- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.121
dün gece uğradım kapanışı yapmışım bugünde açılışı yapayım bari günaydın kızlaarrrr a.s.nerelerdesiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben duygu samsun vezirköprüdenim daha öncede yazmışdım ama kaale alınmadısizlerlee tanışmak isterim benide aranıza alırmıısnızz??
![]()
bugünde kimse uğramamış,kızlar ben bugün işe geç gittim sonrada öğlende çıktım bir gezdim anlatamam tel.numuda kapattım heryere gittim valla işten çıkarırlarsa çıkarsınlar çokta umrumdaydı ...?(anlıcanız geldi yine benimkiler )
mrb ben duygu samsun vezirköprüdenim daha öncede yazmışdım ama kaale alınmadısizlerlee tanışmak isterim benide aranıza alırmıısnızz??
![]()
kızlar ben yeni uyandım bişey oldu bana çok kötüyüm anlamadımda işede gidemedim ama bu sefer hastalıktan,regl olmuştum uyanamadım ateş ateş yandım yeni kalktım bişiler yedim si-zede bakayım yatıcam öpüyorum
tmm bidaha öle söz kulnammamşşş o ne biçim söz görmemişizdir canım ya,yada o ara kesin ben benim başım derttedir yoksa olurmu öyle şey burası bütün samsunluların topiği canım ya vezirköprede yaşıyorsun değilmi nasıl geçiyor zaman gerçi kar vardır orda şimdi ben merkezdeyim atakumda
duygud ya ben hatırlıyorum galiba seni hatta bende vezirköprülüyüm felan diye yazmıştım ama ..yanlış değildir umarım ama sen bir kere yazdın bir daha uğramadın topiğe tekrar hoş geldin .daha sık uğra oldumu canım arkadaşım ...öptüm seni gocaman gocaman ,
suprensesi ne haber canım şimdi daha iyisindir inş ..bencede işten bu aralar pek çıkmanı tavsiye etmem ...virüsü hallettiğinede sevindim .,
derincim sende iyisindir inşallah ...nazcım senide öptüm şekerim
işlerim azaldı biraz kaç gündür pc bozuk bide eşimin annesi bende sohbet felan ediyoruz ,biraz hasta bırakamıyorum öyle bakınıyım dedim özledim sizleri ..öptüm şekerler başka topiklerde bir göz atayım
mrb derinn saol ilgin içinn tamam günümün çoğu kkda geçiiyoo kesin uğrarım buralarakaydirigubbakcemile5
mrb kızlar işteyim bende geç kalktım geç.te geldim çalışıyorum işte yat yat bir yee kadar ondanda sıkılıyorum,birde bir yağmur yağıyor buralarda görmeye değer,ya hava bu kadarmı dengesiz olur ya