Samsun///55

slm hemşerilerim bende samsun carşambalıyım yanı aile buyuklerımız bız samsun merkez ben ist oturuyorum annemler orda nasıl ozledım samsunu anlatamam ben busene gıdemem kızımın sınavı var gıdenler selamsoyleyın samsunuma simit yemeyi unutmayın benim icin gulcicek bişey sorucam gulcicek soy adınmı benım soyadım gulcicekte merak ettim

yok cnm soyısmım sadece cıcek yanı esımden aldıgım soy ısım bu defa ben degıl ailem gelıyor benı gormeye cok osledım onları ama samsuna gıdınce pıde , sımıt, offf cıftlık caddesınde 1 turr sonra tabıı denız de calıstıgın ıcın ıznım yok nasıl yapacagım bunları kı a.s.

slm benim annem ve babamda ordalar tekkeköy tarafında bende onları çoooook özledim ben istanbuldayım yazın gidicem inşallah merkezdede teyzemler var bağkurda oturuyorlar bütün hemşolara selammmm

slm canım ya busene samsuna gıdecegıne cok sevındım tekkeköyde benimde teyzemler var annemler ellialtilarda oturuyo samsunun taşına topragına benden selam getır

yok cnm soyısmım sadece cıcek yanı esımden aldıgım soy ısım bu defa ben degıl ailem gelıyor benı gormeye cok osledım onları ama samsuna gıdınce pıde , sımıt, offf cıftlık caddesınde 1 turr sonra tabıı denız de calıstıgın ıcın ıznım yok nasıl yapacagım bunları kı a.s.

slm ailenıngelmesınede sevındım benimkilerde geliyo :teytey:bol bol simit pide ısmarladım evet ya ne gunlerimiz gecti ciiflik caddesinde inşallah yıne olur

hoşbulduk peri.izmirin çok güzel olduğunu hep duyuyorum ama gitmek nasip olmadı.inşallah gidip gevrek yiyeceğim orda.

günaydııın samsuuuuunnn,

ılık bir ankara sabahından herkeze sevgiler, kızlar size kahvaltı haırladım buyrun bakalımmmmma.s.:enbuyukkk:

1007386ld8.jpg

günaydııın samsuuuuunnn,

ılık bir ankara sabahından herkeze sevgiler, kızlar size kahvaltı haırladım buyrun bakalımmmmma.s.:enbuyukkk:

1007386ld8.jpg

oyyyyyyyy oyyyyyyyyy bune güzel kahvaltı elerine saglık hemşerım yemiş kadar oldum :içelim:yumurtalar benim kimse yemesin:dance:

kalimera bize çok yakın annenler biz de elekçi yokuşundayız.çok sevindim hemşerim.kahvaltı harik a görünüyor.2 simit versen yeter. :))

günaydın samsuun, hadi hep beraber kahvaltı yapalım canlarım, afiyet olsuuuna.s. :enbuyukkk:
kym3fa0.jpg

kızlar merhaba ben mersinliyim ama amasyaya gelin geldim şimdide eşimin işi dolayısıyla samsuna taşınıyorum sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarımmmmm:a015:

günaydııın samsuuunnnnn:teytey::dance:a.s.

eficik canım bende aslen samsunluyum ama merinliyle evliyim, yanii seninle aynı durumdayız şeker, bir birimize gelinlik görümcelik yapabiliriz :roflol::roflol:

günaydııın samsuuunnnnn:teytey::dance:a.s.

eficik canım bende aslen samsunluyum ama merinliyle evliyim, yanii seninle aynı durumdayız şeker, bir birimize gelinlik görümcelik yapabiliriz :roflol::roflol:

canım merhaba çok sevındım tamam ben varım yapalım bırbırımıze gelın-görümcelik................bende bu hafta galıba samsuan taşınacağım bu akşam kesin olacak ırtıbatı koparmayalım şekerimmmmmmmmmmmmm:teytey:a.s.

günaydın samsun,

bu arada bafralılara başsağlığı diliyorum, büyük geçmişolsun hepimize, umarım caniler en kısa zamanda yakalanıp en ağır cezayı alırlar...............

eline silahı alan kendini adam sanıyor................

günaydıın samsuuunn,

nerelerdesiniz :uhm: günlerdir kimseler uğramıyor bu sayfaya :1no2:

merhaba samsunnnnnnnnnnnnn benımde samsuna taşınıp taşınmıyacağım bu akşam kesınleşecek belkıde daha erkende bellı olabılır hayırlısııııııı artıkkkkkkkkkkkkk...............nirden nireyeeeeeeeeeeee:uhm::uhm:

ben eldım
ablacıgım o kahvaltı masası ne oyle ya
canım cektı ama selam samsuna bende tum bafralılara başsağlıgı dılıyorummmm

X