- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ha o zaman sıkıntı yok :) seviyoz evlenecez diyin. bak bu günleri ileride bulamayabilirsiniz. hayatın tadını yaşıyınAilem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
ezdirmem size kendimi dişimi sıkar giderimsen suss gözlerinn konuşsunn
ohoo daha neler görecen neler valla dur senAilem tanıyor erkek arkadşaımıda şuan evlilik için erken diyorlar :) Seviyorlar sevgilimi allah için iyi huyludur ama aynı eve girince nolur onu bilemicem onuda o zaman görücem artık :)
evet birazcık öle olduezdirmem size kendimi dişimi sıkar giderim
cok mı blöflü oldu buda ya
tamam gtimiyorum cok israr ettiniz kırmayım barievet birazcık öle oldu
sıra sende gibiAnam herkes hamile ne tatlı:)))
Allahtan mesaine 1 saat kaldıtamam gtimiyorum cok israr ettiniz kırmayım bari
mesai dolana kadar burdaym akşamda caktrmadan girerim
anamm ne didi banaAllahtan mesaine 1 saat kaldı1 saat daha dayanıcaz napalım bacımm
aynı eve girince genelde degişik degişik huylarının oldugunu görüyorsunnniyi anlamdaydı bu söylediğim
Seneyi dolduralim da inşallahhh:)sıra sende gibi
nie teşvik edion kızısıra sende gibi
erkeklerin geneli öyle toplu bir erkek daha görmedim benBenim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem
ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin vermeBenim sevgilim bana söylediği kendisinin ev içinde çok dağınık biri olduguydu bakalım neler görücem
ohoo daha neler görecen neler valla dur sen
herşeyin başındasn asla hayal ettin gibi olmuyor ve gercekten coook değişiyorlar hayat değiştiriyor insanı..
ya kız sen nüfus planlaması müdürü felan mısın ?nie teşvik edion kızıo taze gelin hizmet edecek bize hamiş kalırsa edemez
Benim eşim çok düzenlidir.bazen benim arkamı topladığı olur:))erkeklerin geneli öyle toplu bir erkek daha görmedim ben
Ben evlendim 3.ay hamile kaldim ne varonu kaçırmışımbelki hamiledir niye beni bozuyorsun
ya canım benimki de dağınık ama ne yapalım yani öyle alışmış :) küçük şeyleri büyüterek güzel şeylerin önüne geçmesine izin verme