- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #1.161
slm kızlar bende vezirköprü kadıcayırında oturuyorum burda cerkez köyü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo kusumm kız öldürcem seni şuna bak ya kayile alınmamakta nasıl oluyormuş anlamadım fisfisfis hastayım hala düzelmedim,bide yoğun ya işler ay sonu hemencecik girip çıkıyorum size bakıp,bakıyorumki bensiz ne yapıyorlar diye,acele acele çıkıyorum aşkolsun ya msnim var sende tel.numda kız :mymeka:
tühbe yakalayamadım ...bitti gibi salonu boyuycaz reginden çok skıldım çıkmasaydık yapıcaktık zaten ..odaları boyamıştık biliyosun zaten sadece salonla balkonlar kalmıştı şimdi vitrin boşken salonda aradan çıksın ama genel olarak bitti sayılır...herhalde görmemiştir latife yaptım zaten biliyorum ..canım görseydi yazardı muhakkak bişeyler ...biz geçenlerde recep ivediğie gittik çok kötü olduğum bigündü iyi geldi bir ikisahne iğrençti ama ...ben bu aralar mümkün olduğunca eğlenceli şeyler izlemeye çalışıyorum ..ya ben sinemada çalışmış olamama rağmen tam bir film izleme özürlüyümdür..baştan sarmayan bir filme asla konsantre olamam ..eşim çok kızar bu huyuma ...
sagol canım bebişim iyi eşim köprünün calman köyünden ama burda ögretmen ben nevsehirliyimbenseni biliyorum kuzum21 bizim çerkeslerin topiğinden ...bebişin nasıliyimi ...
suprensesi estafurullah sana kızmak ne haddime hanım ağam ...dermişim ...ben kızabilirmiyim kız sana ...zaten kızamam zaten hiç kimseye hepinzi çok seviyorum ...ölümüne kankiyiz...
iyi pazarlar kızlara.s.!kuusuum bende o kadar izledim, sonu nasıl diye beklerim hep zamanım boşa gitmesin, belki ilginç birşeyler olur diye bitirmeden kalkmam çoğu zaman ama bu film miğdemi bulandırdı:1shok:!bu arada kolay gelsin boya işi benimde var ama yaza artık!..:teselli:
kız suprensesi:mymeka: bende niye msn.in yok senin!
kuzum hoşgelgin a.s.evet bende hatırladım seni!...a.s
kızlar oglusumun yeni resimleri var profilimde
bizde vezirköprülüyüz babam daha dorusu annem ladikli
vezirköprüde bakla köyü var çerkez köyü biliyosundur ..sende çerkezsin ..
nasıl yaniii kıss bende vezirköprüdeyimm ve kadıçayırınıda çoooook iyi bilirim sen kimsin ki olaa nem seni kesin tanırım kızzz vala mrk ettim yaz kesin bi cvpp öptüm canımm..
buarada bebeğinde çokkk şirin allah uzun ömürler versinn:Saruboceq::Saruboceq: