Samsun///55

sende bana samsunla ilgili ilginç yazıları yollarsan sevinirim ...ha bu arada benim eşim hasta samsuna ...o gelmiş bikere çok güzel diyo..

canım sen gel ben seni gezdiririm misafirde ederim canım ya süper olur,bilmiyorum tabide senin ailen orda ben artık yabancı şehirlerden korkuyorum başıma gelen onca sıkıntıdan sonra 4 yıldır gittiğim en uzak yer trabzon malum eşim afyonluydu az sıkıntı çekmedim off ya gece gece nerden geldi aklıma

biliyomusun benim teyzemde atakumda ..bide senin şıhlıda arkdaşın vardıya o ne görev yapıyo orda bizmi gelin şıhlılıda veteriner mi dedi ...bi sorarmısın demişti aklıma geldi gecegece ...ay kızım öksürüyo yine deli olcam ya bu kız hiç düzelmedi bu sene ...

ay ben bu hafta sonu bodruma gidicektim belki derin55 le görüşürüm dedim ama olmadı ertelendi ...sinir oldum...belki haftaya ...aslında bende çoook sıkıntılıyım bazaen bizim derinle özelden konuşuyoruz ...iyi olcaktı ama ..kısmet..

bi kıza bakamıyonki:oklava:canım sana bi ara anlatırım ama şimdi değil zaten canım sıkkın bir derdim var topiğinemi yazsam bi başlarsam zaten bitmez atarlar felan ben sana özetlerim sadece her zaman başım dertten kurtulmuyor nedense annemde diyorki bugün 'daha kimsyle konuşma bütün pisliklerini geriden ben temizliyorum ':teselli::mymeka: off off

canım astsubay orda karakolda zaten bir tane karakol varki kar felan kapatmış şehirede gelemiyor mahsur kaldı orda ama arkadaşım normal yani bişey yok hatta terapistim açıklama yapayımda sonradan yanlış anlaşılmasın

ay ben bu hafta sonu bodruma gidicektim belki derin55 le görüşürüm dedim ama olmadı ertelendi ...sinir oldum...belki haftaya ...aslında bende çoook sıkıntılıyım bazaen bizim derinle özelden konuşuyoruz ...iyi olcaktı ama ..kısmet..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bensiz buluşamazsınız ya acımıyormusunuz bana aklım sizde kalacak zaten zeynep sultanda ekti beni kendine arkadaş yapmış :1closedeyes:biz kız ders çalışsın diye susalım ınun yaptığına baksenağlama

aaa bilemzmiyim o karakolu ....biz çocukken köye gittiğimizde bizim köyden şıhlıya gitmek için hep oranın önünden geçerdik orda manyak manyak köpekler var bizi orda askerler geçirirdi...

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bensiz buluşamazsınız ya acımıyormusunuz bana aklım sizde kalacak zaten zeynep sultanda ekti beni kendine arkadaş yapmış :1closedeyes:biz kız ders çalışsın diye susalım ınun yaptığına baksenağlama

aa ne diyosun topikdenmi arkadaşınaniknanik...oda senin için bugün ekti diyodu ama ..ona gidicekmişsin.kaydirigubbakcemile.aaa kızda diycek buda amma fena ...kaydirigubbakcemile3hemen yetiştiriyo..

aaa bilemzmiyim o karakolu ....biz çocukken köye gittiğimizde bizim köyden şıhlıya gitmek için hep oranın önünden geçerdik orda manyak manyak köpekler var bizi orda askerler geçirirdi...

canım ya çok güzeldi delikafaduldensöyleyecem bunu arkadaşıma aslında o oraya sürgün gitti laf aramızda sebebinide söylemedi nedense mirmirmirmir

aa ne diyosun topikdenmi arkadaşınaniknanik...oda senin için bugün ekti diyodu ama ..ona gidicekmişsin.kaydirigubbakcemile.aaa kızda diycek buda amma fena ...kaydirigubbakcemile3hemen yetiştiriyo..

canım aslında gidecektimde annemle doktor-kuaför çarşı-pazar gezdik bide annem son yaptığım olayı öğrendi kıyamet koptu gidemedim işte

büyüdükten sonrada bi kere gittimsengözlerimebaksanab sonrada bizi tek başımıza salmadılar :1no2:köpeklerden kaçalım derken allah muhafaza...:jeyyar:

sengözlerimebaksanabyani haklısın aslında bana söylemediya neden sürgün edildiğini istesem bulurumda bu aralar biraz uslu durmam lazım şöyle kk'nın dizinin dibinden ayrılmayacam anneme söz verdim:lepi:işin kötüsüde ne biliyonmu annem her seferinde haklı çıkıyorya gıcık oluyorum hem olayamı üzüleyim hemde annemin yaında yine rezil oldum onamı ofya :1closedeyes:

Son düzenleme:
derin 55 de girmiyo ne zamandır girsede pek duramıyo..demi ..of ya özledim eski halimizi ne olduysa birden ..otomatiğe bağlandık hiç iş bitmiyoki ...bide benim geçen hafta kızım çook hasta olmuştu şimdi iyi ama kaşık kadar kaldı yüzü...

Back