- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Eğer istersen köfte de yaparım ama biraz beklemen lazım canım:)) kıyma donmuş varAy teşekkür ederiz:) makarna da çok severim:)
Dimi yaa minnak oğluş yicekde büyücek dahaSende mi makarna yptn annelerin kurtarıcı si makarna demi
Oglusummm köfteleri ne sunuyorlar bunlar ne kadar ayıp ya
Ay ne oldu buna alıntı ya kurban gittik bugünKocan kaçmış glmeyecekms
O şekilde nasl kurban gttnn yırtıldı mi
ay canım onlar çok pis kokuyor ve hiç beğenmemiştim. para verip alacaksınhayir sapasağlamdı ama ne bileyim oldu işte
Sağlık ocağının verdikleriydi artık bilmiyorumki ne oldu nasıl oldu:)
Şimdi kucağımda iki bebe var
Sen böyle deyncee çok tirstmm ya bizde öle korunuoruz inşallah kazaya felan kurban gtmemm ben çocuk dusunmyrm kesinlik le 6 7 yaşına kadarhayir sapasağlamdı ama ne bileyim oldu işte
Sağlık ocağının verdikleriydi artık bilmiyorumki ne oldu nasıl oldu:)
Şimdi kucağımda iki bebe var
Aynen yirtilmadan olması imkansız ya bide ikizler gelms vlla anamm iyice tirstm ya la benay canım onlar çok pis kokuyor ve hiç beğenmemiştim. para verip alacaksınama yırtılmadıysa nasıl oldu ilginç
Ayyyyyay canım onlar çok pis kokuyor ve hiç beğenmemiştim. para verip alacaksınama yırtılmadıysa nasıl oldu ilginç
canım kullanmasını mı bilemediniz yoksaAyyyyy
Zaten hadi bı kerelik bunu kullanalım dedik aldık boyumuzun ölçüşünü
Bi bakmissin sanada üçüz olmuş:)))))Aynen yirtilmadan olması imkansız ya bide ikizler gelms vlla anamm iyice tirstm ya la ben
aman kız öyle deme kocasıyla arasını açacan kızınBi bakmissin sanada üçüz olmuş:)))))
Kız allah senin iyiliğini versin.güldürdün beni:))canım kullanmasını mı bilemediniz yoksa: D
Çok özele grmlym buralarda dışardan takip ediliyoruzcanım kullanmasını mı bilemediniz yoksa: D
Ben kendim hiç korunmadım hep eşim korundu ama şimdi cezasını çekiyor evde kanka modundayız artıkSen böyle deyncee çok tirstmm ya bizde öle korunuoruz inşallah kazaya felan kurban gtmemm ben çocuk dusunmyrm kesinlik le 6 7 yaşına kadar
Sizin tarafta yada eşinin tarafında ikiz varmı peki hiçBen kendim hiç korunmadım hep eşim korundu ama şimdi cezasını çekiyor evde kanka modundayız artık
Madem istemiyorsun sende korun canım valla ben ikizleri sütten kesince tüp bağlatma ameliyatı olcam
Amnann dur kız agzini hayri aç ben istemiyorumBi bakmissin sanada üçüz olmuş:)))))
kız biraz özel oldu ama aklıma ilk bu geldiÇok özele grmlym buralarda dışardan takip ediliyoruz
canım kullanmasını mı bilemediniz yoksa: D
En sağlamı o die ben kendim ihtiyaç duymadan hap kullanmayada karsym zatenBen kendim hiç korunmadım hep eşim korundu ama şimdi cezasını çekiyor evde kanka modundayız artık
Madem istemiyorsun sende korun canım valla ben ikizleri sütten kesince tüp bağlatma ameliyatı olcam