Memleket başka yaa:)Ay ne guzel bir adanali daha guzel memleketimin guzel insani
ama o gurbetteAy ne guzel bir adanali daha guzel memleketimin guzel insani
İyilik .2 haftadır uyku problemim vardı.Bugün çok şükür dana gibi yatmisim birşeyler yiyorum:)) bebis nasıllşimdi oldu yaa
o neydi öyle
nasılsın bakym keyifler nasıl
Ya boyle birden soylenmez kiama o gurbette
nie uyku proplemn vardı canm hayırdırİyilik .2 haftadır uyku problemim vardı.Bugün çok şükür dana gibi yatmisim birşeyler yiyorum:)) bebis nasıll
ahahhahahahhaYa boyle birden soylenmez ki
Yerim ya çok tatlıdır şimdi:))amiin.nie uyku proplemn vardı canm hayırdır
kafanamı takıyorsn birşeyler ki ..
bebişte iyi ablası maşallah.. öglen giidyorum yaa beni görünce cıglık atıyor kuzum benmm
anne anne dior baba dior gel gel bay bay yapıyor bana bi sevimli
rabbim herkeze nasip etsn kimseye evlat acısı göstrmesin
annelik cok zor ama bir o kadarda güzel
9 ay önce maalesef çıktım adanadan:))Ya boyle birden soylenmez ki
Allah bagislasin cnm hepimizin evlatlarini rabbim acilarini gostermesinnie uyku proplemn vardı canm hayırdır
kafanamı takıyorsn birşeyler ki ..
bebişte iyi ablası maşallah.. öglen giidyorum yaa beni görünce cıglık atıyor kuzum benmm
anne anne dior baba dior gel gel bay bay yapıyor bana bi sevimli
rabbim herkeze nasip etsn kimseye evlat acısı göstrmesin
annelik cok zor ama bir o kadarda güzel
evlendide başı göge mi erdi işte9 ay önce maalesef çıktım adanadan:))
aminn canmm amin... gercekten cok zor sende birde 3 tane vla allah sabır versin..Allah bagislasin cnm hepimizin evlatlarini rabbim acilarini gostermesin
Haha :))evlendide başı göge mi erdi işte
Annem geldide bebisi attik ona esimle disardayiznapıon acıların kadını
Tabiki ana baba evi çok rahat :) ama evlilikte fena değil.koca iyi olunca çok şükür:))neyy dogru değil mi ama
Evet cnm neyseki o yonde bir sıkıntım yok esimin destegi olmasa zaten kafayi yerim heraldeaminn canmm amin... gercekten cok zor sende birde 3 tane vla allah sabır versin..
eşin yardımcı olur mu bakımlarına derslerine ev işlerine yemeğine felan
eş desteği cok önemli gercekten
Ooo ne güzel:))hadi bakalımAnnem geldide bebisi attik ona esimle disardayiz
cook iyi olmuşş ooohh vlla bo lbo lgezin dolaşın bu boşlugun tadını cıkartnnnAnnem geldide bebisi attik ona esimle disardayiz