- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Canım tabiki öyle yapmak lazımanladmm canm ama alışması lazm onunda iyi olur kreşe verirsen olmadı seneye ver birazda bekle
keşke iyi olsun..
ev işleri yemeği felan ortak yapn sen yapamassan o yapsn herşeyi kendi üstüne alma..
temizliği dert etme oldugu kadar yap sakn kendini yıpratma ben ilk zamanlar kendimi cok yırapttm
ev temiz olacak yemek olacak derli toplu olacak die.. cokk kötü bi haldeydm sonra bıraktm gitti.. böyle cok mutluyum..
evim dagınık bal dök ylaa değil.. yüzeysel toplu öylesine temiz ama ben cok daha mutluyum inan ki
Aynı yaşta evlenmişiz :)25 yaşında evlendim ben anne olmak için güzel bir yaşdı diye düşünüyorumzamanında gezdim ben yeter o bana
bebişe kim bakıyor peki canm eşin ne iş yapıyor ?25 yaşında evlendim ben anne olmak için güzel bir yaşdı diye düşünüyorumzamanında gezdim ben yeter o bana
Demi işini de mı taşısın:))iğne yapmak için mi geleyim yanınızabence sohbet olsa daha iyi olur. oğlum mayısın 10unda doğdu seninki
benmkide 7 sind dogduiğne yapmak için mi geleyim yanınızabence sohbet olsa daha iyi olur. oğlum mayısın 10unda doğdu seninki
1-bir arkadaşıma anlattım bu nasıl şey sanki senin gitmeni beklermiş gibi dedi.senn eşin gercekten cok garip tuaf bir insan canm iyi sabrediyorsn zaten
desene aynı zamanlarda olmuş herşeyimiz ama senin ikizlerin olmuş ne güzel yaa çok tatlılardır. kız mı erkek miAynı yaşta evlenmişiz :)
Ve bende evlenir evlenmez çocuk yaptım:))))
Ardından ikizlerim geldi mutlu ama çok yorgunum:))
ahh öyle bişey olsa kendime yapardım fazlasıyla yorgunum bu günlerde oğlan çok huysuzbenmkide 7 sind dogdu
bizim kafalar biraz kırık iyi bir igneye ihtyc olablir arada
yorgunluk ignesi ama
İki kız canımdesene aynı zamanlarda olmuş herşeyimiz ama senin ikizlerin olmuş ne güzel yaa çok tatlılardır. kız mı erkek mi
ne güzel annesi col güzel yetiştirmssn bence bu konuda iyiki uslu birde yaramaz olsa asla baş gelemezdin 3 üle birlikte..Canım tabiki öyle yapmak lazım
Evi olabildiğince topluyorum ama daha çok ikizleri uyutup oğluşla oyun oynuyorum
Arkadaşlarına bakıyorum çok fenalar ama benim oğlum uslu
Birine vurması için iyice çileden çıkmış olması lazım
Yoksa nolursa olsun konuşarak halletmeye çalışıyor
benmkide öyle yaa hoof dişler de geliyor yeme sıknıtımız var ve cok hareketli işten cok oglan yoruyor beni eve gittm zamanahh öyle bişey olsa kendime yapardım fazlasıyla yorgunum bu günlerde oğlan çok huysuz
Yok sağolsun demezne güzel annesi col güzel yetiştirmssn bence bu konuda iyiki uslu birde yaramaz olsa asla baş gelemezdin 3 üle birlikte..
boşver evi yemegi felan oldugu kadar bebişlerinle ilgilen bu zamanlar bir daha glemeyecek çünkü emnim eşin sana nie yemek yok nie ev dagınk diyecek biri değildir zaten.
gercekten durumun içten cıkılmaz birhal canm ne diyyeym allah yardmcın olsun...1-bir arkadaşıma anlattım bu nasıl şey sanki senin gitmeni beklermiş gibi dedi.
2-Annem Allah akıl fikir versin dedikçe neresine gidiyor bu aklı diyor.boşan daha iyi birinle evlenirsin diyor ama annemin ki ancak gaz bu konuda yapıcı destek olmaz üstüne dırdır eder.sana dedimdi evlenme dedimdi dinlemedin di ıyyy.
3-ayrıca arkadaşım senden boşansa o top kahve babasının damı arasında hayatını sürdürür şikayetçi olmaz karı çocuk aramaz dedi.
beni üzdükçe korkuyorum hasta olacağım diye.ailesinde de numune bu.hoşaftan anlama oranı 0.
desene ikizlerden sonra evrim gecirdi odaYok sağolsun demez
Ben. Yetisemezsem kendisi yapar veya dışarıdan söyler
Evin temizliğine yardım eder
Ama ikizler yokken diğer odaya sigara içmeye gider çayını ben taşırdım...
Peki neden boşanmıyorsun canım1-bir arkadaşıma anlattım bu nasıl şey sanki senin gitmeni beklermiş gibi dedi.
2-Annem Allah akıl fikir versin dedikçe neresine gidiyor bu aklı diyor.boşan daha iyi birinle evlenirsin diyor ama annemin ki ancak gaz bu konuda yapıcı destek olmaz üstüne dırdır eder.sana dedimdi evlenme dedimdi dinlemedin di ıyyy.
3-ayrıca arkadaşım senden boşansa o top kahve babasının damı arasında hayatını sürdürür şikayetçi olmaz karı çocuk aramaz dedi.
beni üzdükçe korkuyorum hasta olacağım diye.ailesinde de numune bu.hoşaftan anlama oranı 0.
aynen bende diyorum ama anlamıyor böyle bir evlilğe cocuk yapılmaz onada yazıkPeki neden boşanmıyorsun canım
SANKi boşansan çok mutlu olursun
Böyle birine çocuk yapsan nolacak hem kendine hem çocuğuna ayrı üzüleceksin