Samsun///55

günaydın kızlar olaysız bir gün istiyorum ya bugün çok iyiyim çok şükür neden bilmiyorum,tel.da konuştuum müşteriler bile aynı şeyi söylüyor sesin neden güzel geliyor diye öyle işte anlatacam kızlar müsait olayımda yeterince YOĞUNUM BUGÜN GENE ÖPTÜM SİZİ

of ya gerildim iyice yine bir değişiklik olsun gelip kk ya bakayım dedim:enbuyukkk:nazcım sende gözükmüyon bu ara bakayım

günaydın kızlar,nasılsınız müdürsüz bir günüm var,sevgili müdürüm şehir dışına çıktı:teytey::hooray:harika bir günüm olacak eminim buna öpüyorum sizi bugün sık sık uğrarım:teytey::lepi:

günaydın arkadaşlar!a.s.suprensesi sevindima.s!naz çocuk olunca bir süre hayat senin için duruyor:teselli: ne yapacaksın annelik zor!hadi görüşürüz öptüm sizleri...Şeniz

günaydın canım ben valla bazen delırcem sanırım cok zormuş annelik.senın kızın nekarlık canım

ben geçen haftaydı sanırım oturdum ağladım sinirimdendelikafaduldensenağlama gerçekten geçici bir delilik yaşayabiliyorsunkafamçokkarıştı benim kız mayısta üç yaşında olacak!sağolsun canavar gibi! doğduğundan beri yaramazlığıyla ünlüdür kızım hihoyyytdüz duvara tırmanan cinsten!bu sıralar çok asi ergenlik çağındaki çocuklar gibikaydirigubbakcemile 2-3 yaş dönemi olurmuş böyle.sende hazırlıklı ola.s.sanırım seninki daha küçük!yapacak birşey yok :sm_confused:madem doğurduk en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz ama kendimizi unutmayalım bu arada!Allah yardımcımız olsun...:Saruboceq:

benimki pnsekiz aylık canım.ama tam anlamıyla bi canavar ben daha 22 yaşındayım ve gercekten cok zorlanıyorumm.bekarken bıle 55 kılodan düşmezdim şimdi 48 kıloyum çoktum resmen anlatamam.

bende aynı durumdaydım:teselli: yeni yeni toparlıyorum kendimi! yürüyen hayalet gibiydim!:1shok: kimse yok mu yanında yardım edecek çok zor gerçekten!:1no2:

annem yakındı ama tasındı iki arabayla gidilıo artık.hem kım olursa olsun benım yakamdan düşmüo hala emıo.çok düşkün o yuzden babasıyla bile drmuo on dk

aynı benimki de öyleydi a.ssabaha kadar meme emiyordu ve yanımda uyuyordu! hala daha yanımda uyuyor :1no2:başka yerde uyumuyor bizide uyutmuyor! seninkide benimkiyle aynı cins desene!şimdi çıkmak zorundayım durmuyor sonra görüşürüz öpüyorum...a.s.

günaydın kızlara.s.!gece bir türlü buluşamamışsınız!:1no2:suprensesi sende anlat artık şu olayı:kızgın: özelden mi yazıyon yoksa burdan mı aaaa hadi artık!kuusuum tutacağınız evi gördün mü?:sm_confused:ne tarafa taşınıyosunuz şimdi karşıyaka çok güzeldi inşallah uzaklaşmazsınız!hadi sana Allah kolaylık versin!:teselli:öpüyorum herkesi!....

selam canım nasılsın ...evet karşıyaka ama şimdi oturduğum yere uzak şu an oturduğum yer çarşıya çok yakındı ...ama şimdiki yerden arabayla gidip gelmem lazım ...öyle yani ....kız yine kırıp geçiriyo galiba ortalığı ...öpüyorum onu ..

selam canım nasılsın ...evet karşıyaka ama şimdi oturduğum yere uzak şu an oturduğum yer çarşıya çok yakındı ...ama şimdiki yerden arabayla gidip gelmem lazım ...öyle yani ....kız yine kırıp geçiriyo galiba ortalığı ...öpüyorum onu ..

merkezden uzak olması kötü olmuş ama olsun karşıyakadasın yine!a.shadi bakalım çok yorulacaksın bu aralar kolay gelsin:teselli: şimdiden!benim kuzunun bugün keyfi yoktu:sm_confused: başı ağrıyormuşCADIARZU şimdi de babasıyla hava almaya çıktılar!

merhaba ya inanmıyorum bizim topiiğe kimse gelmemiş bugün ehem ehem nerdesiniz ama şu yaramaz çocuklarınızı bana gönderin bakarım ben onlara,bu arada zeynep sultan gelecek az kaldı ya açılsın şu okul artık offf

ay canım ...iyi sende biraz kendinle kalmışsındır .....belin nasıl oldu bu arada ...

