Samsun///55

dün gece uğradım kapanışı yapmışım bugünde açılışı yapayım bari günaydın kızlaarrrr a.s.nerelerdesiniz?

bugünde kimse uğramamış,kızlar ben bugün işe geç gittim sonrada öğlende çıktım bir gezdim anlatamam tel.numuda kapattım heryere gittim valla işten çıkarırlarsa çıkarsınlar çokta umrumdaydı ...?(anlıcanız geldi yine benimkiler )

ya bu arada derincim temizledim virüsü ama çok zor oldu,akşama kadar virüs programları hakkında bayağı bir tecrübem oldu yardımcı olabilirim kızlardelikafadulden

mrb ben duygu samsun vezirköprüdenim daha öncede yazmışdım ama kaale alınmadı:delphin:sizlerlee tanışmak isterim benide aranıza alırmıısnızz??:utangac:

mrb ben duygu samsun vezirköprüdenim daha öncede yazmışdım ama kaale alınmadı:delphin:sizlerlee tanışmak isterim benide aranıza alırmıısnızz??:utangac:

günaydın arkadaşlar!a.s.hoşgeldin duygua.s. ay ne demek kaale alınmadı ya:uhm: görmemişizdir kesinlikle çünkü her gelene yazıyoruz biz!a.s özellikle kuusuum, suprensesi ve ben yeni biri geldiğinde çok seviniyoruz!hihoyyytburaya uğramadan geçme bir daha!....

bugünde kimse uğramamış,kızlar ben bugün işe geç gittim sonrada öğlende çıktım bir gezdim anlatamam tel.numuda kapattım heryere gittim valla işten çıkarırlarsa çıkarsınlar çokta umrumdaydı ...?(anlıcanız geldi yine benimkiler )

oohhh sefan olsunkaydirigubbakcemile2 iyi geldiyse sana güzel olmuş ama işten çıkma sakın!...yasakkelime

şşş o ne biçim söz görmemişizdir canım ya,yada o ara kesin ben benim başım derttedir yoksa olurmu öyle şey burası bütün samsunluların topiği canım ya vezirköprede yaşıyorsun değilmi nasıl geçiyor zaman gerçi kar vardır orda şimdi ben merkezdeyim atakumda

kızlar ben yeni uyandım bişey oldu bana çok kötüyüm anlamadımda işede gidemedim ama bu sefer hastalıktan,regl olmuştum uyanamadım ateş ateş yandım yeni kalktım bişiler yedim si-zede bakayım yatıcam öpüyorum

kızlar ben yeni uyandım bişey oldu bana çok kötüyüm anlamadımda işede gidemedim ama bu sefer hastalıktan,regl olmuştum uyanamadım ateş ateş yandım yeni kalktım bişiler yedim si-zede bakayım yatıcam öpüyorum

geçmiş olsun suprensesi a.s.umarım birşeyin yoktur!haber ver kalktığında!

duygud ya ben hatırlıyorum galiba seni hatta bende vezirköprülüyüm felan diye yazmıştım ama ..yanlış değildir umarım ama sen bir kere yazdın bir daha uğramadın topiğe tekrar hoş geldin .daha sık uğra oldumu canım arkadaşım ...öptüm seni gocaman gocaman ,

suprensesi ne haber canım şimdi daha iyisindir inş ..bencede işten bu aralar pek çıkmanı tavsiye etmem ...virüsü hallettiğinede sevindim .,
derincim sende iyisindir inşallah ...nazcım senide öptüm şekerim
işlerim azaldı biraz kaç gündür pc bozuk bide eşimin annesi bende sohbet felan ediyoruz ,biraz hasta bırakamıyorum öyle bakınıyım dedim özledim sizleri ..öptüm şekerler başka topiklerde bir göz atayım

mrb derinn saol ilgin içinn tamam günümün çoğu kkda geçiiyoo kesin uğrarım buralarakaydirigubbakcemile5

