- Konu Sahibi txuxrkanxixm
bak ya bak ya :1closedeyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sengözlerimebaksanabyani haklısın aslında bana söylemediya neden sürgün edildiğini istesem bulurumda bu aralar biraz uslu durmam lazım şöyle kk'nın dizinin dibinden ayrılmayacam anneme söz verdim:lepi:işin kötüsüde ne biliyonmu annem her seferinde haklı çıkıyorya gıcık oluyorum hem olayamı üzüleyim hemde annemin yaında yine rezil oldum onamı ofya :1closedeyes:
ben çarşambalıyım ya sen merkezdenmı ben fazla gırmıyorum arada sohbet odasına gırıyorum bazen burda acık olmuyo kımse![]()
kuussum bak aklıma ne geldi hani biz sabah kararlar aldıkya zaten samsunun kızlarıyla izmirin kızları meşhur değilmi heleki sen bi sentez oluyorsun o yüzden biraz daha özen göstereceğiz demi kız biz zaten güzeliz:1rolleyes:
he valla doğru söylüyon bacımkaydirigubbakcemile3...biz zaten güzeliz -tatlicadiarzu-...derin incecik söylemişti o bikere onun zayıflama gibi sorunları olmaz... hatun sonradan olma değil doğuştan güzel,formundahihoyyyt...ya bende zayıflamak istiyom olur demi kız suprensesi....derin55 yaparım ben ...buyrun arkadaşlar gaz odasına..kaydirigubbakcemile3
anlamadım canım derini nerde gördünkifisfisfis
kız görmedim...başka topikde sohbet ediyoduk ..kilolardan açılmıştı konu
oda çok zayıf olduğunu tam tersine biraz kilo almak istediğini söylemiş ti .
kızlar benim çerkez genleri baskın olduğu için bu konuda şanslıyıma.s kuusuum bilir çerkezler sevmez kiloyu! tabi genetik etkiler de önemli ama isteyince herşey olur :içelim:yaparsınız siz ben spora başlayacağım mesela platesi araştırmayı düşünüyorum form tutmak ve sıkı kalmak için a.skızım biraz daha akıllansa!prensesciğim msn.de gördü sanırım orda resmim var!bu arada iltifatlar için teşekkürler!:1hug:
kızlar benim çerkez genleri baskın olduğu için bu konuda şanslıyıma.s kuusuum bilir çerkezler sevmez kiloyu! tabi genetik etkiler de önemli ama isteyince herşey olur :içelim:yaparsınız siz ben spora başlayacağım mesela platesi araştırmayı düşünüyorum form tutmak ve sıkı kalmak için a.skızım biraz daha akıllansa!prensesciğim msn.de gördü sanırım orda resmim var!bu arada iltifatlar için teşekkürler!:1hug:
alm arkadaşlar bende samsunluyum, ama 12 yıldır memleketimden ayrıyım((
ama tabi her yıl gitmeye çalışıyoruz..
annem bafralı babamda 19 mayıs ilçesinden..
çookk özledim memleketimin kokusunu çoookkk..
bebişim doğsun allahın izniyle bu yaz kesin gidicem..