Samimiyet kurduktan sonra uzaklaştı…

Aile olarak yaşadıkları gerçekten zor ve ben zaten en başından hep destek olmak için yaklaşmıştım. Yine destek olmaya devam etmek istiyorum zaten öyle bir beklentim yoktu ama kendisini daha kötü hissettirirsem, ya da bu sefer ben kapılırsam be bir karşılığı olmazsa? Bunlardan sakınıyorum, sizin de başınız sağolsun bu arada bunlar çok hassas konular güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Daha sonra siz mi görüşmeyi bıraktınız?

eski sevgilimin abisi öldü, ben yanında olmak için elimden geleni yaptım, o ne yaptı en ufak olayda sonsuzluğa gitti, şuan başkalarıyla şu an neden hala destek olmak istiyorsunuz? bırakın olmayın, emin olun bir değeri olmıycak, giden sizden gidicek, duygusal dalgalanma yaşamış ve geçmiş, erkekler bizim gibi düşünmüyor, bir gün aaa bu kız benim yanımda olmuş diye vefa duymaz, bizden daha çok an'da yaşıyorlar, geçmiş önemsiz.

arkadaşlık falan da etme, abinin canını alan sen değilsin sonuçta bu senin çok dışında bir olay. ulaşmak isterse sen ona soğuk davran.
sal ipini gitsin boşver o şu an kendine bile iyi gelmezken sana hiç gelmez.

Ya böyle yakınlarını kaybetmiş kişiler dengeli davranmayabilirler çünkü duyguları karmakarışıktır kafası yerine değildir o yüzden kişisel almayın. Belki abim öldü ben flört ediyorum diye vicdan azabı duymuş bile olabilir. Ya da sadece o an şefkate sempatiye ihtiyaç duyduğundan fiziksel bir temas kurmuştur sonra yanlış anlaşılmaktan çekinmiştir.

Hiçbir şey yapma yoluna bak. Duygusal boşlukta olduğu için yakınlaşmış seninle

Evet çünkü yanında olmak istediğim zamanlarda beni umursamadı. Sonra ben mesaj yazdım bana anca o zaman yazdı. Sizinki gibi bir açıklama yapmak da yok. Gerçi sonra hata yaptım falan dedi.

Yazma arama sorma.

Yeni kaybetmiş abisini.Sağlıklı düşünemediğinin farkında bence sana iyilik yapmış.Seni kurtarıcısı olarak görmek istemiyor..

Neden erkeklerden bu sekilde bahsediyorsuniuz? Bence ileride ikili iliskilerinizi de etkiler bu, bakis acinizi daha saglikli yapmalisiniz

Gerçekten böyle oldu kendisi bana bir yanaşmaya bir uzaklaşmaya devam etti o süreçte ben hep destek olmaya çalıştım en sonunda görüşmeyi kesti ve şu an başka birisiyle sevgili olmuş Burada herkes uyardı da dinlemedim gerçekten söylediği kafam karışık, duygularım karışıyor, kendimi kötü hissediyorum gibi cümleler hep yalanmış bu da bana sağlam bir ders olsun….

Boşluğuna gelmiş ama son dakika dönmüş. Yani sevmiyir demekki. Abisi ölmüş kolay değil. Açıklama da yapmiş hata ettim diye. Üzerinde durmayın brnce onünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…