Samimiyetsiz arkadaş grubu. Siz olsanız napardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkisinin kafa yapısının uyduğunu, sizin onlardan farklı olduğunuzu zaten biliyorsunuz. Umursamaz ve hayatı ciddiye almadıklarını da ifade ediyorsunuz. Arkadaşlığa devam ediyorsanız onları oldukları gibi kabul ediyorsunuz demektir ve bu durumda evet abartıp alınganlık gösteriyorsunuz demektir.

Ama tepkinizin arkasındaysanız, hatalı olduklarını düşünüyorsanız da onları oldukları gibi kabul etmiyorsunuz demektir.

Bu yorumu yapan sizsiniz. Ben sözlerinize vurgu yaptım sadece. Bazı insanlar iyi gün dostudur. Yolunuza devam edin. Arkadaşlık için üzüldüğünüze değmez.

Yapi olarak gergin ve kolay alinan biri oldugunuzu soyleyen sizsiniz. Mesele de gayet bu olabilir.
Herkesin iyi ve kötü yönleri var elbette mesele bu da olabilir ama daha muhtemel neden benim evime erkek arkadaşını getiremeyecek olması. Bu da onu çıkarcı bir insan yapıyor. Nedeni önemli değil benim sorum siz olsanız napardınız idi. Neden böyle oluyor diye sormadım.

Ya bu kardeşlik muhabbetleri bana cok ergen geliyor. Kac yaşındasınız bilmiyorum ama kimse kimsenin kardesi degildir. Öz kardeşiniz olmadığı sürece. Böyle şeylere inanmayın

Arkadaşlar konu çok saçma yerlere gitti. Sizden ne yapardınız sorusuna cevap istemedim. Duygularımı ve hislerimi yargılamanızı değil. Ben bunu hissediyorum. Özür dilerim verdiğim değerin aynısını karşıdan bekleyip alamadığımda hayalkırıklığına uğradığım için. Tamam mı? Herkes rahatladıysa hayırlı forumlar. Mune Konumu silerseniz çok sevinirim. Yanlış yerde tavsiye arıyorum. Tavsiye dışında her şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…