Bide dillendi bi gitsem baba baba dede dede dior alkış calio bay bay ypior yalnz deglsn benmkide öyle.. Birde calsyrmm ben gerçekten çok ama çok zor oluyor ev iş eş çocukEvet canım benim, ilk bebeğim :) benimki de öyle ya sürekli beni istiyor, hep kucağımda olmak istiyor. Bende bir tek benim bebeğim böyle sanıyordum :)
Rabbim bağışlasın canım ya, bu aylarda daha daha sevimli oluyorlar :)
Canım valla ev işleri oluyor bir şekildeHuysuzlar demek istedim telden girince yalns çıkabiliyor
Sosyal hayatın azda olsa düzene grse daha iyi olur senn için canm ev işlerine felan nasıl yetişiyor snn peki
Tahmin ediyorum nasıl zor olduğunu, Rabbim kolaylık versin. Bende çalışmaya hazırlanıyorum, biliyorum çok zor olacak ama işte nasip canım yaBide dillendi bi gitsem baba baba dede dede dior alkış calio bay bay ypior yalnz deglsn benmkide öyle.. Birde calsyrmm ben gerçekten çok ama çok zor oluyor ev iş eş çocuk
Oh mis teşekkürler canımSen iste yeter ki hazır tatlı var evde buyrun canlar :)
Bende evdeyken neler yapardmm amanes dkaika bile oturamazdm kendim kendime sasisirdm nasıl dayablyrm yapablyrm die esin yardımcı oluyor mu en önemlisi o bnem esm çok şükür herşeyi me yardımcı oluyor yoksa napardm blmyrmBen bu huysuz bebekle neler yapıyorum bir bilsen aklın şaşar kızyakında tımarhanelik olucam
O offff dondurma var ya benim şu dünyada en çok sevdiğim yiyecek :) 9 ay boyunca tek yediğim şey dondurma olduOh mis teşekkürler canım
Bende gelirken dondurma getireyim bari
Evde dura dura canım neler çekiyor bir bilsen
Vallahi Allâh binlerce kez razı olsun eşimden, her zaman elinden geleni yapıyor. Rabbim onları başımızdan, hayatımızdan eksik etmesinBende evdeyken neler yapardmm amanes dkaika bile oturamazdm kendim kendime sasisirdm nasıl dayablyrm yapablyrm die esin yardımcı oluyor mu en önemlisi o bnem esm çok şükür herşeyi me yardımcı oluyor yoksa napardm blmyrm
Çalısacagin iş belli mi canm bebise kim bakacak çalışınca iki kat zorlaşıyor herşeyTahmin ediyorum nasıl zor olduğunu, Rabbim kolaylık versin. Bende çalışmaya hazırlanıyorum, biliyorum çok zor olacak ama işte nasip canım ya
Şeyyy ben dondurma istiyorumKünefe ve baklava seven bize koşsun:))
birilerimi tatlı mı dedi bendeeee bakın cocuk emziriyorum bensiz yenmezTatlı istiyorum ben getrmessen yumruklarmm
Ben kpss gircem bakalım canım, kendi mesleğimi yapamayacağım ama inşallah o da nasip olur. Rabbim tüm zorluklarımızı en hayırlı şekilde kolaylaştırsınÇalısacagin iş belli mi canm bebise kim bakacak çalışınca iki kat zorlaşıyor herşey
Künefe yanında kaymak ve dondurma var:)Şeyyy ben dondurma istiyorum
Amaan anammm kosuunnn Biz anneler için bulunmaz nimet hcc yiyemiyorzz vallaaKünefe ve baklava seven bize koşsun:))
En çok limonlu seviyorumŞeyyy ben dondurma istiyorum
Gel kız en çok sana var :)birilerimi tatlı mı dedi bendeeee bakın cocuk emziriyorum bensiz yenmez
Kız bende limonlu ve vişneli ooofff nasıl canım çektiEn çok limonlu seviyorum
Sen neli istersin canım
işte dogru cevap buuuuGel kız en çok sana var :)