Samsun///55

ay evet ama ...kimseden ses yok ....bujimenke,kardelenes,pokoo,hadi gelin ..yada hoş geldiniz ..derinle naz zaten burdalar...

kızlar işleriniz bitti mi?kusuum evi toparladın herhalde!suprensesi senin işler ne alemde?:sm_confused:

alın işte kimse kalmamış bi gittim geldim ..tıtı yine bizbizeyiz ...olsun geleninde canı sağ olsun glemeyeninde...

kızlar işleriniz bitti mi?kusuum evi toparladın herhalde!suprensesi senin işler ne alemde?:sm_confused:

aslında toparladım ama geçici bir boya istedik onu getircekler salona salon mutfak bide kızın odası kaldı bitince tamamen çekerim resimlerini evim küçük ama sevimli ...salona şöyle efektli bişeyler istiyoruz altın yaldızlı bişeyler düşündük üst boya olarak alttada bej yapcaz ...oturma odası aralar bej oldu ...kızın odası açık lila olcak mutfakda kararsızım eski rengi gül kurusu ...bakalım arık ...

aaaa yine ikimiz kaldık suprensesi ...

ay bu avatar olmadı orda buçuklu ruhum diyo ama sucuklu gibi görünüyo dur hemen değiştireyim...

canım ya gitmedim dolabımı yerleştiriyorum

geldiiiimmm!a.s.kuusuum gerçekten sucuklu gibi duruyo!:roflol::çerkezlerin ordaydım bakındım biraz senin düğüne de baktım bu arada!suprensesi dur okuyayım ben neler olmuş hızlı bakınıyorum benimkiler yüzünden az sonra başlarlar çağırmaya!...

bu oldumu kız derin çikin bi bebek ama ben severim bu çakiyi nasıl yazılıyosa işde anlayın...çocukluğumn en korkulu rüyasıydı ....

canım ben iyiyim biraz bak dolabımı topluyorum sen çık hadi benim yüzümden kalma annende evdeymiş hadi canım

evet sen daha çocuk yaşta çoook büyük sorumluluklar ,yükler yüklenmişsin ...gencecik yorulmuşsun ...yaşadıkların zor ...ama hayatta hiç bişey senden daha değerli değil...yaşadıkların salaklık değil hepimiz kendimizi kötü hissettiğimizde sığıncak limanlar aradık ...ama senin pırılpırıl bir kalbin ..var ben bunun karşılığını en iyi şekilde alacağına inanıyorum ...keşke yakın otursaydık ...ama sana bir arkadaş tavsiyesi denemişi birdaha asla deneme ..inan butez test edilip onaylandı bizzat tarafımca ...bence biraz kendine zaman ayır ...toparlandığında tazacik bir ilişkin olsun ..eskilerden hayır gelseydi ozaman gelirdi zaten .....

suprensesi okudum canım biliyorum zor günler geçirmişsin ve geçiriyorsun ama yaşamak çok güzel arkadaşım:1hug: lütfen güçlü ol ve dua et Allah çok büyük!:Saruboceq:kuusuuuma hak veriyorum aynı kişiyi tekrar deneme olsaydı baştan olurdu zaten!a.s

bu oldumu kız derin çikin bi bebek ama ben severim bu çakiyi nasıl yazılıyosa işde anlayın...çocukluğumn en korkulu rüyasıydı ....

ayy kuusuum ya bende tırsarım ondan:1shok: daha sevimli birşey yok mu?nerden çıktı bu korku filmi merakı şimdi?:uhm:

Back