- Konu Sahibi txuxrkanxixm
iyi akşamlar kızlar!a.s.kuusuum ekleyeceğim ama olmadı sen nasıl ekledin?:sm_confused:ben çok uğraşamıyorum kızın da adamın da derdi bitmiyor!:1shok:hadi görüşürüz sonra yemek hazırlayacağım bye!...cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar!a.s.kuusuum ekleyeceğim ama olmadı sen nasıl ekledin?:sm_confused:ben çok uğraşamıyorum kızın da adamın da derdi bitmiyor!:1shok:hadi görüşürüz sonra yemek hazırlayacağım bye!...cokacimcoook
merhaba kızlar bende aranıza katıldım samsunluyum yenı uyeyım daha
merhaba kızlar bende aranıza katıldım samsunluyum yenı uyeyım daha
merhaba kızlar!a.s.bende çok uğrayamıyorum:1no2: acele açıp kapatıyorum bu aralar misafirim de çok oluyor:a015: bu akşamda misafirim var ve kızımda durmuyor huysuzlaşıyor ilgilenmeyince!kaydirigubbakcemilesizler nasılsınız?:sm_confused:
açııılllllllllllııııııııııııııııııın heytttttt ben geldim bundan sonra suprensesiyim bilin bakalım ben kimimhihoyyytbu arada aşkolsun ya kimsede beni merak etmemiş aşkolsun sizede :dilcikar:kuusumm gerçi taşınıyormuş canım yakın olsa gelirdim valla yardıma allah yardımcın olsun kış günü zordur,zeynep sultan nerelerdesin fıstık gerçi sınavların var diye rahatsız etmek istemiyorum bide akşam arayınca canım çok sıkkındı kusura bakma dönemedim sana,derincim canım dikkat et prensesimize aaa
the best 55 hoşgeldin ama böyle slm verip gitmek yok hep bekleriz olurmu:enbuyukkk:
bende önce yüklenmiyo sanıyodum:1no2: sonra devam ettim oldu resimler&albümler bölümüne giriyosun ekle butaonuna basıyosun burdan sonra bende hep bb koduna kapalı diyodu ama ben devam ettim sonra zaten gözat bölümleri var ordan da pc deki resimlerden ekleme yaptımkaydirigubbakcemile5...senide görelimhihoyyyt çok merak ediyorum helebebişiniben zavanayı gördüm fıstıka.s. gibi kız onu üzenlerin aklı yokdelikafadulden hem maharetli, hem güzel hem samsunlu daha ne olsun demi kaydirigubbakcemile2
ben çarşambalıyım ya sen merkezdenmı ben fazla gırmıyorum arada sohbet odasına gırıyorum bazen burda acık olmuyo kımse![]()
canım hoşgeldin bakma benim yeni olduğuma eskilerdenim ben nikim değiştide ben atakumda oturuyorum zeynep sultan da öyle,diğerleri bizden uzak yerlerde çok uzaklarda hele bi kusuumuz var sorma yakında yunanıstandan felan yazarsa şaşmagezmekten gelmez sonra gelir nerdesiniz siz gerçi taşınıyor canımda bu ara:enbuyukkk:gel böyle ziyaret et bizi
birgünde bizi misafir et canım cidden ya olmuyor böyle delikafadulden toplanıp buluşalım kk'da canım ya gerçekten dert dönüyor bulaşıyor beni buluyor ben uslu durcam dedikçe üzerime geliyor sanki neyse bu sefer son cidden :sm_cool:uslu durcam bundan sonra yeni adresim bu sayfamıda güzelleştireyim resimlerimle delikafaduldenbakınca gönlünüz açılsın olmaz mı delikafadulden bende doktora gidcem birazdan çıkarım zaten öpüldünüz akşam açın ya arada beni yalnız bırakmayın