Kaç aylk annesi bende işten eve geldm bu seferde benm afacanlar ev mesaisi başladı ondan bir tane de bende var ondan evdeyken pek sk girip yazamyrmHaha kız dur sakin olbenim bir bebem var ki yaramaz mı yaramaz onunla uğraşıyorum :) bak yine geldim :))
Eli boş mu geldn insm bi tatlı neym getirirdi fakir insanÇok hoş buldum canım benim :)
Diste olabilir ikisi birlesmstr annesi bu günlerde geçecek sabredecegiz kolay degl annelikof of offfff yine ne kdar kaynatmısınız yahu:)
Hırsızlar mi peki herşey lerini aynı anda yaptırmaya çalış.. Ben biri ile baş edemeyen senn halini düşünmek bile istemiyorum Allah yardımcnz olsnnAnammm hemde ne zor
Yok canım yardım edenim
Bı eşim var gerisi iyi gün dostu
Ama idare ediyorum bı şekilde
Haha şuna bak ya, kız nasıl ev sahibisin dövcen mi beniEli boş mu geldn insm bi tatlı neym getirirdi fakir insan
11 aylık canım benim, sorma ya soluk aldırmıyor canavarım :) Rabbim canlarını sağ etsin ❤[/QUOTE="GUBALAK_, post: 50360476, member: 810942"]Kaç aylk annesi bende işten eve geldm bu seferde benm afacanlar ev mesaisi başladı ondan bir tane de bende var ondan evdeyken pek sk girip yazamyrm
Hırsızlar mı derken?Hırsızlar mi peki herşey lerini aynı anda yaptırmaya çalış.. Ben biri ile baş edemeyen senn halini düşünmek bile istemiyorum Allah yardımcnz olsnn
Dur düzeltiyorum kızma hemen
Tatlı istiyorum ben getrmessen yumruklarmmHaha şuna bak ya, kız nasıl ev sahibisin dövcen mi beni
Benmki 10 aylk ablasii senn ilk bebegn mii çok huysuz hiic durmaz bensz işten geldm mi üzerimden gitmez ya bide gece uykumuz da skntiliDur düzeltiyorum kızma hemen
Buradan devam edelimgerçekten annelik çok zor ama Rabbim böyle güzel zorluğu herkese yaşatsın.
Bu arada senin yavrun kaç aylık güzel anne
Hay Allah ben burada bir dayak yicem belli olduTatlı istiyorum ben getrmessen yumruklarmm
Tatlı mı????Tatlı istiyorum ben getrmessen yumruklarmm
Huysuzlar demek istedim telden girince yalns çıkabiliyorHırsızlar mı derken?
Huysuzlar mı demek istedin??
3 çocuğumu karşılaştırsam eğer üçüde birbirinden tatlı sevimli sevgi dolu
Ama üçüde birbirinden yaramaz:))
Artık sosyal hayatım yok tamamen evdeyim ve ayda bir hastanedeyiz
Tek çocukken daha zorlanıyormuşum sanırım
Şimdi sıraya koydum hepsini:))
Evet canım benim, ilk bebeğim :) benimki de öyle ya sürekli beni istiyor, hep kucağımda olmak istiyor. Bende bir tek benim bebeğim böyle sanıyordum :)Benmki 10 aylk ablasii senn ilk bebegn mii çok huysuz hiic durmaz bensz işten geldm mi üzerimden gitmez ya bide gece uykumuz da skntili
Beislse tatlı yapmayı nasıl basardn kutluyorum seni süper anneHay Allah ben burada bir dayak yicem belli oldudur evde kendi yaptığım tatlı vardı ondan ikram edeyim :)
Sen iste yeter ki hazır tatlı var evde buyrun canlar :)Tatlı mı????
Bana da bana da banane bende isterim:))
Ben bu huysuz bebekle neler yapıyorum bir bilsen aklın şaşar kızBeislse tatlı yapmayı nasıl basardn kutluyorum seni süper anne