Tamam o zaman ben sadece dondurma yesem olur, ohhh sağol kız canım da çok çekmişti :))Künefe yanında kaymak ve dondurma var:)
Tabikiiii her şeyin en çoğu senin olsun ❤ :)işte dogru cevap buuuu
Oyyyy aynı yaaa bak benim de ölüm varBende oğluma hamileyken sabahın köründe bile dondurma yerdim:))
anaaaa kızlaar destur hamiş var bı susun gariiiya kızlar lütfen ben gözlerimi kapattım ama
sagolll kuzummmTabikiiii her şeyin en çoğu senin olsun ❤ :)
olsun canım ama azıcık cenım çekti ama sıkıntı yok :)_MAJESTE_ söyledi bende değiştim göz zevki için:)) tsk ederim. nisankralicesi ay kiz hamile olduğunu unuttum kusura bakma:)
Özür dilerim:) gönderim hemen canın çektiyse.gelene kadar ne hale gelir bilmem artık amaolsun canım ama azıcık cenım çekti ama sıkıntı yok :)
sağol canım düşüncen bile yeteliÖzür dilerim:) gönderim hemen canın çektiyse.gelene kadar ne hale gelir bilmem artık ama
valla helal olsun bu kadarını bile yapabiliyorssn büyük başarı canm kendini ev işi yemek die çok yorma yıpratma ama haklsn tek çocukla bile dışarı çıkmak zor oluyor ama esnle cikablrsn aslında arabanız varsa sahada kolay olur kendini hepten eve kapatma önümüzdeki yaz iyice bunalirsn yoksaCanım valla ev işleri oluyor bir şekilde
Bugün her işimi yaptım
Çocukların üçünüde yıkadım
Bir tek kendim giremedim banyoya:)))
Sosyal hayat sanırım bı kaç yıl artık olmaz
Çünkü tek başımayım
Dışarı çıksam evden çıkmak zaten bi saat sürer
Napim bende önceden gezdiklerime sayıyorum(
bi sen eksktn zaten sana kalmadıbirilerimi tatlı mı dedi bendeeee bakın cocuk emziriyorum bensiz yenmez
Ben kpss gircem bakalım canım, kendi mesleğimi yapamayacağım ama inşallah o da nasip olur. Rabbim tüm zorluklarımızı en hayırlı şekilde kolaylaştırsın
ben degistirtrmde yakışmaz,mi hiicc haytt huytt
sen zaten benim yazdıklarımı kaçırOğlan tepeme çıktı yazılanları kacrdm yne
Emziriyorum die acitasyon yapıp tatlıları goturecen lop lop demi pisiik yok öyle yağmasagolll kuzummm
Seni üvey evlat yptm artıkinsen zaten benim yazdıklarımı kaçır
Bana kıyak yodka ona mi var itiraz ediyorumTabikiiii her şeyin en çoğu senin olsun ❤ :)
Ne bagiiron akşama yne yemek yok hayrına bi yemek gönder üvey evlat
Araba yok canım yaavalla helal olsun bu kadarını bile yapabiliyorssn büyük başarı canm kendini ev işi yemek die çok yorma yıpratma ama haklsn tek çocukla bile dışarı çıkmak zor oluyor ama esnle cikablrsn aslında arabanız varsa sahada kolay olur kendini hepten eve kapatma önümüzdeki yaz iyice bunalirsn yoksa
bi sen eksktn zaten sana kalmadı
ben degistirtrmde yakışmaz,mi hiicc haytt huytt