- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Bak nisan diye de bir üye varmış ya birde alıntıladım onu..
ben 33 eşim 28 yaşında.bizden sonra evlenenler hep baba oldu.bizimkinle biraz ilgilenince de kendini yarış atı sanıyor şu sıralar.anladm canm ne diyeyim o zaman hakkında hayırlısı allah yardımcın olsuneşin kaç yaşında senin peki ?
bana dedi işte bana ddedi çatla patla orta yerindenevet evetilk bana diyecekti
vallahi yakın olsak alr oglanı gelirdm bacm yanına yardm edemezdm blki ama dert ortagı olurdukEşim 10-10 çalışıyor birde ona bakıyorum kız:))))
Arada siz gelin :)
senn eşin gercekten cok garip tuaf bir insan canm iyi sabrediyorsn zatenben 33 eşim 28 yaşında.bizden sonra evlenenler hep baba oldu.bizimkinle biraz ilgilenince de kendini yarış atı sanıyor şu sıralar.
Herkese selaaaammmYeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak isteyenler..
En samimi , en içten sıcacık sohbetli...
Gelin bu topikte buluşalım..
Beraber gülelim, beraber üzülelim beraber sevinelim herşeyimiz ortak olsun
Bol sohbetli güzel arkadaşlıklara vesile olan bir topik olur inşallah
Herkezleri bekliyorum...
Sağol canımvallahi yakın olsak alr oglanı gelirdm bacm yanına yardm edemezdm blki ama dert ortagı olurdukah ahh..
eşnde geç geliyormuş yahu..
selammmlar hoşgeldnnnHerkese selaaaammmbende yeni üyeyim buraya hiç arkadaşım yok henüz
Hoşgeldin canımHerkese selaaaammmbende yeni üyeyim buraya hiç arkadaşım yok henüz
zor haklsn.. cok zor hemde o zaman alrısnz bu günlerin acısını annesiSağol canım
Şurada 2 Senem kaldı
İnşallah yürümeye başlasınlar eve girmemki
Ama şimdi zor
sagol guzeller güzelii ikiz annesi
Eşimle aram iyi şükürzor haklsn.. cok zor hemde o zaman alrısnz bu günlerin acısını annesi
eşinle aran nasıl su sıralar..
bu dönemde en cok onun desteğine ihtycn olur çünkü
senn diğer oglanı acaba kreşe felan m ıversen ki
hoşbuldum
Oyyy canımsagol guzeller güzelii ikiz annesi
yükümü hafiflettinn
nisankralicesi
bak gördün mü nasıl düşünüyr beni sen hiç hiç yazıklar olsun be
Oğluşu öp bizim içinhoşbuldumnasıl anlatsam nereden başlasam evliyim 10 aylık bir oğlum var hemşireyim çalışıyorum böyle işte
anladmm canm ama alışması lazm onunda iyi olur kreşe verirsen olmadı seneye ver birazda bekleEşimle aram iyi şükür
Tek yardımcım o zaten
Oğlanı kreşe vereceğim ama biraz daha büyüsün istiyorum
Oğlum asla kavga etmez
Çok sakin ve sevgi dolu bir çocuk
Ezilir diye korkuyorum
oy maşallah canm bende oglum 10 aylık aynı ay dogmuşlar desenehoşbuldumnasıl anlatsam nereden başlasam evliyim 10 aylık bir oğlum var hemşireyim çalışıyorum böyle işte
25 yaşında evlendim ben anne olmak için güzel bir yaşdı diye düşünüyorumOğluşu öp bizim için
Evlenir evlenmez sende benim gibi çocuk yapmışsın:))
Az gezip tozaydın ya
iğne yapmak için mi geleyim yanınızaoy maşallah canm bende oglum 10 aylık aynı ay dogmuşlar desene
kaç yıllık evlisin
bir hemşiremizde oldu artık ignemizi sen yaparsn