH....

amin bu arada bütün ankarada yaşayan kişilere geçmiş olsun diyorumallahım bizi korusun birdaha böyle felaketler göstermesin

ben samsunlu değilim ama yaklasık 15 yıldır samsunda oturuyordum.samsunda büyüdüm yani.suan evliyim ve giresunda oturuyorum.aslen orduluyum ama ben kendimi samsunlu olarak görüyorum.öyle çok seviyorumki samsunu anlatamam.hala senede bi kaç kere gideriz samsuna. memurluk sınavına hazırlanıyorum en kısa zamanda samsuna geri gitmeyi planlıyorum :)
öyle çok seviyorumki samsunu anlatamam :KK43:

burdayızzz neresındensınız samsunun ben merkez ama baba:enbuyukkk:mlar samsun çarşambalı

canım gül çiçeğim bende samsunu merkez den hatta yıkılan modern pazrın üst tarafında oturuyorduk.halada orada evimiz durruyor.zaman zaman geliyoruz fırsat buldukça..inşallah geldiğimizde görüşmek isterim.öpüyorum tüm samsunlu arkadaşlarımıııı.Şeniza.s.a.s.

X