N
naz4186
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.101
adama bak ya yüzsüzlüğe bak.bu erkek milleti var ya.su prensesi senın sucun yok tabi adam asılmış durmuş utanmaz ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derincim gerçekten çok önemli bir görevi var ayrıca çok kutsal bunu özelden yazayım sana,o bunun farkına varamayacak kadar salakta,ben suçumun olduğunu sanmıyorum hatta onada sordum benimmi bişeyimi gördünde böyle davrandın yok felan dedi ben işyerinde zaten yoğun luyorum bide ilgisiz felan herkese karşı kimseyle iş dışında konuşmamki ama çok kötü hissettim,ondaki nasıl cesaret anlamadım bir duyulursa hem işinden hemde eşinden olacak ne cesaret var onda anlamadımki:bbo:
ya inanmıyorum topiğin eski taadı kalmamış bi ara ne güzeldi herkes giriyordu oysa şimdi benim maceralarımda olmasa reytingler sıfır olacak burda nerdesiniz kızlar ama
günaydın kızlara.s.!suprensesi ne yapalım biz böyle monoton yaşıyoruz işte!benim bücür bu sıralar krize giriyor pc.nin başına oturunca kaydirigubbakcemileo yüzden fazla bakamıyorum!çocuk büyütmek zor kardeş ne edersin?var mı başka olaylar?:sm_confused:kuusuum sen neler yapıyosun toplanmaya başladın mı?hiç görüşemedik son gelişmeler neler?bende herşey aynı yazacak pek birşey yok!öpüyorum hepinizi!Şenizgörüşürüz...
kafamçokkarıştıMERHABA KIZLAR YA DEDİMKİ NORMAL BİR GÜN OLSUN BUGÜN CEP TEL.NUMU KAPATTIM,DİREK HATTIMI TELESEKRETERE AYARLADIM USLU DURMAKTI BUTUN AMACIM VE BIRAZ ÇALIŞMAK NEMİ OLDU MÜDÜRÜN MSNİNE VİRÜS ATMIŞIM TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYORUM OLMUYOR OF YAkafamçokkarıştıADAM BENİ ÖLDÜRECEKkötükedihüso
merhaba kızlar
haklısın suprensesi benim akşamları msn açık ama bende başka herkes pc nin başında .akşam yine eşimle kardeşim vardı pc yi yapmaya çalışıyolar dedimya tuttukluk yapıyo diye şimdi bile girmek için bir saat uğraştım ..
derincim ya bizim taşınma işi yattı yine şimdide kaldırdıklarımı yerleştiriyom ...bi daha kalkışmam artık ....kısmetse ...çok sıktı beni bu mesele bu iki oldu ...kızını öpüyorum ..benim kızda beni pc başında görünce anne yinemi kadınlar kulübü ,diye aarlıyo resmen beni ...neyse senide bıcırığıda öptüm .