canm nie öyleki ya benm bebegimde öyleydi ama 3. ayından somra geçmişti.. birde gece uyuyorsagündüz az az uyuması normal..Amaaan iste kostur kostur gidip geldik bi baktim benim sipa yarim saat uyumus kalkmis vizirdanip duruyoooo offf zaten huysuzdu bikac gundur daha kotu oldu onceden hic olmazsa sallayarak da olsa 2 saat dolduruyodu simdi uyumuyoda surekli vizirdaniyo
nie nolduuEtmemeye çalışıcam da topuklu giydiğime yine pişman oldugum günlerden birini yaşıyorum.. :S
emin olun öyle bir adamı cekmek cok daha zordur.. ömür boyu birde..Olma ihtimali var,ama hayat şartları gözünü korkutuyor da olabilir. Zor bi karar tabi ve yeniden bi hayat a başlamak.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIMAllah gönlünüze göre versin
cıkar babetini giy.. yazık değil mi ayacıklarına..Parmaklar yapışmış birbirine valla..
Ben 26 yaşındayim :) 9 aylık evliyim
hoşgeldnn canmm iyiki geldinnnnasılsınnnn görüşmeyeli keyfleri nasıl ne var ne yok
Valla masaya geçtim direkt ayakkabıları çıkarttım şimdilik..cıkar babetini giy.. yazık değil mi ayacıklarına..
sagol canmm benmHOŞBULDUM CANIM HAYIRLI OLSUN SAYFAMIZ
İYİYİM CANIM DÜŞÜK KANAMASI AZALDI ONA SEVİNİYORUM BUGÜN TEST YAPTIM NEFATİFİ GÖRDÜGÜME SEVİNDİM (BUNU YAZACAĞIM AKLIMA BİLE GELMEZDİ) DEMEK DEĞERİM İYİCE DÜŞTÜ VEYA SIFIRLANDI YARIN DR GİDECEĞİM
GRİP OLDUM BİRDE BURNUM TIKALI
SEN NASILSIN YAVRUN NASIL
Yok çalışmıyorum ev hanımıyim koca parası yiyorum:))ALLAH MESUT ETSİN CANIM BENDE 12 YILLIK EVLİYİM
ÇALIŞIYORMUSUN
ahahha benim gibiYok çalışmıyorum ev hanımıyim koca parası yiyorum:))
bidaha giyme iş yernde yasaklıyorum sanaaValla masaya geçtim direkt ayakkabıları çıkarttım şimdilik..
Topuklu giyemeyenler ne yapsın:)) ben çok isterdim giymeyiValla masaya geçtim direkt ayakkabıları çıkarttım şimdilik..
sen var ya senahahha benim gibi
ÖYLE DEME CANIM YAA BENDE DÖNEM DÖNEM SİZE ÖZENİYORUM MESELA SUANYok çalışmıyorum ev hanımıyim koca parası yiyorum:))
Evet:)) böyle de iyi gayet:))ahahha benim gibi
bende isterdm ama yürüyemoyurum onlaTopuklu giyemeyenler ne yapsın:)) ben çok isterdim giymeyi
sizin orda dış görünmde önemli dir şimdi haklsn aman boşver ayacıklarndan önemli değil yaAma görsellik önemli biraz ya, araba nasıl satıcaz sonra