Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Amaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyo
canm nie öyleki ya benm bebegimde öyleydi ama 3. ayından somra geçmişti.. birde gece uyuyorsagündüz az az uyuması normal..
gazdan başka sıkıntısı yok demi.

hoşgeldnn canmm iyiki geldinnn nasılsınnnn görüşmeyeli keyfleri nasıl ne var ne yok

HOŞBULDUM CANIM HAYIRLI OLSUN SAYFAMIZ

İYİYİM CANIM DÜŞÜK KANAMASI AZALDI ONA SEVİNİYORUM BUGÜN TEST YAPTIM NEFATİFİ GÖRDÜGÜME SEVİNDİM (BUNU YAZACAĞIM AKLIMA BİLE GELMEZDİ) DEMEK DEĞERİM İYİCE DÜŞTÜ VEYA SIFIRLANDI YARIN DR GİDECEĞİM

GRİP OLDUM BİRDE BURNUM TIKALI

SEN NASILSIN YAVRUN NASIL

sagol canmm benm
iyi bari cok sevndm sıfırlandgına inşallah birdaha böyle bir proplem yaşamassn..
gecms olsun dikkat et kendine yemene içmene ogluşun sana ihtiycı var annesi
bende iyiyim şükür canm nasıl olym iş güx ugraşıyoruz bir yandanda burda sohbet muhabbet ediyoruz
ogluşumda iyi teyzesi bıcır bıcır iyice sevimli oluyor kereta cok özlüyorummm işteyken onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…