Samsun///55

su prensesi nerelerdesin ..ya iyidir inş keyifler ....merak ettik ..moralin yerine geldimi ...yaz bişeyler ...

selam kuşum bak burdada buldum seni samsun benimde memleketim sayılır nede olsa demi ama a.s.a.s. bu arada tüm samsunlulara selam olsun izmirden sevgiler saygılar

ana kankam gelmiş buralara kız aylas şaşırttın beni valla ...gel kız ben gümüşhane topiğine geliyom yaaa ....öptüm canım bnm hayırdır işleri hafiflettin glb ..

merhaba arkadaşlara.s.!yine geldim kuusuum seni tebrik ediyorum hava yağmurlu değil mi orda nasıl yürüyeceksin?:sm_confused:naz ,the best 55 merhabalar!a.s.

kızlar merhaba!a.s.kuusuum seni taktir ediyorum devem et:lepi: bu arada ben biraz kilo almışım eşim bu durumdan çok memnun :uhm:çok zayıf olduğumu düşünüyordu yakında bende yürüyüşe başlayabilirim!...suprensesi nerdesin keyifler iyi mi?:sm_confused:

ay sorma derincim olmama lazım ...dediğim gibi kötü durmuyo hatta sınırdayım ...ama daha fazla olamsını istemiyorum ..60 olunca çok süper olucam ..anladın sen onu ...kaydirigubbakcemile3

:jeyyar:mrb kızlar ,iyi sayılırım teşekkür ederim giremedim bugün benimki masasından kalkmadıki,yapıştı sanki adam (müdürden bahsediyorum),ya bide odalarımızın duvarları camdan,çok lazımmış gibi sürekli onu görüyorumsırnaşık şey
he bu arada bi gün giremedim kankalar felan çıktı ortaya,kötükedihüso,ne iş kusuum bu kötükedihüso,neyse görüşecez bu konuyu ben çıkıyorum adamın gıcık bakışlarına daha fazla dayanamıcam :mymeka:

:jeyyar:mrb kızlar ,iyi sayılırım teşekkür ederim giremedim bugün benimki masasından kalkmadıki,yapıştı sanki adam (müdürden bahsediyorum),ya bide odalarımızın duvarları camdan,çok lazımmış gibi sürekli onu görüyorumsırnaşık şey
he bu arada bi gün giremedim kankalar felan çıktı ortaya,kötükedihüso,ne iş kusuum bu kötükedihüso,neyse görüşecez bu konuyu ben çıkıyorum adamın gıcık bakışlarına daha fazla dayanamıcam :mymeka:

aaay yerim seni ben şeker şeyŞenizben yazarkende dedim ama suprensesi hopst der diye kaydirigubbakcemile3...aylas bnm 20 yıllık arkadaşım ...onuda kk lı yaptım ne zamandır giremiyodu biz daha çok izmir topiğinde bide gümüşhane topiğinde buluşuyoduk o gümüşhaneli ...inş yeterli olmuşturCADIARZU ...sen de kankimsin kız :içelim:...tatlı cadıkaydirigubbakcemile4 biz onunla kardeş gibi yiz artık ...garip yani dostluk felan çok komik kalır ..o şekil yani....:1hug:

birde iyi olmana sevindim :teytey:..patlat kafasına kız odeli müdürün.....:mymeka:aha böyle ...kuuşuum söyledi dersin..kaydirigubbakcemile3

selam kuşum bak burdada buldum seni samsun benimde memleketim sayılır nede olsa demi ama a.s.a.s. bu arada tüm samsunlulara selam olsun izmirden sevgiler saygılar

birde iyi olmana sevindim :teytey:..patlat kafasına kız odeli müdürün.....:mymeka:aha böyle ...kuuşuum söyledi dersin..kaydirigubbakcemile3

kızlar geldiiim gideceğim az sonra benim kız yine sapıttı!hihoyyytaylas gel buyur sende gümüşhane yakın sayılır!a.s.suprensesi müdürle kapışma kız sakın iş zor bulunuyorkaydirigubbakcemile4 bu devirde boşver salla gitsin yokmuş gibi davran!politik ol yada şeker:sm_confused: bu devirde herkes öyle yapıyor!kuusuuma bak direk olaya girmiş yerimsenibencanım benim!prenses sen işiyerinde fazla takılma buralara göze batma bu aralar sular durulsun az!CADIARZUöpüyorum hepinizi....

kızlar geldiiim gideceğim az sonra benim kız yine sapıttı!hihoyyytaylas gel buyur sende gümüşhane yakın sayılır!a.s.suprensesi müdürle kapışma kız sakın iş zor bulunuyorkaydirigubbakcemile4 bu devirde boşver salla gitsin yokmuş gibi davran!politik ol yada şeker:sm_confused: bu devirde herkes öyle yapıyor!kuusuuma bak direk olaya girmiş yerimsenibencanım benim!prenses sen işiyerinde fazla takılma buralara göze batma bu aralar sular durulsun az!CADIARZUöpüyorum hepinizi....

canım annemde benim için öyle söylüyor,'......sapıttı bu ara':jeyyar:evet ya bu ara sesiz sedasız takılcam,başıma vur ekmeğimi al cinsinden kafamçokkarıştıkız kussum nerdesin sen gene bakayımkaydirigubbakcemile4

bende geldim ama ..ykalayamdım ..nasılsınız ben çok sinirliyim ..eşimle tartıştım biraz bütün cinler tepemde ...neyse çıkmam lazım ..akşama doğru anca görüşebiliriz ..öpüyorum sizleri ...

merhaba kız lar ben geldım yogun temızlık yapıyodum şimdı bıttı daha bırazdanda annemle yaprak sarıcaz gelın yemeyeyerimseniben yaa arkadaslar sohbete gırmıyonuzmu hıç goremıyorum pek sızı oralarda.......

the best 55 canım biz burda takılıyoruz,sen neresindensin samsunun canım,nazım farketmedim seni canım kusura bakma işteyimya ancak açıp bakıp alelacele yazıp kapatıyorum,bu ara bizim müdürde yapıştı masasına deli ettti beni normalde gezer iş için yani şehirdışına bile gittiği olur,nedense bu aralar burda,he derincim beni düşündüğüne sevindim ama ben bu adama ne yaparsam yapayım beni işten çıkarmaz;çünkü ben işimi çok güzel yapıyorum,elimden gelenin daha fazlasını veriyorum,ayrıca bizim iş biraz değişik para hesabı bana da güveniyorda ayıptır söylemesi zor bulur benim gibisini,oda bunun farkında yoksa çoktan kovulmuştum yoksa,çünkü çenem durmuyor :))

bende geldim ama ..ykalayamdım ..nasılsınız ben çok sinirliyim ..eşimle tartıştım biraz bütün cinler tepemde ...neyse çıkmam lazım ..akşama doğru anca görüşebiliriz ..öpüyorum sizleri ...

sinirlendirmişlermi benim kusumu,boşvr canım ya bana söyleyene bak,iyide merak ettim seni şimdi:uhm:

Back