Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ailem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
ha o zaman sıkıntı yok :) seviyoz evlenecez diyin. bak bu günleri ileride bulamayabilirsiniz. hayatın tadını yaşıyın :KK36:

Ailem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
ohoo daha neler görecen neler valla dur sen :KK53:
herşeyin başındasn asla hayal ettin gibi olmuyor ve gercekten coook değişiyorlar hayat değiştiriyor insanı..

aynı eve girince genelde degişik degişik huylarının oldugunu görüyorsunnn :KK70::KK70::KK70:iyi anlamdaydı bu söylediğim :KK66:

Benim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem :KK70:

Benim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem :KK70:
ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme :KK68:

ohoo daha neler görecen neler valla dur sen :KK53:
herşeyin başındasn asla hayal ettin gibi olmuyor ve gercekten coook değişiyorlar hayat değiştiriyor insanı..

Asıl o görecek o :KK70: demek isterdim ama evlenince işler öyle yürümüyor sanırım :işsiz:

ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme :KK68:

ah bunu tam adamına söyledin ben çok takıntılı bir insanım inşallah evlenince olgun akıllı zeki bir kadın gibi davranırım cünkü bence zeki kadınlar düşünerek konuşan asla fevri davranmayan kadınlardır:)

X