N
naz4186
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
canım benim ya ccok zor günler geçirmissin umarım hersey senın için daha ii olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bizlerde senin arkadaşlarınız istediğin zaman istediğin herşeyi konuşabilirz ...inan ..kusum hb canım nasılsın
suprensesi canım en buyuk zafer zaten ayakta kalmak deil mi?sen cok zor gunleri atlatmışsın bence arkadasın dedıı gibi kndıne zaman ayr ve taptaze bi ilşkiye başla.keşke yakın olsaydıkk.
okadar ihtıyacım oluo arkadasa ama burada hiç arkadsım yoqq
kusumm canım çok teşekkürler,sorun erkek arkadaşta değil;çalışıyorum çalışmak zorundayım maalesef başa işe gireyim daha iyi olur gibi bi şansım bile yok,ben çalışmak zorundayım temizlik bile olsa yapmak zorundayım benim paraya ihtiyacım var,işyerinde huzursuzum,eve geliyorum evdekiler ayrı vaka,kız arkadaşım doğru dürüst yok nedenmi onlar benim yaşıtım,daha mutlulular daha acı dert keder nedir bilmiyorlar ondanda beni anlamıyorlar neyse ya nerden çıktı bugünde bu bir izin günüm vardı oda böyle zırlayarak geçti
şuan bu durumda görüşecem kimse yok ama ben iyi olsam mutlu olsam yalnız kalırmıydım
kuşum sen izmirde misin?
Ohh izmir ne güzeldr şimdii ben gebzeyi hiç sewmıorum iğrenç. Bıyeerr
bugün yağmurlu ama güzel izmir başka biyer gerçekten ...Ohh izmir ne güzeldr şimdii ben gebzeyi hiç sewmıorum iğrenç. Bıyeerr
arkadaş olarak söylüyorum tabi kız,tlflada görüşürüz canım ama şuan konuşabilecek durumda değiilim,
söylediğin gibi samsunda iş iiçn secenek çok az hatta yok şu sıralar birde benim evde durup aramak gibi bir lüksümde hiç yok napalım en azından netim var aradada olsa size bakıyorum demi ama,sizide üzdüm pazar pazar,işiniz varsa çıkın ben buralardayım