Samsun///55

benseni biliyorum kuzum21 bizim çerkeslerin topiğinden ...bebişin nasıliyimi ...

suprensesi estafurullah sana kızmak ne haddime hanım ağam ...dermişim ...ben kızabilirmiyim kız sana ...zaten kızamam zaten hiç kimseye hepinzi çok seviyorum ...ölümüne kankiyiz...

ooo kusumm kız öldürcem seni şuna bak ya kayile alınmamakta nasıl oluyormuş anlamadım fisfisfis hastayım hala düzelmedim,bide yoğun ya işler ay sonu hemencecik girip çıkıyorum size bakıp,bakıyorumki bensiz ne yapıyorlar diye,acele acele çıkıyorum aşkolsun ya msnim var sende tel.numda kız :mymeka:

tühbe yakalayamadım ...bitti gibi salonu boyuycaz reginden çok skıldım çıkmasaydık yapıcaktık zaten ..odaları boyamıştık biliyosun zaten sadece salonla balkonlar kalmıştı şimdi vitrin boşken salonda aradan çıksın ama genel olarak bitti sayılır...herhalde görmemiştir latife yaptım zaten biliyorum ..canım görseydi yazardı muhakkak bişeyler ...biz geçenlerde recep ivediğie gittik çok kötü olduğum bigündü iyi geldi bir ikisahne iğrençti ama ...ben bu aralar mümkün olduğunca eğlenceli şeyler izlemeye çalışıyorum ..ya ben sinemada çalışmış olamama rağmen tam bir film izleme özürlüyümdür..baştan sarmayan bir filme asla konsantre olamam ..eşim çok kızar bu huyuma ...

slm kızlar bende vezirköprü kadıcayırında oturuyorum burda cerkez köyü

iyi pazarlar kızlara.s.!kuusuum bende o kadar izledim, sonu nasıl diye beklerim hep zamanım boşa gitmesin, belki ilginç birşeyler olur diye bitirmeden kalkmam çoğu zaman ama bu film miğdemi bulandırdı:1shok:!bu arada kolay gelsin boya işi benimde var ama yaza artık!..:teselli:
kız suprensesi:mymeka: bende niye msn.in yok senin!
kuzum hoşgelgin a.s.evet bende hatırladım seni!...a.s

benseni biliyorum kuzum21 bizim çerkeslerin topiğinden ...bebişin nasıliyimi ...

suprensesi estafurullah sana kızmak ne haddime hanım ağam ...dermişim ...ben kızabilirmiyim kız sana ...zaten kızamam zaten hiç kimseye hepinzi çok seviyorum ...ölümüne kankiyiz...
sagol canım bebişim iyi eşim köprünün calman köyünden ama burda ögretmen ben nevsehirliyim
iyi pazarlar kızlara.s.!kuusuum bende o kadar izledim, sonu nasıl diye beklerim hep zamanım boşa gitmesin, belki ilginç birşeyler olur diye bitirmeden kalkmam çoğu zaman ama bu film miğdemi bulandırdı:1shok:!bu arada kolay gelsin boya işi benimde var ama yaza artık!..:teselli:
kız suprensesi:mymeka: bende niye msn.in yok senin!
kuzum hoşgelgin a.s.evet bende hatırladım seni!...a.s

hosbulduk canım cerkezlerin aeasında olmaktan cok memnunumkaydirigubbakcemile2

kız kuusuum az önce burdaydın msn.den de mesaj attım:mymeka: açık görünüyor cevap yok nerlerdesin?kuzum ben bakayım bebişine dur!a.s

derin artık takmıyorum eldiven ilk ayında taktım sonra cıkardım dısarya cıkarken takıyorum bazen hava soguk diye dana simdi elini yüzünü ciziyor

delikafaduldenoo topiğimize yeni bebişli biri gelmiş,hoşgeldin kuzum vezirköprülülerimiz çoğalıyor duyguu ya bak gelmemiş bugün hiç bizim topiğimize
kusumm canım tesbihimde var bu ara kullanıyorum zaten hanımağa modundadelikafadulden
derincim istedinde vermedimmi msnimi,yazarım özelden hayatım kaydirigubbakcemile5
benim bu ara heheylerim üzerimde topiğide girsem oyun oynayıp çıkıyorum,arada bir geliyorya benimkiler delikafadulden bu ara geldiler delikafadulden topiğimize gelen herkesin prenslerini ve prenseslerini öpüyorum,buluşursak inşallah ben bakacam onları gönüllü delikafadulden

bizde vezirköprülüyüz babam daha dorusu annem ladikli
vezirköprüde bakla köyü var çerkez köyü biliyosundur ..sende çerkezsin ..

evet canım vezirköprüdeyim bende o köyüde biliyorum ama daha önce hiiç gitmedim normalde her çerkez köyüne gideriz düğünlerdne dolayııdelikafadulden:)ama bakla köyüne hiç gitmedim..

slm kızlar bende vezirköprü kadıcayırında oturuyorum burda cerkez köyü

nasıl yaniii kıss bende vezirköprüdeyimm ve kadıçayırınıda çoooook iyi bilirim sen kimsin ki olaa nem seni kesin tanırım kızzz vala mrk ettim yaz kesin bi cvpp öptüm canımm..
buarada bebeğinde çokkk şirin allah uzun ömürler versinn:Saruboceq::Saruboceq:

burdayımm ben kızlarr siz nerdesiniz yawww vala tek kaldım topikdee ben ancak geceleri takılıyorum internete ozmanda kimse kalmıyo kii:delphin:nys artık daha erken takılmaya çalışcamm..

günaydın kızlarrrr!.a.s....yakında herkes akraba çıkacak diye korkuyorum valla!CADIARZUsuprensesi neden yine geldiler kız sana!:sm_confused:

günaydınlar herkese,iyi haftalar iyi aylar dileğiyle,
bir sürü işim var,derincim mutsuzum gene off ya ayrıca kilomu ne aldım bu sefer yaptığım herşey boşa gitti,duyguucum bende geceleri açabiliyorum karşılaşırızda dün gece lostu izlerken uyuyakalmışım,ışık açık net açık,kız kusumm bitir artık şu işleri ama bu soğukta hadi gel hadi gel hadi gel....delikafaduldenkaydirigubbakcemile

kafamçokkarıştıkızlar ya çok soğuk buz gibi burası,he bende söylemedne geçemeyeceğim recep ivedik sevmiyorum ben hiçbir sanatsal yönü yok,bilmiyorum zevk meselesi sevenler tabiki vardır ama ben kesinlikle izlemem fragmanlarını sadece yorum için izledim delikafadulden,çok basit geliyor espirileri bana ayrıca

nasıl yaniii kıss bende vezirköprüdeyimm ve kadıçayırınıda çoooook iyi bilirim sen kimsin ki olaa nem seni kesin tanırım kızzz vala mrk ettim yaz kesin bi cvpp öptüm canımm..
buarada bebeğinde çokkk şirin allah uzun ömürler versinn:Saruboceq::Saruboceq:

SAGOL CANIM BEN TÜRKÜM AMA ESİM BU KÖYDE ÖGRETMENLİK YAPIYOR ESİMDE ASLEN ÇALMANLI KİMİ TANIYON KÖYDEN BEN BURAYI COK SEVİYORUM GEL BİZİM BURAYAdelikafadulden

Back