Samsun///55

günaydın kızlara.s. akşam misafirim geldi çıktım hemen!:a015:rose5584 hoşgeldin!a.s.sizde çıkmışsınız sanırım benden sonra bakıyorum pek muhabbet olmamış!:1no2:

iyim sen nasılsıl kız profiline baktım sen hangı ara dogurdum o mavişi benıde heveslendırdın şimdi

valla 18 ay oldu canım onu douralı senın yoqsa şiddetle tawsiye etmeiorumm keyfinee baqqq

rose hoşgeldin .canım ..the best 55 birar yok oldun nasılsın ...naz sende iyisindir inş .derin,suprensesi sizleride öpüyorum ben yüryüşe gidiyorum gelince görüşürüz ..form tutmam gerekiyo kızlar ...gocaman gocaman öptüm sizi ...

merhaba arkadaşlara.s.!yine geldim kuusuum seni tebrik ediyorum hava yağmurlu değil mi orda nasıl yürüyeceksin?:sm_confused:naz ,the best 55 merhabalar!a.s.

ne kar ne yağmur hiç bişey engel olamıycak bu kiloları vermeme ...ben gittiğimde yağmuyodu ..geri gelceğim zaman başladı ...yani yaptım yürüyüşümü ..the best kusura bakma canınm ben çıkıcağımı söylemiştim ..inş sonra görüşürüz ....

ne kar ne yağmur hiç bişey engel olamıycak bu kiloları vermeme ...ben gittiğimde yağmuyodu ..geri gelceğim zaman başladı ...yani yaptım yürüyüşümü ..the best kusura bakma canınm ben çıkıcağımı söylemiştim ..inş sonra görüşürüz ....

su prensesi nerelerdesin ..ya iyidir inş keyifler ....merak ettik ..moralin yerine geldimi ...yaz bişeyler ...

kızlar merhaba!a.s.kuusuum seni taktir ediyorum devem et:lepi: bu arada ben biraz kilo almışım eşim bu durumdan çok memnun :uhm:çok zayıf olduğumu düşünüyordu yakında bende yürüyüşe başlayabilirim!...suprensesi nerdesin keyifler iyi mi?:sm_confused:

Back