Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Evet canım benim, ilk bebeğim :) benimki de öyle ya sürekli beni istiyor, hep kucağımda olmak istiyor. Bende bir tek benim bebeğim böyle sanıyordum :)

Rabbim bağışlasın canım ya, bu aylarda daha daha sevimli oluyorlar :)
Bide dillendi bi gitsem baba baba dede dede dior alkış calio bay bay ypior yalnz deglsn benmkide öyle.. Birde calsyrmm ben gerçekten çok ama çok zor oluyor ev iş eş çocuk

Huysuzlar demek istedim telden girince yalns çıkabiliyor :KK53:
Sosyal hayatın azda olsa düzene grse daha iyi olur senn için canm ev işlerine felan nasıl yetişiyor snn peki
Canım valla ev işleri oluyor bir şekilde
Bugün her işimi yaptım
Çocukların üçünüde yıkadım
Bir tek kendim giremedim banyoya:)))
Sosyal hayat sanırım bı kaç yıl artık olmaz
Çünkü tek başımayım
Dışarı çıksam evden çıkmak zaten bi saat sürer
Napim bende önceden gezdiklerime sayıyorum:KK43:(

Bide dillendi bi gitsem baba baba dede dede dior alkış calio bay bay ypior yalnz deglsn benmkide öyle.. Birde calsyrmm ben gerçekten çok ama çok zor oluyor ev iş eş çocuk
Tahmin ediyorum nasıl zor olduğunu, Rabbim kolaylık versin. Bende çalışmaya hazırlanıyorum, biliyorum çok zor olacak ama işte nasip canım ya

Ben bu huysuz bebekle neler yapıyorum bir bilsen aklın şaşar kız :KK70: yakında tımarhanelik olucam :KK70:
Bende evdeyken neler yapardmm amanes dkaika bile oturamazdm kendim kendime sasisirdm nasıl dayablyrm yapablyrm die esin yardımcı oluyor mu en önemlisi o bnem esm çok şükür herşeyi me yardımcı oluyor yoksa napardm blmyrm :KK68:

Bende evdeyken neler yapardmm amanes dkaika bile oturamazdm kendim kendime sasisirdm nasıl dayablyrm yapablyrm die esin yardımcı oluyor mu en önemlisi o bnem esm çok şükür herşeyi me yardımcı oluyor yoksa napardm blmyrm :KK68:
Vallahi Allâh binlerce kez razı olsun eşimden, her zaman elinden geleni yapıyor. Rabbim onları başımızdan, hayatımızdan eksik etmesin ❤️

Çalısacagin iş belli mi canm bebise kim bakacak çalışınca iki kat zorlaşıyor herşey :KK43:
Ben kpss gircem bakalım canım, kendi mesleğimi yapamayacağım ama inşallah o da nasip olur. Rabbim tüm zorluklarımızı en hayırlı şekilde kolaylaştırsın

X