ben o zamanlar acaip gıcıık olurdum elensede bir gitse derdim sinir karı kazanamadı işte :sz:Kadim cok hizliydi ve komikti ya son zamanlardaki hareketlerine cok guluyordummm.
Seeeen ben geldim diye yemege gidicen oyle mii
Olcak sey degillll
Temam canim afiyet olsun ♡
ay hepsi çok güzel . kafa karışyor işteMira ada ela da guzel bence :)
Hayır diğeri:)))3 isim de iki yanlış gerçekten süpersin:))ahaha hayatta ki şansımfiliz o zaman
canm benm sana tek diyeceğim var.. bu adam düzelmez böyle bir kafayla bu evlilik de yürümez yürüse bile hayır gelmez..sözde anası hiç umursamayaıp kafa yormayıp kendi hayatını yaşayarak mücadele etmiş. benim gibi düzenli aile çocuk isteyen biri ile alakası yokmuş tabi evlenilmeden anlaşılmıyor.hala üzülüyorum üzgünüm 1 gün mutlu olsam 3 gün üzüntülüyüm.bilmiyorum ben ne zaman bundan tamamen umudu kesip kendi hayatıma bakacağım.
estafurullah.bu ve bunun çevresi hatta bundan beter arkadaşları hepten çocuk 28 yaşında olmalarına rağmen.yani dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum.herkes kötü diye bir şey yok ama gerçekten bulunduğum mahal içinde alkolü sigarasi olmayan dövmeyen karısını çalıştırıp parasını almayan parasını kumara yatırmayan.düzenli işe giden tutumlu başka kimse yok.
yani bunu sepetleyeyim derken alkolik küfürbaz. elimdeki avcumdakini harcamak isteyen biri ile karşılaşma ihtimalim yüksek.tabi bundan sonra alkolik ve kumarbaz olursa boşanırım.bu özelliklerinin hepsine bir de bunlar eklenirse hepten tutulacak yanı kalmaz. zaten evlilik var ev var ben varım.koca yok piyasada.hiç düzenli hayatı sevdiremedim.şuan onu memnun eden yönüm para biriktirmem.paramı kimseye vermemem.anneme sorsam onla anlaşacak kadın yok dünyada kendi anası bile istemedi böyle kocası olsun.onlar evladı diye hizaya sokmuyorlar zaten söyleselerde pek sallamıyor onları. onlar için sığır gibi damlarında çalışsın onlara para kazandırsın önemli olan o.
hoşgeldniz.. gurbette olmk zrdur..Selam kızlar aranizda yurtdışında yaşayan var mi? Özellikle uzak olunca insan daha çok ihtiyaç duyuyor içten bir sohpete,ese dosta...
hoşbuldmm karnımı doyrdm ogluşu dıyurdm hasret giderdm ve geldimmmmhoşgeldin
Burası da ya bi markete gittim geldim. Hem kapalı hem rüzgar var.hoşbuldmm karnımı doyrdm ogluşu dıyurdm hasret giderdm ve geldimmmm
annem hava güzel olunca kendi evine götürdü bugun çıkışda oraua gideceğim
hava acaip kapalı ruhum daraldı resmen ha
aynen sinir sinir ...Burası da ya bi markete gittim geldim. Hem kapalı hem rüzgar var.
:)))heidi yi sevmedin mi:)) tamam değişiyorumm:)aynen sinir sinir ...
senden naber canm
su avatarını bi değiştr güzel karı resmi koy gözümüz gönlümüz acılsın
sevmedm cabuk değiştir:)))heidi yi sevmedin mi:)) tamam değişiyorumm:)
benm arkadaşım adanalı.. ama ben değilimBurasida aynen ruh sıkısı bir hava var adanali varmi bu arada
Ben adanaliyim canım:)Burasida aynen ruh sıkısı bir hava var adanali varmi bu arada
kız senn 3 üde oglan mıBurasida aynen ruh sıkısı bir hava var adanali varmi bu arada
Hic sorma ya sansima tukureyimkız senn 3 üde oglan mı
kızı tutturamadınız mı
Tamamdir:))sevmedm cabuk değiştir
Ay ne guzel bir adanali daha guzel memleketimin guzel insaniBen adanaliyim canım:)
şimdi oldu yaaTamamdir:))