- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
benim 9 yaşında bir oğlum var kamuda çalışıyorum tekirdağda oturuyorumçok sağol canım aslında havalar güzel gibi duruyor ama tam tehlikeli havalar her an herşey olabilir. bende ona aldandım. hava güzel diye çıkardım çocuğu bi rüzgar çıktı hemen eve gitsemde aldı çocuk şifayıseninle de tanışalım canım kendinden bahsedermisinin ben bahsettim ama okuyabildin mi bilmiyorum
o zamanYok ben bekarım ama işte nasip belki olur :) 30'a merdiven dayadım yaşım 27 :)
selam canım :) hayırlı cumalar. nasılsın ? kaç yaşındasın evli misin? kaç yaşındasın ? bebiş var mı?_MAJESTE_ oldu mu?
Evet ama kredi çeksek en az 100 bin tl faiz oluyor... yani biz ev alsak 280 300 e bizim bankaya ödeyecegimiz para 400 ü geçiyor.birde memleketten almayı düşünüyorum birkaç yıl sonra gideriz burdan allah izin verirse.çok burda da kiralar çok yüksek aslında o kadar kiraya verene kadar ev almak en mantıklısı
evlenip napacan boşver evde kal turşunu kuralımYok ben bekarım ama işte nasip belki olur :) 30'a merdiven dayadım yaşım 27 :)
inşAllah benimde eltim olduğunda aramızdaki kız anne ilişkisi değişmezBenim kayınvalidemin hem kızı var hem başka gelini var yine de çok iyi bi insan. Kişinin kendiyle alakalı diye düşünüyorum bende.
soguturum sanane
ahahah her dediğimi doğruladığın için teşekkür ediyorumevlenip napacan boşver evde kal turşunu kuralımbiz evlendikte basımız göge mi erdi
çalışıyormsn
Evlen evlen evlilik güzel yaşında gelmiş evlen çocuk yapYok ben bekarım ama işte nasip belki olur :) 30'a merdiven dayadım yaşım 27 :)
valla canım güzel bir eşe . 2 tanede kıza sahip oldum. bundan daha güzel ne olur ki?soguturum sananebiz evlendikte noldu
sen yalancı cıkma die dogruluyorum ben hep seni düşünüyorum sen beni hiç düşünmüyorsn hep kötülük yapıyorsnahahah her dediğimi doğruladığın için teşekkür ediyorum
valla canım güzel bir eşe . 2 tanede kıza sahip oldum. bundan daha güzel ne olur ki?
evet bekarları evlilikten soğutma kız
havamı atıon sen bana
iiyi o zaman boş kaldkca gel buralaraEvet çalışıyorum. Aile yerimiz muhasebe :)
Değişmez bence bi laf var ya balık başta mi kokarmis öyle birşeydi:) çoktan belli ederdi kendini bence :))inşAllah benimde eltim olduğunda aramızdaki kız anne ilişkisi değişmez
ezdirmem sana kendimievet bekarları evlilikten soğutma kız-KAMU SPOTU-