Samsun///55

tıbbi sekreterlik kursuna gidiyorum prensess
yani, doktorların yanında sekreter olmak içinn
alırlarsa tabi işe:D:Ddelikafadulden

slm kıslar bende samsunluyum daha once yazmısdım uzun zamandır ugramıyorum cokkkkkkkkkk ozledım samsunuya en son temmuzda gelmısdım bebısım bıraz buyusun havalar duzelsın nasıpse hemen ordayım cnm memleketım offf herseyını osledımya

slm arkadaslar ugrayamıorum kaç gündür.nasılsınız.suprensesi nasılsın canım şimdi.

slm kıslar bende samsunluyum daha once yazmısdım uzun zamandır ugramıyorum cokkkkkkkkkk ozledım samsunuya en son temmuzda gelmısdım bebısım bıraz buyusun havalar duzelsın nasıpse hemen ordayım cnm memleketım offf herseyını osledımya

kızlar iyi hafta sonları!a.s.bizde dışarıya çıkacaktık ama ben işleri bitirdim:bbo: eşim daha yeni hazırlandı!:1shok: yoruldum sinir oldum iyiki kadın olmamış:oklava: birde üste çıkıyor ya!neyse havada çok rüzgarlıymış benim kaderim bu eve saplandım kaldım!:a015:
duygu ilk kez böyle bir kurs olduğunu duydum iyi etmişsin kursa gitmekle!a.s
GULÇİÇEK hoşgeldin!a.s.suprensesi senden ne haber?daha iyisindir inşallah!...

selam kızlar tamamen bitireyim öyle geleyim dedim ama dayanamadım zaten kaç gündür firariydim ...ama gelicem ..birazdan derin ,naz,duygu,gülçiçek,veeee suyum prensesim ...öptüm sizi ...inşallah ben işimi bitirince olursunuz buralarda ...

canım samsunda özel hastane çok var biliyorsun hatta medıcal park açıldı yeni,çalışanlarını hep bu bölüm mezunlarından aldılar,hayırlısı artık :hooray:

nazım,gülçiçeğim bebişler yoruyor sizi anlaşılan olsun biz buralardayız ama vaktiniz olunca gelin,
derincim canım karnım hala ağrıyor,işteyim ama zor duruyorum ne oldu bana anlamadım vallasenağlama

aaa teşekkür ederim suprensesi kayile alınmıyoruz demekki artık neyse ...

kuusuum görmemiştir kız o seni naber!a.s.az önce bir film izledim vahşi cazibe diye iğrençti midem bulandı:bbo: sinirlerim bozuldu ya!ayda yılda bir film izliyorum zaten:kızgın:!sen ne yaptın bitirdin mi işleri?:sm_confused:

tühbe yakalayamadım ...bitti gibi salonu boyuycaz reginden çok skıldım çıkmasaydık yapıcaktık zaten ..odaları boyamıştık biliyosun zaten sadece salonla balkonlar kalmıştı şimdi vitrin boşken salonda aradan çıksın ama genel olarak bitti sayılır...herhalde görmemiştir latife yaptım zaten biliyorum ..canım görseydi yazardı muhakkak bişeyler ...biz geçenlerde recep ivediğie gittik çok kötü olduğum bigündü iyi geldi bir ikisahne iğrençti ama ...ben bu aralar mümkün olduğunca eğlenceli şeyler izlemeye çalışıyorum ..ya ben sinemada çalışmış olamama rağmen tam bir film izleme özürlüyümdür..baştan sarmayan bir filme asla konsantre olamam ..eşim çok kızar bu huyuma ...

ooo kusumm kız öldürcem seni şuna bak ya kayile alınmamakta nasıl oluyormuş anlamadım fisfisfis hastayım hala düzelmedim,bide yoğun ya işler ay sonu hemencecik girip çıkıyorum size bakıp,bakıyorumki bensiz ne yapıyorlar diye,acele acele çıkıyorum aşkolsun ya msnim var sende tel.numda kız :mymeka:

canım samsunda özel hastane çok var biliyorsun hatta medıcal park açıldı yeni,çalışanlarını hep bu bölüm mezunlarından aldılar,hayırlısı artık

mrb prensess evet samsunda özel hastane çok ama ben ilçesindeyim ve sadece 1 tane devlet hastanesi varrr buyüzden iş bulmam zorr gibi görünüyorr saol canım yinedee..

bizde vezirköprülüyüz babam daha dorusu annem ladikli
vezirköprüde bakla köyü var çerkez köyü biliyosundur ..sende çerkezsin ..

mrb prensess evet samsunda özel hastane çok ama ben ilçesindeyim ve sadece 1 tane devlet hastanesi varrr buyüzden iş bulmam zorr gibi görünüyorr saol canım yinedee..[/QUOTE]

duyguud canım,hayırşısı ama ilçeden gelen kızlar hep ev tutuyorlar ortak bir kaç arkadaş kalıyorlar ya inanırmısın giresundan bile gelen var,kafamçokkarıştı hayırlısı artık ben hep söylerim eğitimin mutlaka günün birinde faydası olur,ayrıca kendini geiştrmekte çok önemli kızlar evdeyim ya bugün malum temizlik günü-tatlicadiarzu-
senin bana kızmak gibi şansın yok kuusuum ,sinirlendirme beni bak gelirim delikafadulden

Back