Samsun///55

gebzenin içinde oturuorum canım.kuşum kayınvaldemler samsunda yanımda deiiller.

anladım ...ben hiç bilmiyorum o tarafları ...gebze taraflarını ....ama çok tutucu biyer olduğunu biliyorum ....sadece ordan bi arkadaşım izmire gelin gelid de kız burası cennet biz orda resmen orta çağda yaşıyomuşuz felan diyo ...

istasyonun olduğu yere uyuz oluyorum hele ne kadar eski eşimin köylüsü tanıdığı felan varsa hepsi ordaydı

ya evet coq tutucu benım oturduum mahallede öle bana bi tuhaf bakıolar o yuzden hiç gelıp gttıım kımse yoq akrabalarım war burda ama onlarda arkadaş gibi olmuyooo

ii oldu zaten burayı farkettiim arada gelırım laflarız tabi paşam izin verirse coook huysuz bı oğlum var teyzelerı anlatamam daha 23 yasındayım çöktüm oğlum sayesınde

düzelttim zaten ...ama ben hep senin kızın varmış gibi düşündüm neden acaba ...:uhm:hımmm tekmi orda iki çocuk resmide vardı ..belki ikinci kız olur ...:CüvCüv:allah mı söyletti ne ...kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldima.s. muhabbet güzel görünüyor!benimkiler markete çıktılar yeni oturabildim geldiler sanırım....:1no2:

merhaba kızlar ben geldima.s. muhabbet güzel görünüyor!benimkiler markete çıktılar yeni oturabildim geldiler sanırım....:1no2:
ay hoşgeldin ..ya bitürlü denk gelemdik ...nasılsın ...
durun naza bende bakayıma.s aşağıdan bağırıyor benimki anneeee biz geldik diye!...:bbo:

hadibe inş gitmezsin hemen ...

anaaa ne güzel topik birden kalabalıklaştı kız derin gelde şöyle hasret giderelim ...

aaa derinimde gelmiş

tşk edrım canım kısım yoq oğlum war:d

kuusuum suprensesi bende sizleri özledim canlarım :1hug:görüşemiyoruz ayrı düştük bu aralar!naz'cığım Allah bağışlasın tosunun çok tatlı maşallah!a.sseninde yüzün çok tanıdık geldi bana samsunda yaşadın mı merkezde?:uhm:

suprensesi annem içerde uzandı yeni geldi aşağıdan ..tv izliyo ..kızda yanında zavallı annemi salmıyo ona trt çocuk izletiyo ...eşimde dışarı çıktı bende burdayım ...aman dur nazar değmesin birazdan gene dolra burası ...özledim sizi .ya...

Back