şşş o ne biçim söz görmemişizdir canım ya,yada o ara kesin ben benim başım derttedir yoksa olurmu öyle şey burası bütün samsunluların topiği canım ya vezirköprede yaşıyorsun değilmi nasıl geçiyor zaman gerçi kar vardır orda şimdi ben merkezdeyim atakumda
tmm bidaha öle söz kulnammam:utangac:evet vezirköprüdeyimm yok kar yağmıyo hiçç zaten bu sene 1 kez yağdı sadece:çok üzgünüm:çalışmıorum öyle evdeyim vakit geçiriyorum bol bol kkda vala buranın bağımlısı oldum artık yaa:enbuyukkk::enbuyukkk:

--------------------------------------------------------------------------------
kuusuum

duygud ya ben hatırlıyorum galiba seni hatta bende vezirköprülüyüm felan diye yazmıştım ama ..yanlış değildir umarım ama sen bir kere yazdın bir daha uğramadın topiğe tekrar hoş geldin .daha sık uğra oldumu canım arkadaşım ...öptüm seni gocaman gocaman
evet bikez geldimm bu topiğee:)bikaçkez uğradım ama baktım kimse yazmamışş çıktım gerii:delphin:evet daha sık uğraycam hatta sıksıksık bende seni öptümmm

mrb kızlar işteyim bende geç kalktım geç.te geldim çalışıyorum işte yat yat bir yee kadar ondanda sıkılıyorum,birde bir yağmur yağıyor buralarda görmeye değer,ya hava bu kadarmı dengesiz olur ya

duygud ya ben hatırlıyorum galiba seni hatta bende vezirköprülüyüm felan diye yazmıştım ama ..yanlış değildir umarım ama sen bir kere yazdın bir daha uğramadın topiğe tekrar hoş geldin .daha sık uğra oldumu canım arkadaşım ...öptüm seni gocaman gocaman ,

suprensesi ne haber canım şimdi daha iyisindir inş ..bencede işten bu aralar pek çıkmanı tavsiye etmem ...virüsü hallettiğinede sevindim .,
derincim sende iyisindir inşallah ...nazcım senide öptüm şekerim
işlerim azaldı biraz kaç gündür pc bozuk bide eşimin annesi bende sohbet felan ediyoruz ,biraz hasta bırakamıyorum öyle bakınıyım dedim özledim sizleri ..öptüm şekerler başka topiklerde bir göz atayım

mrb derinn saol ilgin içinn tamam günümün çoğu kkda geçiiyoo kesin uğrarım buralarakaydirigubbakcemile5

mrb kızlar işteyim bende geç kalktım geç.te geldim çalışıyorum işte yat yat bir yee kadar ondanda sıkılıyorum,birde bir yağmur yağıyor buralarda görmeye değer,ya hava bu kadarmı dengesiz olur ya

merhaba kızlar!a.s.kuusuum sen işlerini hallet uzun uzun konuşuruz sonra!a.s kolay gelsin :teselli:öpüyorum seni!suprensesi yalnız oranın havası değil burda da öyle:a015: bugün hava biraz açtı ama günlerdir bir yağmur yağıyor sorma:bbo: içime fenalık geldi!çalış boşvera.s evde oturup ne yapacaksın?duygu bakıp geçenlere kızıyoruz zaten yerimsenibengel herzaman!sen neler yapıyorsun nelerle uğraşıyorsun anlat?!...hadi görüşürüz sizleri de öptüm kendinize iyi bakın!....:1hug:

vallahi canım haklısın az kendime geldim duramadım evde geldim yine işe ne huysuzum evdede mutsuzum iştede of ya

mrb arkadaşlarr ben geldim yine artık uğruycam bu topiğe bol boll havalardan söz etmişsinizz evet biizm burada çokk soğuk ama 1 haftaya kadar ısınır diyolar buranın ninelerihihoyyytinşallah öyle olur yaa yaz gelsinn biran önce çok özledim vala derin55 napim bende ya evdeyim işde kursa gidiyorum öyle vakit geçiyoo işde sizler nasılsnızz???

Back