Samsun///55

sengözlerimebaksanabyani haklısın aslında bana söylemediya neden sürgün edildiğini istesem bulurumda bu aralar biraz uslu durmam lazım şöyle kk'nın dizinin dibinden ayrılmayacam anneme söz verdim:lepi:işin kötüsüde ne biliyonmu annem her seferinde haklı çıkıyorya gıcık oluyorum hem olayamı üzüleyim hemde annemin yaında yine rezil oldum onamı ofya :1closedeyes:

yani annelre her zaman haklı çıkıyo o sırrı bende anlamadım herhalde kız büyüdüğünde otılsım banada gelir ben ozaman açıklarım sana ...

dünaydın kızlar,derin artık gelsin ya nerdesin canım gerçi sen gelince ben fırça yiyom birazcık ama olsun gel sende akşam kuusuum çok geç yattı öpüyorum kızlar ben aynen çalışmaya devam grşz

selam kızlarhihoyyyt evet geç yattım, bende kocişimden fırça yedim sen keşke bilgisayarla evlenseydin:mymeka: dedi döndü arkasını ..

:bbo:kendine baksın o,biz artık kusuumla güzelleşmeye karar verdik demi kız işe zayıflayarak başlayacaz bakalım şöyle kendimize güzellik yarışmasımı acsak kız kusuum sırayla gideriz zayıflamaktan başlayarak neyse bi devam edelimde kaydirigubbakcemile4

ben çarşambalıyım ya sen merkezdenmı ben fazla gırmıyorum arada sohbet odasına gırıyorum bazen burda acık olmuyo kımse:nazar:

merhaba arkadaşlar!a.s.sohbet koyuymuş ben yokken!a.sdün kızı gezdirdim sonra da adanadan arkadaşın annesi gelmişti ona gittim eve eşimde işten oraya geldi eve geç girdik.uğrayamadım:1no2: daha doğrusu eşim oturdu hemen pc.inin başına!the best bende çarşambalıyım yani ailem ama samsunda oturduk hep arada giderdik akrabalara!suprensesi sen anneni dinle bence onlar herşeyi hisseder!:CüvCüv:kuusuum aldım adresi ekleyeceğim.şimdilik öpüyorum eşim öğle yemeğine gelecek cokacimcoookonunda sinirleri tepesindeydi!... :a015:

derincim sorunda o işte neden herzaman herşeyi biliyor ya bi kerede haksız çıksın dicem olmauyoki

kuussum bak aklıma ne geldi hani biz sabah kararlar aldıkya zaten samsunun kızlarıyla izmirin kızları meşhur değilmi heleki sen bi sentez oluyorsun o yüzden biraz daha özen göstereceğiz demi kız biz zaten güzeliz:1rolleyes:

kuussum bak aklıma ne geldi hani biz sabah kararlar aldıkya zaten samsunun kızlarıyla izmirin kızları meşhur değilmi heleki sen bi sentez oluyorsun o yüzden biraz daha özen göstereceğiz demi kız biz zaten güzeliz:1rolleyes:

he valla doğru söylüyon bacımkaydirigubbakcemile3...biz zaten güzeliz -tatlicadiarzu-...derin incecik söylemişti o bikere onun zayıflama gibi sorunları olmaz... hatun sonradan olma değil doğuştan güzel,formundahihoyyyt...ya bende zayıflamak istiyom olur demi kız suprensesi....derin55 yaparım ben ...buyrun arkadaşlar gaz odasına..kaydirigubbakcemile3

he valla doğru söylüyon bacımkaydirigubbakcemile3...biz zaten güzeliz -tatlicadiarzu-...derin incecik söylemişti o bikere onun zayıflama gibi sorunları olmaz... hatun sonradan olma değil doğuştan güzel,formundahihoyyyt...ya bende zayıflamak istiyom olur demi kız suprensesi....derin55 yaparım ben ...buyrun arkadaşlar gaz odasına..kaydirigubbakcemile3

anlamadım canım derini nerde gördünkifisfisfis

kızlar benim çerkez genleri baskın olduğu için bu konuda şanslıyıma.s kuusuum bilir çerkezler sevmez kiloyu! tabi genetik etkiler de önemli ama isteyince herşey olur :içelim:yaparsınız siz ben spora başlayacağım mesela platesi araştırmayı düşünüyorum form tutmak ve sıkı kalmak için a.skızım biraz daha akıllansa!prensesciğim msn.de gördü sanırım orda resmim var!bu arada iltifatlar için teşekkürler!:1hug:

kızlar benim çerkez genleri baskın olduğu için bu konuda şanslıyıma.s kuusuum bilir çerkezler sevmez kiloyu! tabi genetik etkiler de önemli ama isteyince herşey olur :içelim:yaparsınız siz ben spora başlayacağım mesela platesi araştırmayı düşünüyorum form tutmak ve sıkı kalmak için a.skızım biraz daha akıllansa!prensesciğim msn.de gördü sanırım orda resmim var!bu arada iltifatlar için teşekkürler!:1hug:

ben plates yapıyorum zaten ..benim biraz kemiklerimde iri hentbol oynamıştım yani ben biraz alsam feci fark ediyo ama hantal değil ..sarkık felan yok benim göbek bölgemde bütün sorunum ...hormonlarla ilgili yani ama vericem ..boyum 1:72 yani okadar abartılı değil ama ben eski halime gelmek istiyom ...

ay bide şu kızın annesi çirkin olurmu hiç...

kız siz sürekli yiyor musunuzcokacimcoookbenim gibi sürekli ev işi yapınhihoyyyt çok işe yarıyor !yesenizde yakıyorsunuz. mesela şimdi benim cadı bütün odasında ne varsa alt üst etti delikafaduldendolabını indirdi toplayacağım mecbur! eşimde sürekli yemekli misafir çağırır.ç iş bitmez hiça.s beni çok düşünüyorlar canlarım formda tutuyorlar hep!...

alm arkadaşlar bende samsunluyum, ama 12 yıldır memleketimden ayrıyım :(((
ama tabi her yıl gitmeye çalışıyoruz..
annem bafralı babamda 19 mayıs ilçesinden..
çookk özledim memleketimin kokusunu çoookkk..
bebişim doğsun allahın izniyle bu yaz kesin gidicem..

alm arkadaşlar bende samsunluyum, ama 12 yıldır memleketimden ayrıyım :(((
ama tabi her yıl gitmeye çalışıyoruz..
annem bafralı babamda 19 mayıs ilçesinden..
çookk özledim memleketimin kokusunu çoookkk..
bebişim doğsun allahın izniyle bu yaz kesin gidicem..

canım hoşgeldin allah kurtarsın....

Back