- 16 Aralık 2018
- 295
- 615
- 53
- Konu Sahibi FortunaDred
-
Kimse karşıdan bir şey görmedikçe beklentiye girmez. İlişkiler çift taraflıdır. Sadece aşk için geçerli değildir bir insana verdiğiniz değerin aynısını beklemek. Konuşurken sürekli her zaman yanındayım, öz kardeşimsin şeklinde konuşan birisi bu bahsettiğim insan. Bu kadarına bozulmaya hakkım vardır diye düşünüyorum.Aynı şehirde birine gitmek farklı bir şehre gitmekten daha kolay. Covid bahanesi mantıklı, kendi aracı yoksa otobüse ya da uçağa binmek istememiştir. Bir de iki ay öncesine göre herkes daha bir saldı her şeyi. Sürdürülebilir şeyler değil çünkü artık. Bir yerde eeeh diyor insan.
Size gelirse anladığım kadarıyla sevgilisini de getiremeyecek. Sevgilisi ve arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek istemiş olabilir. Dert dinleyecek ruh halinde olmayabilir. Kimse sizin derdinizi kendi derdiymiş gibi sahiplenmez. Bunu beklemeyin insanlardan.
Arkadaşlığınızı bitirmek istiyorsanız da bitirin. Nasıl bitirdiğinizin pek önemi yok, arkanızdan yas tutmayacaklar muhtemelen. Bence arkadaşlık ilişkisinden bekledikleriniz biraz fazla ama.
Teşekkür ederim. Evimiz büyük. Annem farklı bir katta kalıyor. Arkadaşım da aylardır evindeydi. Herhangi bir sıkıntısı yoktu yani. Ben de aylardır evdeyim.Öncelikle annenize geçmiş olsun.
Biraz fazla alınganlık ediyorsunuz bence. Beklentiniz çok geldi bana.
Umarım annenizle yaşadığınız eve davet etmemişsinizdir arkadaşınızı. Ben pandemide kimseye gitmiyorum ama evde yaşlı, hasta birileri yaşıyorsa hiç gitmezdim.
Ayrıca kafa yapıları size uygun değilse, arkadaşlığınızı bitirin.
Benim gerginliğim 7/24 sürmüyor. Eğlenirken gayet eğlenebiliyorum. Mesele benle eğlenememek veya benim karakterim değil.Gergin ve alingan birinin yanında insan her zaman rahat edemiyor. Ustelik ikisi ayni sehirdeymis, kafa dağıtmak, gulup eglenmek için bir araya gelmek istemis olabilirler.
Bu kadar sert bir yorum yapmaya gerek var mı gerçekten? Kimseye gerginliğimi ve dertlerimi yansıtmıyorum hanımefendi. Arkadaşlık, kardeşlik böyle bir şey değil ayrıca. Sadece iyi zamanları paylaşmakla olunmuyor dost. Cidden olaya bakış açınız buysa yeni yorum yapmayın.Şu sıralar herkes kendine moral arıyor. O yüzden seni ve gerginliğini çekmek istememiş olabilirler. Bir telefonla bitirip yoluna bakabilirsin.
Dediğim gibi bence beklentileriniz fazla. Sizin gibi bir arkadaş çok yorar beni mesela.Kimse karşıdan bir şey görmedikçe beklentiye girmez. İlişkiler çift taraflıdır. Sadece aşk için geçerli değildir bir insana verdiğiniz değerin aynısını beklemek. Konuşurken sürekli her zaman yanındayım, öz kardeşimsin şeklinde konuşan birisi bu bahsettiğim insan. Bu kadarına bozulmaya hakkım vardır diye düşünüyorum.
Onlar benim hayatımdan çıksa ben üzülürdüm. Açıkçası insanlara değer veririm. Ve hayatlarımdalarsa bu onları sevdiğim anlamına gelir. Sevdiğim birini kaybettiğimde de üzülürüm. Bence gayet normal.
Evet bana gelirse erkek arkadaşını getiremez ben ailem ile yaşıyorum. Zaten meselenin özü de bu. Tamamen çıkar ilişkisi gibi görünüyor bana ilişkileri. Ve bu yüzden hayalkırıklığı yaşıyorum. Çünkü benim yakın arkadaşım böyle birisi değildi.
Yapi olarak gergin ve kolay alinan biri oldugunuzu soyleyen sizsiniz. Mesele de gayet bu olabilir.Benim gerginliğim 7/24 sürmüyor. Eğlenirken gayet eğlenebiliyorum. Mesele benle eğlenememek veya benim karakterim değil.
Evet arkasından ağır hakaretler ettiği insanın evine sırf flörtünü atmak için gitmek hiç çıkar değil. Teşekkürler yorumunuz için.Dediğim gibi bence beklentileriniz fazla. Sizin gibi bir arkadaş çok yorar beni mesela.
Çıkar ilişkisi değil, daha iyi zaman geçirmeyi tercih etmek diyelim. Ve insanlar değişirler.
Evet arkasından ağır hakaretler ettiği insanın evine sırf flörtünü atmak için gitmek hiç çıkar değil. Teşekkürler yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?