- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ülkenin nüfusu artar bi iki katına felan çıkar sen olmazsanezdirmem sana kendimi
dişimi sıkar giderim : ssz:
bensiz kalın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ülkenin nüfusu artar bi iki katına felan çıkar sen olmazsanezdirmem sana kendimi
dişimi sıkar giderim : ssz:
bensiz kalın
inşallah canm birazda eltin olacak kişiye baglı eltiler cok kıskanç oluyorinşAllah benimde eltim olduğunda aramızdaki kız anne ilişkisi değişmez
Evet ama kredi çeksek en az 100 bin tl faiz oluyor... yani biz ev alsak 280 300 e bizim bankaya ödeyecegimiz para 400 ü geçiyor.birde memleketten almayı düşünüyorum birkaç yıl sonra gideriz burdan allah izin verirse.
o nie lanülkenin nüfusu artar bi iki katına felan çıkar sen olmazsan
kız milleti evlendirmiyon e evlilere de bebiş yapmayın diye akıl veriyon. b ide utanmadan niye diyorsuno nie lan
aa yok mu avm felan keşke olsaymş bol bol cıkardınz o zamanhaklısın bende öyle düşünüyorum ama bizim buralar baya soğuk oluyor oğlanı çıkarmak istemedim. gezilecek bi yerler yok yakında. ahh öyle avm ler olsa oturuğumuz yerdeeeee. havalar bu günlerde iyi derken oğlan hasta oldu bu seferde gene tıkıldık ama bi iyileşsin senin dediklerini hep yapıcam canım. bende bunaldım
neden benm üstüme bu kadar geliyorsun neden neden ben sana ne yaptımmkız milleti evlendirmiyon e evlilere de bebiş yapmayın diye akıl veriyon. b ide utanmadan niye diyorsun
beni ikinci plana attın daha ne yapacaksın .neden benm üstüme bu kadar geliyorsun neden neden ben sana ne yaptımm
Aslen adana liyim ben:)burasıda bizim memleketimiz değil canım. sen nerelisin aslen
bizde 2013te aldık o dönemde 80bin TL faiz ödüyoruz bizde
bende mersinliyim toprağımAslen adana liyim ben:)
Ooo sevindim:))bende mersinliyim toprağım
hiç de bile hani kanıt gösterbeni ikinci plana attın daha ne yapacaksın .
boşuna boyu boyuna huyu huyuna dememişler kan çekti çukurova topraığıOoo sevindim:))
görümce deme bana elti zaten yokgörümce ve eltisile sorunlu olan var mı kızlar.
memnun oldum canımm. sen baya ilerlemişsin benimde 10 aylık oğlum var yaşın kaçbenim 9 yaşında bir oğlum var kamuda çalışıyorum tekirdağda oturuyorum
aslen mersinliyim.
sende mi sorunlusun..görümce deme bana elti zaten yok
Valla aynen öyleee:))boşuna boyu boyuna huyu huyuna dememişler kan çekti çukurova topraığı
evlendik anne olduk daha güzel bişey mi var _MAJESTE_evlenip napacan boşver evde kal turşunu kuralım biz evlendikte basımız göge mi erdi