Samsun///55

teşekkürler dilekşah dün tam geliyorduk son anda vazgeçtik iki gün için çok yorgun oluyoruz diye ama en yakın zamanda ordayız inşallah..arkadaşlar bu arada biz K.K Kayseri buluşması yaptık çok güzeldi Samsun buluşması yapmıyormusunuz?

selam mavielacım,ne güzel buluşmanızı yapmışsınız...umarım çok eğlenmişsinizdir..sitemize üye olduğumdan beri bende samsun buluşması yapılıp yapılmadığını yada yapalımmı diye soruyorum ama cevap alamadım...oyüzden benimde bilgim yok ama yapılmasını isterim...

samsunda mükemmel bir hava var.....hepinize şimdiden iyi hafta sonları samsunlular...........

merhaba kızlar ben sinopluyum ama eşim samsunlu hiç gitmedim samsuna ama herkes çok güzel olduğunu söylüyor....

evet canım samsun um çoook güzeldir benimde oklum yeni bitti dün akşam geldim geçen haftada burdaydım ama yine de özlemişim:KK66:

samsunluyummmmmmmmmm bende ankarada yasıyorum ama evlılıkden dolayıda ben samsundan fotograflar yuklemısdım hıcbırını bulamadım sımdı slm samsunlu arkadaslarıma

ben de samsun da dogmasam da askım samsun bafralı ins artık orda yasıcam:)

desene bize gelin geldin:) bende bafralıyım orda doğdum ama şuan istanbul da yaşıorum her yaz ziyarete giderdim bi aralar bu aralar olmuo ilk fırsatta gidicem özledim memleketimi a.s.sende hoşgeldin tatlım

merhaba samsunlu bayanlar.nerelerdesinizzzzzzzzz benden hepinize selamlarrrrrrrr

nerdesinnnnn cicekk:)) nereye uctun...............

nerdesiniz bayanlar ses yok hiç birinizde hay diiinnnn burayaaaaaaaaa.....

nerde bu millet nerdesin arkadaslar aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kimse yokmu arkadasalr nerlerdesiniz buaraya gelin buraya ne olursanız olun ziyaret edinnnn..........

anlaşıldı burda benden baska kimse yok galiba beni begenmiyormusunuzzzz:)))arkadaslar nerelerdesinizzzzzzz

kimse yokmu millet nerede samsunlu k.k üyeleri yaaaaaaaaa ............

nerdesiniz millet aloooooooooooo...................

Baturnuray arkadaşım peşpeşe mesaj yazmayınız 2 den sonrası birleşir yada silinir ,birde harfleri uzatmamanızı rica edeceğim gerçekten göz yorucu oluyor...Bu bir uyarıdır dikkate alın lütfen...

ne oluyo yaa her nereye mesaj yazsak yok burası değil yok surası anlamadım gitti salak yerine mi konuluyoruz biz o zaman siteye baslıklar dısı yazılara engel koyun ne bu kacın cı oldu yaaaaaa...

Samsunlular nerlerdesiniz ya.......sesiniz soluğunuz çıkmıyor kaç zamandır?????

:teytey: Ooooooooo ben girmeyeli nekadar çok Samsun'lu vada Samsun'da yaşayan arkadaşlar gelmişler ne güzel. Tek tekyeni gelen arkadaşların adını yazacak olsam sayfalar yetmez .O yüzden herkese toptannn hş geldiniz diyorum hepinize.En güzel günleri yaşamanızı diliyorummm canlarım benim.Hadi toplanın arkadaşlar bizde resimlrinizi görelim.Kısmet olursa bende Samsun'a geldiğimde yeni bir toplantı düzenlerseniz ve denk gelirse size katılırım.hepinizi öpüyorummm....:enbuyukkk: Şeniz

eeeeeeeeeee hadiiiiiiiii kızlar nerelerdesiniz yaaaa .kimsecikler yok aaaa üzüldüm valla.senağlama

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
SAMSUUUUNNNNN,
ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER, SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN:1hug:a.s.

:enbuyukkk::teytey:kızlarrrrrrrrr herkese günaydınnnn.samsunlu komşu kızıyla kk da karşılaşma şanşı bulduk haberiniz varmı canlarım nasıl sevindim :sm_cool:anlatamam. mahallemizin güzel kızıydı o beni buldu canım ekruli mor menekşem yaa .herkesi çok seviyorum canmlarım benimmmmmmmmmmmmm kucak dolusu sevgilerrrrrrŞeniz

samsunlularrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa..Kötü Kazen bak taaaaaaaaaaa izmirden gelip yazıyorum sizler yazmıyorsunuz yaaaa.:roflol: hadin bakemmm kuzucuklarımmmŞeniz:sm_cool:

samsunlularrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa..Kötü Kazen bak taaaaaaaaaaa izmirden gelip yazıyorum sizler yazmıyorsunuz yaaaa.:roflol: hadin bakemmm kuzucuklarımmmŞeniz:sm_cool:

burdayızzz neresındensınız samsunun ben merkez ama baba:enbuyukkk:mlar samsun çarşambalı

GÜNAYDIIIN SAMSUUUN,
ANKARANIN SİSLİ, PUSLU VE YAĞMURLU HAVASINDAN KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMİ GETİRDİM SİZLERE CANLARIM:1hug:a.s.
1095453457q%20%2848%29.jpg

X