Samsun///55

oh oh ne güzel ya burayı böyle görmek çok sevindim ben çok yoğunum ya,öyle yoğunumki gönül işlerine bile vaktim kalmıyor:jeyyar:tabi birde zeynep sultan diye bir kardeşim oldu çok tatlı ya özledim bile
kuusuum ya affet:Saruboceq:günahını aldım bende dedim (çok geziyorsunya)açılmıştır yunanistan felan diye:sm_cool:çok geçmiş olsun canım dikkatli olun,
derincim seni görmek çok güzel hasret bırakmıştın vallahi
mylight,ben sana yardımcı olacam fiyat ve isim ararştırırım yalnız 1-2 gün içinde canım

sizlerle tanışmak gerçekten güzel,yazın inşallah görüşürüz biliyorsunuz ben buralardayım:sm_confused:buyrun gelin kusuum bende misafir ederim canım seni :teytey:

yunanistan mı tabi düşümedim değil:roflol: hafta sonu gittiğim yerden nerdeyse midilli görünüyo zaten ...eşimede dedim biz bu adaya geçsek pasaport isterlermi diye...:uhm:

şıhlı yada şehli derler bilirmisin...oraya yakın çoook ...o köyü geçince biraz yumaklımıydı neydi oköye giderken bizm köyün içinden geçiyolar...
evet evet evetttt biliyorum hatta gittim şıhlıya aa çok sevindim:sm_cool: çok mennun oldum. şuan nerdesin mutalaka yazmışsındır ama ben kaçırıdım sanırım

kuusuum olur tabiki ben marmarisi çok severima.s özledim bak orayı da!Allah allah amma çok ladikli çıktı burdan da ya :uhm:bizimde akrabalar var orda ama hepsinin soyadını bilmiyorum küçükken çok giderdik ama uzun zamandır akrabalarla görüşemiyorum bende!

iyi ozaman böylede olur samsunda görüşemesekde kaydirigubbakcemile3...biz yakın sayılırız zaten ...bakarsın bizde birbirimiz adına zavanaya yazarız çay içiyoruz felan diye...:jeyyar::jeyyar:

evet evet evetttt biliyorum hatta gittim şıhlıya aa çok sevindim:sm_cool: çok mennun oldum. şuan nerdesin mutalaka yazmışsındır ama ben kaçırıdım sanırım

olsun canım ben izmirdeyim şu an karşıyakada yım....sen ladiğin nersindensin...dedemde ormancıdır benim ...belki büyüklerin tanıyodur...

çok yoğun ya kızlar bu aralar ihaleler çok hergün ihale dosyası hazırlıyorum öğleye kadar müdürümü gönderiyorum bu sefer onun işleride bana kalıyor bide bu aralar aramız bozuk laf söylemesin diye harıl harıl çalışıyorumdelikafadulden

ay canım kıyamam naniknanikbana fırça atarken hiç yoğun olmuyosunkaydirigubbakcemile3 ..kız zavana sana izmirle iligili bir şiir yolluycam ama önce sorayım dedim ne alaka deme diye içimden geldi...:1hug:

iyi ozaman böylede olur samsunda görüşemesekde kaydirigubbakcemile3...biz yakın sayılırız zaten ...bakarsın bizde birbirimiz adına zavanaya yazarız çay içiyoruz felan diye...:jeyyar::jeyyar:

ben zaten izmire de uğrayabilirima.s eşimin dil yeterlilik sınavları oluyor.belki izmirde girer:sm_confused: gelirsek ararım muhakkak!valla çayı bilmem ama kordona karşı şöyle bir türk kahvesi ya da biraları tokuşturabiliriz!:içelim:zavana kolay gelsin canım çok yorma kendini!...yerimseniben

ben zaten izmire de uğrayabilirima.s eşimin dil yeterlilik sınavları oluyor.belki izmirde girer:sm_confused: gelirsek ararım muhakkak!valla çayı bilmem ama kordona karşı şöyle bir türk kahvesi ya da biraları tokuşturabiliriz!:içelim:zavana kolay gelsin canım çok yorma kendini!...yerimseniben

ay çook güzel olur ....şöyle kordonda ...körfeze karşı ...

