- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
zeytinyağından hızlı çıktın vallahi alkışlıyorum
bende o kategoriye giriyorum ama o kadar zor ki ... valla allah yardımcısı olsun bütün annelern.. mesai saatlernde güzelmş canm
işlerin yogun olur mu genelde..
ufukta evlilik varmı
not : evlenip napacan boşver
@nananais al bir bekar daha yoldaş geldi sana :)
zaten sen elebaşısın . @Bitta evlilikle ilgili söylediklerine kesinlikle inanmakendisi sıkıntı durumda biraz ilerde oda dediğime gelecek
Ayda bi falan gidiyoruz allahtan uzak değil canımız sıkılınca çıkıp gidiyoruz 2 3 saatlik yol. Apartman hiç sorma toplamda 52 daireyiz ama daha kimseyle karşılaşmadim:))çok nadir bir iki kişi gördüm onlarda kim bilir kaçıncı kat hangi daire:))zamanla daha cok alışırsn bebişinde olursa inşallah sana yoldaş olur
memelekete ne zamn gidiyorsnz apartmanda kolu komşu felan yk mu canm onlarlada tanışabilirsin.
kesin böle dediğine göre hep sen konuştunnn
evlenip napacan otur evde işte5 yıllık bir ilişkim var evlilik teklifi aldım geçtiğimiz aralık ayında ama ailem biraz zor ikna oldu yaşımın ufak oldugunu düşünüyolardı şuan biraz ılımlı yaklaşıyolar:))
Yani bu süreç canımı cok sıkıyor gerçekten kadınların ne bitmez çilesi varmış diyorum kendi kendime.
Erkek evlenmeye karar verdimi herkes destekler kadın verdimi hep klişe laflar çok bunladım o yüzden:)
ben çalıştıgım şirkette satış müdürüyüm yogunluk pek olmuyor allahtan 4 yıl oldu çalışalı alıştım zaten bu tempoya bana yogun gibi gelmiyor. :))
Bana öneriler verin ablalarım büyüklerimBöyle süreçlerde bayanlar nasıl yol izlemeli? :)
aman canım hiç onları dikkate alma . sevdiğin kişiyle yaşamak bebişinin olması felan bunları tatmak çok güzel duygular kesinlikle evlen ha olumsuz yanları yok mu var ama dünyanın en güzel şeyi
Bende 25 yaşında evlendim:) 6 yıllık ilişki sonunda. Bence yaşın çok küçük sayılmaz5 yıllık bir ilişkim var evlilik teklifi aldım geçtiğimiz aralık ayında ama ailem biraz zor ikna oldu yaşımın ufak oldugunu düşünüyolardı şuan biraz ılımlı yaklaşıyolar:))
Yani bu süreç canımı cok sıkıyor gerçekten kadınların ne bitmez çilesi varmış diyorum kendi kendime.
Erkek evlenmeye karar verdimi herkes destekler kadın verdimi hep klişe laflar çok bunladım o yüzden:)
ben çalıştıgım şirkette satış müdürüyüm yogunluk pek olmuyor allahtan 4 yıl oldu çalışalı alıştım zaten bu tempoya bana yogun gibi gelmiyor. :))
Bana öneriler verin ablalarım büyüklerimBöyle süreçlerde bayanlar nasıl yol izlemeli? :)
ha canım aile rızası önemli ama iki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmuş :) aileleri ikna etmek düşüncelerinin yanlış olduğunu göstermek gerek ha onlar karalı olursa ben evlenmezdim galiba ama iyi biriyse evleneceğin kişi ikna olurlar :)5 yıllık bir ilişkim var evlilik teklifi aldım geçtiğimiz aralık ayında ama ailem biraz zor ikna oldu yaşımın ufak oldugunu düşünüyolardı şuan biraz ılımlı yaklaşıyolar:))
zamanla tanışırsn canm orda kurslar felan vardır kurslara giderekde bulabilrsn arkadaşlarAyda bi falan gidiyoruz allahtan uzak değil canımız sıkılınca çıkıp gidiyoruz 2 3 saatlik yol. Apartman hiç sorma toplamda 52 daireyiz ama daha kimseyle karşılaşmadim:))çok nadir bir iki kişi gördüm onlarda kim bilir kaçıncı kat hangi daire:))
ooff anam ooff vlllaa nasılda güzel olurdu haaşimdi hep bi arada olacaktık kii şöle kısırlı sarmalı börekli bi gün yapacaaktıkkk ooooo ne kaynatırdık ama
evlenip napacan otur evde işte
şaka bir yana zmaana bırak canm bu arada tabi eğer dogru insna olduguna inanıyorsan cabala ikna etmeye çalış.. tatlı dille gherşeyi çözebilrsiniz inan ki hepimiz geçitk bu yollardan.. konuştugun kişide yanndaysa birlikte herşeyin üstesinden gelebilirsiniz
siz karar verdikten sonra kararlı olduktan sonra bütün engeller yok olur gider..
yaşında öyle küçük değil..
herkez benim üstüme geliyor bi susarsam görürsünz ammakesin böle dediğine göre hep sen konuştunnnbaktım gözler yerinden oynuyor son bir kaç sayfayı bıraktım okumadım
o öyle olur canm bir şekilde orta yolu bulup ikna etmeye calışın senn kararlıgı oldunu görürlerse eminim bir süre sonra ikna olacaklardır ama kararlı oldugunu iyice hissettr güzellikle yavaş yavaş konuşAslında ben evlilik düşünen biri değildimde ahh sevgilim aklımı çeldi :))
Neden olmasın dedim :))
Şimdi sözlensem nikah falan anca 1 bucuk yılı bulur zaten anca :))
Bencede küçük değil ama işte bahane bulmaya çalışıyolar:)
Siz hangi şehirdesinizzamanla tanışırsn canm orda kurslar felan vardır kurslara giderekde bulabilrsn arkadaşlar
artık biz varız bizimle konuşur dertleşirsin
saglık huzur olsunda gerisi hallolur sıkma o güzel canını burada hep birlikte gecer gider zaman
ha canım aile rızası önemli ama iki gönül bir olduktan sonra samanlık seyran olurmuş :) aileleri ikna etmek düşüncelerinin yanlış olduğunu göstermek gerek ha onlar karalı olursa ben evlenmezdim galiba ama iyi biriyse evleneceğin kişi ikna olurlar :)
sen suss gözlerinn konuşsunnherkez benim üstüme geliyor bi susarsam görürsünz ammakıskançlar
Tamam denicem olumlu karar oldugunda budan yayınlıcamo öyle olur canm bir şekilde orta yolu bulup ikna etmeye calışın senn kararlıgı oldunu görürlerse eminim bir süre sonra ikna olacaklardır ama kararlı oldugunu iyice hissettr güzellikle yavaş yavaş konuş
aynı eve girince genelde degişik degişik huylarının oldugunu görüyorsunnnAilem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)