Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ailem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
ha o zaman sıkıntı yok :) seviyoz evlenecez diyin. bak bu günleri ileride bulamayabilirsiniz. hayatın tadını yaşıyın

Ailem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
ohoo daha neler görecen neler valla dur sen
herşeyin başındasn asla hayal ettin gibi olmuyor ve gercekten coook değişiyorlar hayat değiştiriyor insanı..

aynı eve girince genelde degişik degişik huylarının oldugunu görüyorsunnn iyi anlamdaydı bu söylediğim

Benim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem

Benim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem
ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme

ohoo daha neler görecen neler valla dur sen
herşeyin başındasn asla hayal ettin gibi olmuyor ve gercekten coook değişiyorlar hayat değiştiriyor insanı..

Asıl o görecek o demek isterdim ama evlenince işler öyle yürümüyor sanırım

ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme

ah bunu tam adamına söyledin ben çok takıntılı bir insanım inşallah evlenince olgun akıllı zeki bir kadın gibi davranırım cünkü bence zeki kadınlar düşünerek konuşan asla fevri davranmayan kadınlardır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…