Samsun///55

ya farkındamısın burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk ...umarım sonrasındada devam eder...senin sınavlar nasıl...derslerin yoğunmuş galiba ...

inşallah amiiiiiiiiiiinnn hihoyyyt sınavlar biraz evet haftaya bitiyor inşallah bakalımmm.prensesi de ihmal ettik biraz ama telafi etcez inşallah gerçi bu gün ekti beni bize gelcekti kaydirigubbakcemile yok yine ortalarda yakaydirigubbakcemile4

ya sorma bende pek uğrayamadım buralara hepinizi çok özlemişim ya ...oyüzden yine açıldı benim çenem ....

ben geldim aslında suprensesi değil hüzünprensesi olacakmışım
bugün annemle doktora gittik sonra analı-kızlı alışveriş yaptık sonra yemek yedik en son analı-kızlı kuaöre de gittik ohhh canım annem benim ya ben çok üzüyorum onu ama uslu durcam artık
he bu arada tşk ederim hepinize ama gerçekten bende sizi çok merak ediyorum ve benim iin gerçekten önemlisiniz,kusuum dün seni izmir topiğine aramaya çıktım gördünmü ordakilerde diyecekki
ne oluyor burda,sultanım bende 2-3 gündür boncuk merakı sardı yapalım daha beraber bişeyler malzemelerim var ya işten izin alsamda elişi yapsam doyamıyorum vallahi

ya gördüm tabi görmezmiyim:jeyyar: güldüm yinekaydirigubbakcemile3 hoşuma gidiyo kız havam oluyo ordakilerekötükedihüso

canım benim ya caım senden bişey isticem hani bana izmirle ilgili bir şiir atmıştınya onu gene atarmısın malum kapalı o nik

evet bencede a.s
çok iyi oldu derinede yolladım msnimi kaydirigubbakcemile4
bakarsın beraber konuşuruz
konferans yaparız kız..kaydirigubbakcemile5

şiiri buldunmu bak orda izmirin resimleri var karşıyakanında
siyahgece yazmış ..çekmiş galiba ..kemeraltı felan var...

Back