ayy burayada yazcam çook mutluyum ben ne zamandır istediğim bi elbise vardı kayınvalideciğim demin geldi o elbiseyi almış bana süpriz yapmış...

aman hafta sonu olunca burda kimse olmuyo:1no2: yaaa zaaaavaaaanaaaa nerdesin bide bana gezenti diyo şakkıdıkızya kim bilir nerde yine ...neyse bu saatte olmazdı zaten....olsun bugün hiç girmedin::çok üzgünüm:herkesi öpüyorum:1hug:

çook güzel olmuş kız zavana bunlar a.ssen baya yeteneklisin..maşallah:nazar:...seni alan yaşadı desene sen adama ne kazaklar örersin...:jeyyar:

ay dur kızla uğraşmaktan resim felan çekemedim..fotoğraf makinesi bozuldu...birine vermiştik malesef arızalı geldi...telefonla çekilcez artık ...yolluycam ama.

canım ya böyle şeylere bir sinirleniyorum anlatamam emanet ya bu,ben kolay kolay elektronik şeylerimi ödünç vermem valla gidip yenisini almak dokunmazda kimse benden istemesin bak ne kadr haklıymışım ortada,
ama canım güzelliğini tel.da çekmiş:1hug:he bu arada örgülerimi beğendiğine sevindim işte bilmiyor kimse kıymetimi :çok üzgünüm::dilcikar:hıh onlar kaybeder,başta özkan demi:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

yorumların çok güzel teşekkür ederim cnm :1hug:....bencede senin canın sağolsun....onlar kaybeder elbette kıymetini bilen çıkar. bence onlar seni taşıyamıyo...

günaydın kızlaaarrr ben geldim!a.s.nasılsınız?zavana ördüklerine baktım çok güzeller ellerine sağlık!a.s şimdilik istemiyorum ama ilerde belki ikinci olursa isterim onlardan. çocukları çok seviyorsun sanırım inşallah sana nasip eder ALLAH:Saruboceq: kendine bol bol örersin!kuusuum resim mi ekledin?dur bir bakayım sana da!eee diğerleri uğramadı mı buraya!:sm_confused: ben bugün evi biraz toparlayacağım bakarım yine arada öpüyorum hepinizi!....

günaydın kızlaaarrr ben geldim!a.s.nasılsınız?zavana ördüklerine baktım çok güzeller ellerine sağlık!a.s şimdilik istemiyorum ama ilerde belki ikinci olursa isterim onlardan. çocukları çok seviyorsun sanırım inşallah sana nasip eder ALLAH:Saruboceq: kendine bol bol örersin!kuusuum resim mi ekledin?dur bir bakayım sana da!eee diğerleri uğramadı mı buraya!:sm_confused: ben bugün evi biraz toparlayacağım bakarım yine arada öpüyorum hepinizi!....

cnm iyisin umarım evet ekledim:utangac:..yorumunu aldım çok teşekkür ederim..öptüm cadıyı zaten hep öpüyorum:1hug:...insan hephep öpülürmü die kızıyo bana.....sende ekle fıstığının resimlerini....kendinide....görüürüz bende toparlayım ortalığı biraz kayınvalideme gidicem hastaymış dolaşayım bi ...gitmsen olmaz.....

kızzz zavana nerdesin sen ya :uhm:....konuşamıyopruz bitürlü kaçgündürsenağlama...derinlede öyle aman özledim sizi yaaa.....çok da işim oluyo hep koşturmam gerekiyo ...dün vaktim vardı sizler yoktunuz pazar pazar tabi gezdiniz hep dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back