Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

anneme kalsa o da boşan der.bilmiyorum şuan beni ne tutuyor.alıştım belkide.
alişkanlık hayat korkusu yapamam korkusu büyük ihtimalle ama anlattıgına göre yola cıkarak söylüyorum böyle bir adamla ömür gecmez.. alışkanlık olsada durulmaz allah yardımcın olsn canm...

ben bu saydıklarının içinden en cok mert isimini begendm canm
ben oglum dogdu onu gördükten sonra karar verebildim ismini bende dogmadan karar verememştim görüp öyle koyacagm dedim
kucagıma verdiler bi baktm.. öyle koydm tabi sezeryanlı oldugm içn dogru düzgün kucagıma bile alalamştm o can havliyle..
buluruz elbet içime sinen bir isim :KK66:
şimdi işlerim var benim azıcık görüşürüz :KK15:

alişkanlık hayat korkusu yapamam korkusu büyük ihtimalle ama anlattıgına göre yola cıkarak söylüyorum böyle bir adamla ömür gecmez.. alışkanlık olsada durulmaz allah yardımcın olsn canm...
Amin Allah hayırlılar ile karşılaştırsın hepimizi.

Ooo ne güzel:))hadi bakalım
cook iyi olmuşş ooohh vlla bo lbo lgezin dolaşın bu boşlugun tadını cıkartnnn:KK200::KK200:
Amaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyo :KK43: :KK43:

Amaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyo :KK43: :KK43:
Ağrısı falan mi var acaba ki.dişle alakalı birşeyler falan

X