derincim merhaba,biliyorsun ben olayların baş kahramanı:lepi:sana gecen günkü mevzuyu anlataam hani çok şaşırmıştım felan,bak oku sonrada akıl istiyorum;
bizim iş yaptığımız bir kurum var,ismini burdan söylemeyeyim resmi bir yer,herneyse buranın kantininden sorumlu memuruyla tel.da normal konuşuyoruz,iş için,bu aradı gelmek istiyorum felan dedi çayınızı içmeye,bende buyrun gelin müdürüm burda bugün dedim,ama benim aklıma bişey gelmiyor,tel.da sürekli görüşüyoruz yanyana gelmedik ama iş için hatta ne kavgalar ettim ben bununla,neyse bu geldi ben tanımıyorum ama üniformalı olduğu için onun olduğu kanısına vardım direk müdürün odaya girdi,müdürümle odamız camdan duvarlı olduğu için farkettim ama bişeyler sezinlediğim için gidip hoşgeldiniz demedim neyse bu gitti peşinden aradı insan bi hoşgeldiniz derdi felan ben dedim farketmedim neyse çay borcum olsun tekrar gelin,ama bu müşteriya ben istifimi bozmuyorum,sonra bir kaç gün geçti ben onu cebinden aradım yine iş için o dediki siz benim cebimi biliyorsunuz ama ben sizinkini bilmiyorum neyse verdim verirkende işi için olduğunu üzerine bastıra bastıra söyledim peşinden mesajlar başladı ama ben sezinlermiştimte bu kadarınıda beklemiyordum,seviyorum,ölüyorum,ben şoklardayım,mesajlar vs vs ben yüzünü bile hatırlamıyorum bide o an yolda görsem tanımam bunuda söyledim bu seferde yalvarmaya başladı ne olur 10 dakika görüşelim bi kaç günde böyle geçti,bir gün aradı iş çıkışı seni alayım 10dakika atakuma gidecen nasılsa ben bırakayım dedi iyi tamam dedim ama ne bileyim bu kadar mesajdan yalvarmadan sonra,ben normal cvp veriyorum mesajlara ben seni yolda görsem tanımam vs vs vs...neyse bu geldi iş çıkışı beni aldı mahalleye bıraktıseviyorum,etkilendim,bi deneyelim felan bide çok kibar,çok nazik ayrılırken yanaktan öpmeyi bırak elimi sıktı hafifce felan ben de olabilirmi acaba diye düşündüm sonra ki gün bu beni defalarca arıyor ben pek sallamadım sonra bi araştırayım dedim ve şok olay adam evli ve hamile karısı,önümüzdeki ay ihale var ortalığı ayağa kaldırırım ama milyarlık bir iş ve bu çocuk karar verecek,hadi bunuda geçtim ne öğrenirim bizim mahallede karşı apartmanlarda oturmasın mı :bbo:Çok üzgünüm çoookya üzülmedim kendi asılıyordu arıyordu geliyordu yalvarıyordu sadece çok şaşırdım kendimde aradım sucu bulamadımda sonuçta ben işimi yapıyorum,iş dışında zaten kimseyle konuşmamki....