merhaba ya inanmıyorum bizim topiiğe kimse gelmemiş bugün ehem ehem nerdesiniz ama şu yaramaz çocuklarınızı bana gönderin bakarım ben onlara,bu arada zeynep sultan gelecek az kaldı ya açılsın şu okul artık offf

iyi pazarlar kızlarrr!a.s.kuusuum belim aynı eşimin boş bir gününde doktora gideceğiz!:a015:suprensesi oraya geldiğimizde oyalarsın çocukları kaydirigubbakcemilesonra kaçmak yok!zeynep sultan arayı çok açtıa.s gelsin artık bencede!senden ne var ne yok:sm_confused: samsun nasıl?

derincim merhaba,biliyorsun ben olayların baş kahramanı:lepi:sana gecen günkü mevzuyu anlataam hani çok şaşırmıştım felan,bak oku sonrada akıl istiyorum;
bizim iş yaptığımız bir kurum var,ismini burdan söylemeyeyim resmi bir yer,herneyse buranın kantininden sorumlu memuruyla tel.da normal konuşuyoruz,iş için,bu aradı gelmek istiyorum felan dedi çayınızı içmeye,bende buyrun gelin müdürüm burda bugün dedim,ama benim aklıma bişey gelmiyor,tel.da sürekli görüşüyoruz yanyana gelmedik ama iş için hatta ne kavgalar ettim ben bununla,neyse bu geldi ben tanımıyorum ama üniformalı olduğu için onun olduğu kanısına vardım direk müdürün odaya girdi,müdürümle odamız camdan duvarlı olduğu için farkettim ama bişeyler sezinlediğim için gidip hoşgeldiniz demedim neyse bu gitti peşinden aradı insan bi hoşgeldiniz derdi felan ben dedim farketmedim neyse çay borcum olsun tekrar gelin,ama bu müşteriya ben istifimi bozmuyorum,sonra bir kaç gün geçti ben onu cebinden aradım yine iş için o dediki siz benim cebimi biliyorsunuz ama ben sizinkini bilmiyorum neyse verdim verirkende işi için olduğunu üzerine bastıra bastıra söyledim peşinden mesajlar başladı ama ben sezinlermiştimte bu kadarınıda beklemiyordum,seviyorum,ölüyorum,ben şoklardayım,mesajlar vs vs ben yüzünü bile hatırlamıyorum bide o an yolda görsem tanımam bunuda söyledim bu seferde yalvarmaya başladı ne olur 10 dakika görüşelim bi kaç günde böyle geçti,bir gün aradı iş çıkışı seni alayım 10dakika atakuma gidecen nasılsa ben bırakayım dedi iyi tamam dedim ama ne bileyim bu kadar mesajdan yalvarmadan sonra,ben normal cvp veriyorum mesajlara ben seni yolda görsem tanımam vs vs vs...neyse bu geldi iş çıkışı beni aldı mahalleye bıraktıseviyorum,etkilendim,bi deneyelim felan bide çok kibar,çok nazik ayrılırken yanaktan öpmeyi bırak elimi sıktı hafifce felan ben de olabilirmi acaba diye düşündüm sonra ki gün bu beni defalarca arıyor ben pek sallamadım sonra bi araştırayım dedim ve şok olay adam evli ve hamile karısı,önümüzdeki ay ihale var ortalığı ayağa kaldırırım ama milyarlık bir iş ve bu çocuk karar verecek,hadi bunuda geçtim ne öğrenirim bizim mahallede karşı apartmanlarda oturmasın mı :bbo:Çok üzgünüm çoookya üzülmedim kendi asılıyordu arıyordu geliyordu yalvarıyordu sadece çok şaşırdım kendimde aradım sucu bulamadımda sonuçta ben işimi yapıyorum,iş dışında zaten kimseyle konuşmamki....

günaydın arkadaşlar!a.s.suprensesi gerçekten kötü bir durum çok üzüldüm:çok üzgünüm: ayrıca sinirlendim:kızgın:!adam şerefsizmiş!seni ararsa kibarca şerefsiz olduğunu yüzüne vur:tomato: bu adam iş yaptığınız yerde önemli bir konumda mı ki çekiniyorsun?:sm_confused:ayrıca hiç çekinme şerefsiz olduğunun farkına varsın adi herif!seni tanıyordu demekki daha önceden!evinizin de yakınlarında olduğuna göre!akıllılık etmişsin araştırmakla!suçun yoksa kendini hiç kötü hissetme artık evli bekar hiç farketmiyor herkes manyaklaştı!:bbo:Allah yoldan çıkarmasın hayırlı kullarıyla karşılaştırsın:Saruboceq: ne diyeyim!sen kendinden sorumlusun ve herzaman dik durmaya çalış kimseye ödün verme!:teselli:kendine çoookk iyi bak!öpüyorum...a.s..

derincim gerçekten çok önemli bir görevi var ayrıca çok kutsal bunu özelden yazayım sana,o bunun farkına varamayacak kadar salakta,ben suçumun olduğunu sanmıyorum hatta onada sordum benimmi bişeyimi gördünde böyle davrandın yok felan dedi ben işyerinde zaten yoğun luyorum bide ilgisiz felan herkese karşı kimseyle iş dışında konuşmamki ama çok kötü hissettim,ondaki nasıl cesaret anlamadım bir duyulursa hem işinden hemde eşinden olacak ne cesaret var onda anlamadımki:bbo:

Back