Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bugün herkes yanlış yazıyor ölüm değil oğlum demek istedin demiOyyyy aynı yaaa bak benim de ölüm var
Oglundada mi kapatmstn bak orda hata yapmadan hadi smdi neysede o zamanlar çok rahat gezeblrdn peki esn de mi sizinle sürekli evde çalışmadığı zamanlar o çıkıyor mu biyerlere bebisleri arada annene felan bırakıp da cikablrsn maddi durumunz iyyse bakicida çok iyi olur senn için aslında çok bunalirsn be güzelim evde ondan diyorumAraba yok canım yaa(
Ama çıkabilir miyim bilmiyorum hiç
Cesaretim de yok açıkçası 3 çocukla dışarı çıkmaya
Bende evde kendime bi düzen kurdum arada komşular arkadaşlar geliyor
Şimdi düşünüyorum da oğlum da da kendimi boşuna eve kapamışım. Oysa çok da güzel gezebilirmişim
Yine makarnaya kaldk biz akşam esm geç geldi bugüne yemek yapamadık ben işten gelnce zaten yapamiyorum oglanada köfte kizarttmAy acıktım ne yemek var sizde:)
Afiyet olsun :) oğlanın köfte den bende yeseemmYine makarnaya kaldk biz akşam esm geç geldi bugüne yemek yapamadık ben işten gelnce zaten yapamiyorum oglanada köfte kizarttm
Olma veremeyizz sen bize gönder yemeklerden bizden nie istion ayip valla zaten zar zor kizarttmAfiyet olsun :) oğlanın köfte den bende yeseemm
Ne bunalmak canım yaa sorma((Oglundada mi kapatmstn bak orda hata yapmadan hadi smdi neysede o zamanlar çok rahat gezeblrdn peki esn de mi sizinle sürekli evde çalışmadığı zamanlar o çıkıyor mu biyerlere bebisleri arada annene felan bırakıp da cikablrsn maddi durumunz iyyse bakicida çok iyi olur senn için aslında çok bunalirsn be güzelim evde ondan diyorum
Hıhh peki hepsini oğluşuun yesin.. benim yemeğim var da koca ortada yok:))Olma veremeyizz sen bize gönder yemeklerden bizden nie istion ayip valla zaten zar zor kizarttm
Gelin bana domates rendeli makarna yaptım hepimiz yeriz:))Olma veremeyizz sen bize gönder yemeklerden bizden nie istion ayip valla zaten zar zor kizarttm
Annen neden gelmiyor peki canm ya.Ne bunalmak canım yaa sorma((
Ama annem gelmez bebeklerede bakamaz zaten bende kimseye güvenip bırakamam
Üçününde ayrı ayrı istediği şeyler var
Çıkarsak ayda yılda bir eşimle çıkabiliriz ancak ama daha siftah yapmadık
Eşim izinli olduğu gün kızlara bakıyor ben büyük oğlanı alıp bı hava almaya gidiyorum ama o da en fazla iki saat:))
benim ki gelir birazdanHıhh peki hepsini oğluşuun yesin.. benim yemeğim var da koca ortada yok:))
Ay teşekkür ederiz:) makarna da çok severim:)Gelin bana domates rendeli makarna yaptım hepimiz yeriz:))
Oğlanın köftelerine dokunmayın:))
Sende mi makarna yptn annelerin kurtarıcı si makarna demiGelin bana domates rendeli makarna yaptım hepimiz yeriz:))
Oğlanın köftelerine dokunmayın:))
Benim ki de her an gelebilir:) gelse de yemek yesek çok acıktımbenim ki gelir birazdan
Kocan kaçmış glmeyecekmsHıhh peki hepsini oğluşuun yesin.. benim yemeğim var da koca ortada yok:))
Valla canım ikizlerim sürpriz olduAnnen neden gelmiyor peki canm ya.
Yne sukur esin destekcyms o da destek olmasa napardn kim bilir.
Senn içinde bulndn durumu çok iyi anlyrm rabbm kolaylk versn gönlüne ferahlık versn bunaldkca gel buralara
Geçecek bu günlerde güzel anne
O şekilde nasl kurban gttnn yırtıldı miValla canım ikizlerim sürpriz oldu
Prezervatif kurbanıyım
Ama artık çocuklarımı güzelce büyütebilmekten başka birşey istemiyorum
Rabbim bana uuzn ömür versin inşallah da çocuklarım kimseye muhtaç olmasın.tek duam bu
Annem biraz eski kafalı
Evinden çıkıp bir gün kimsede kalmaz
Bende zaten gidemiyorum aramızda bir saat var otobüsle
Zaman geçiyor zaten
Allah sağlık verdimi gerisi halloluyor